Jump to content

Verei

Νέα Μέλη
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Verei

  1. Στήν ζωή κανείς δεν παίρνει ό,τι του αξίζει αλλά ό,τι διεκδικεί!
  2. Κάποιοι απο μας πιστέυουν στον σατανά ως υπαρκτό πρώσωπο ή ως ένοια.Πρωσοπικά εγώ δεν πιστέυω στην ύπαρξη του απόλυτου καλού και του απόλυτου κακού.Υπάρχουν τα κακόβουλα πνέυματα ή γενικα οντότητες και ναι θεωρώ ότι ειναι φυσιλογικό να υπάρχουν εφόσον υπάρχουν και τα καλόβουλα πνεύματα,ξωτικά,οντότητες κτλπ. αλλιώς δεν θα υπίρχε ισοροποία.
  3. Παίδες ευχαριστώ γιά όλα τα προγράματα είναι πολύ χρήσιμα! :D
  4. http://www.youtube.com/watch?v=U2nEL0-sBX4 (Το επίσημο trailer!) Το έδειξαν σχετικά πρόσφατα στο Mega. Όσοι το έχετε δει πείτε τις απόψεις σας. Εγώ πάντως θα το χαρακτήριζα πολύ καλο για παραγωγή του 1996! :cheerful: Y.G. Συγγνώμη αν έχει ξαναγίνει topic για την συγκεκριμένη ταινία,για να πω την αλήθεια δεν έψαξα!
  5. Τα εκατομμύρια φυσικά! Ο Θεός πάνω από όλα είναι μέσα μας και μετά έξω από μας! Και αν τον έβλεπα φάτσα φορα μπορεί να με έπιανε το track μου και θα γινόμουν k ρεζίλι!Μετά από άντο δεν θα είχα σε ποιον να το πω γιατί κανένας δεν θα με πίστευε και θα με περνούσαν για τρελό,όπως είπε κάποιος πριν είναι πολύ μεγάλη ευθινή!Και τέλος,δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να μου λυθούν τόσο απλά οι απορίες μου. Με τα 10 εκ. θα έκανα ότι και οι περισσότεροι.
  6. Verei

    !!

