Jump to content

Ahimsa

Νέα Μέλη
  • Posts

    145
  • Joined

  • Last visited

About Ahimsa

  • Birthday 09/22/1986

Contact Methods

  • MSN
    bromogato86@hotmail.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Athens
  • Interests
    natural way of life, herbs, crystals, eastern philosophy, meditation, studying the way human act, magic, forests, handcrafts, exploring the abillities of mind, dietology, tattoo & body piercing, hindi cinema, Bharatanatyam, anime, fantasy art, magic worlds, cats, books, occult, knowlenge, tribal, essential oils, massage, religions, arabic language & culture, self-exploring.

Ahimsa's Achievements

Μέγας Μύστης

Μέγας Μύστης (3/7)

0

Reputation

  1. Αν και δεν έχω κάποια έγνοια να μάθω, θα ρωτήσω: Ποια είναι η Χατζηβασιλείου...?!
  2. Μμμμ, για να το τσεκάρουμε.. Ευχαριστούμε και καλή επιτυχία να έχετε!
  3. Είχε πολύ κόσμο? Είχα πάει σε ένα σεμηνάριό τους και ήταν τίγκα, καλύτερα να υπάρχει κάποιος περιορισμός στις θέσεις... Πάντως από Γενάρη σκοπεύω να πάω στα μαθήματα που κάνουν, και για ανεμογενήτριες, άμα το ψήνεις
  4. χαχααχαααα!! κι εγώ μαζί σου!
  5. Ωραία, ο κόσμος πεινάει και οι Αρχιεπίσκοποι στολίζονται!
  6. Μμμμ... δεν το είχα δει... με το μπαρδόν αγαπητέ! :angel_not:
  7. Είχα ξανακούσει γι' αυτό παλιά αλλά δεν είχα δώσει σημασία, και πριν καμιά βδομάδα πήρε το μάτι μου ένα πεντάκτινο επί της Κατεχάκης, δίπλα σε καπάκι της ΔΕΗ. και καλά, κανείς δεν ξέρει ποιος και γιατί τα έβαλε.. ο δήμος τη κάθε περιοχής, δεν ελέγχει ποιοι κάνουν έργα στους δρόμους του?!
  8. Ωραία ιδέα αυτή με τους ρούνους! Μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο και με άλλες μαντικές τεχνικές, όπως τα Ταρώ, την απλή τράπουλα κλπ. Κάτι άλλο που σκέφτηκα είναι ένα προγραμματάκι για τις φάσεις τις Σελήνης.. το έχω ξαναδεί σε ξένη βερσιόν, θα μπορούσε να πάει πιο μπροστά.. π.χ. να σου λέει την παρούσα φάση, τις ιδανικές εργασίες κλπ
  9. Ντάξει, είχα δει το χριστουγεννιάτικο επεισόδειο και μου φάνηκε πολύ μέτριο.. αλλά είδα το πρώτο τώρα, και ήταν καλύτερη δουλειά! Πολύ καλή κίνηση για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης (ποιας?!), μπορεί να γίνει και καλύτερο!
  10. Μα καλά, μας κοροιδεύουν?! (ρητορική ερώτηση, καταλαβαίνετε πως δεν ζητάω απάντηση!) "Σε περίπτωση που..."??? Είπαμε, στάχτη στα μάτια, αλλά να μην στραβωθούμε κι όλας!!! (προσπερνώντας τη γενική γελιότητα της όλης υπόθεσης...)
  11. Ντάξει, οι πλειοψηφία των συζητήσεων στη συγκεκριμένη εκπομπή είναι για τα σκουπίδια, ζήτημα είναι αν θα καταφέρεις να αποκομήσεις κάποιο σημαντικό κομμάτι και τις περισσότερες φορές δεν δύναται να το διακρίνεις λόγω της ακατάσχετης φλυαρίας - μπουρδολογίας και φυσικά των ατελείωτων καυγάδων μεταξύ των προσκεκλημένων, ο καθένας προσκολημένος στην άποψή του...
  12. Αρχικά λυπάμαι που θεώρησες το ύφος μου (το ποιο? υπάρχει κάπου κρυμένη κάμερα και δεν το ξέρω?! ) ειρωνικό, αλλά ο καθένας βλέπει με τα δικά του μάτια οπότε δικαιολογείσαι.. Βλέπω όμως ότι σε κάθε ποστ της συζήτησης μεταξύ Βηλφεγώρ και Alishia, αναφέρεται τουλάχιστον μία φορά το όνομά μου οπότε ιδού και ο λόγος για τον οποίο φτερνιζόμουν όλο το πρωί! (πως τα λέω!) Τελοσπάντων, μια άποψη εξέφρασα κι εγώ η άμοιρη, δεν είναι ανάγκη να γίνεται όλο αυτό το νταβαντούρι, με λίγη καλή διάθεση, όλα κυλάνε όμορφα!
  13. Αφού βλέπεις ότι απαντάς η ίδια στην ερώτησή σου, τι το παιδεύεις από την αρχή?! Η μήπως περιμένεις να σου απαντήσουμε ότι, ναι, αυτό που σου συνέβει ήταν κάτι μαγικό, ένα ταξίδι στο χωροχρόνο!!
×
×
  • Create New...