    Kαλώς ήρθες! :kakashi:
  7. Καλώς ήρθες! Σου εύχομαι να βρεις ενδιαγέρον τισ συζητησεις μας!
  8. Συγνώμμη αλλά πού κολάει το stop warrind and enjoy your life με το αν υπαρχει θεος ή όχι? Δηλαδή μας λεέι κανε οτι θέλεις αφού δεν υπάρχει κάτι ανώτερο απο σένα για να σε τημωρίσει? :nocoment:
  9. Πολύ πιθανόν! Πολλοί λένε διάφορα τέτοια χαρίτωμενα για να το παίξουν κάποιοι!
  10. Και μένα,συνυθως,ενω πάντα εχω καλες προθεσεις! Μαλλον θα φταει το οτι ειμαι σχεδον 2 μετρα
  11. Όντως τα graffiti είναι μαγευτικά! Αρκεί να μην πιάνει ο κάθε άσχετος ένα spray και να αρχίσει να βάφει
  12. Εκεί νομίζω πως όλοι φοβούνται τουλάχιστον τις πρώτες φορες.Το θέμα είναι ο φόβος να μην είναι τόσο δυνατός ώστε να εμποδίσει την θέληση :unsure5:
  13. Νομίζω ότι ο φίλος Ingmar εννοεί τον περισσότερο φόβο να παραδεχτείς το τι είσαι και όχι το φόβο απέναντι στις πρακτικές κ.α.! Και το θάρρος δεν είναι η απουσία του φόβου,είναι η παρουσία του φόβου και η θέληση να συνεχίσεις!
  14. Δεν το έχω εξασκήσει βασικά αλλα σκέφτομαι να ασχοληθώ μιας και το έχω έμφυτο!Το πρόβλημα είναι πως δεν πίνω και καφέ ούτε και πολύ γνωστοί μου αλλα ok σιγά το πρόβλημα!
  15. Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα!Δεν είμαι ακόμα μάγος αλλα το έχω πάρει απόφαση και ασχολούμαι σοβαρά.Από το οικογενειακό μου περιβάλλον το ξέρουν αυτοί που ξέρω ότι δεν θα με παρεξηγήσουν,από το κοντινό φιλικό μου περιβάλλον το ξέρουν σχεδόν όλοι γιατί πολύ απλά ξέρω ότι τα άτομα που έχω επιλέξει για φίλους μου μπορεί να μην πολυπιστεύουν όλα σε μαγείες k.a. αλλα εφόσον δεν βλάπτω κανέναν θα με στηρίξουν σε ότι και αν κάνω(να και ένας από τους λόγους που έχουμε τους φίλους).Όσο για την κληρονομικότητα έχω να πω πως η γιαγιά μου έχει την δύναμη να νιώθει τον πόνο τον άλλων και να τον ανακουφίζει(δεν μιλάω για σοβαρές ασθένειες,σε απλούς πονοκεφάλους αναφέρομαι),εγώ δεν έχω ούτε σε ελάχιστο ποσοστό παρατηρήσει κάποια τέτοια δύναμη μέσα μου(αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δη το έχει "κληρονομήσει" κάποιος άλλος).Αντιθέτως στην παιδική μου ηλικία περνούσα πολλές ώρες με μια γριούλα που έλεγε το φλιτζάνι και από τότε έχω φυσικό ταλέντο στο να βλέπω και να ερμηνεύω σύμβολα στο φλιτζάνι.
  16. EMILIEE AUTUMN!!!! Γενικα ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ερμηνευτριες!Ταλαντουχα και με τελειο στυλ!
  17. Παιδειά δεν ξερω τι λεει το Φενγκ Σούι αλλα εγω ριχνω κατι 12ωρους υπνους και το ευχαριστιεμε Eυχαριστω για τις πληροφοριες και για τις αποψεις σας!Παντα καλοδεχουμενες
  18. Tσ,τσ,τσ κακίεες Πλάκα κανω Καλως ήρθες,ελπίζω εκτος απο "dark" να μήν εισαί και evil,, Άντε καλή αρχή :kakashi:
  19. Η αλήθεια είναι ότι αποκλείεται για μετανσαρκωση,όχι ότι δεν πιστεύω απλά νομίζω ότι τα ανθρώπινα οντα μετασαρκώνοντε σε ανθρώπινα οντα οι γάτες σε γάτες,αλλα αυτό είναι ένα άλλο θέμα.. Πάντως αν φοβόταν τους ανθρώπους δεν νομίζω ότι θα έμπαινε στο σπίτι και θα έφευγε μονο αν την έδιωχνες με έντονο τρόπο Και πάλι όμως έχουμε κάνει προόδους!Τον τελευταιο καιρό με άφησε μάλιστα και να την χαϊδέψω !!
  20. Ναι όντως η θεωρία τον ινδουιστών το υποστηρίζει άντο αλλα δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο Πάντως ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Outis μπορεί να έχεις και δικαίο απλά ήθελα να ακούσω και την άποψη κάποιων άλλων πάνω στο θέμα και να με βοηθήσουν να βγάλω συμπέρασμα
  21. Παιδιά έχω μια απορία(περίεργο :cheerful: ) Και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας! Διάβασα το άρθρο τις Νεφέλης για τις γάτες και την μαγεία,πραγματικά ενδιαφέρον,και παρατήρησα κάτι. Στην πολυκατοικία που μένω έχουμε πολλές γάτες τις οποιες μάλιστα ταΐζω εγώ προσωπικά.Μια από άυτες όμως έχει πολύ θράσος,εννοώ ότι ας πούμε μπαίνει μέσα στην κουζίνα από την πίσω πόρτα περιπλανιέται μέσα στο σπίτι και μόλις δει κάποιον δεν τρομάζει και φεύγει όπως άλλες γατες απλά και μονο αν τις φωνάξεις με επιθετικό τρόπο φεύγει αλλιώς δεν την σηκώνει ούτε γερανός!Αυτή η συγκερκυμέμη γάτα λοιπόν αφήνει όλους να την χαϊδέψουν ή να την πλησιάσουν εκτος από μένα .Δεν έχω καθόλου κακές προθέσεις απέναντι τις όπως απέναντι και σε κανένα άλλο ζώο!Επίσης την έχω πετύχει πολλές φορες να κάθεται έξω από το παράθυρο του δωματίου μου και να με κοιτάει και μου έχει τύχει να ακούω γρατζουνίσματα γάτας στα παντζούρια το βραδυ! Θα ήθελα μια γνώμη πάνω σε αυτό από οποιον ξέρει περισσότερα πάνω στο θέμα :kitty: Y/Γ Ρωτήσαμε και μας είπαν ότι αυτηή η γάτα δεν ανηκε στους προηγούμενους ενοικους του διαμερίσματος.
×
×
  • Create New...