Jump to content

elvandar

Νέα Μέλη
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by elvandar

  1. Οι αριστεροχειρες και δεξιόχειρες, επιστημονικα εξηγειται πως λειτουργουν.Υπαρχει μια θεωρια-αποδεδειγμενη οτι οι αριστεροχειρες χρησιμοποιουν πιο πολυ το δεξιό μέρος του εγκεφάλου τους ενώ οι δεξιόχειρες το αριστερό.αν ξέρετε πως λειτουργει το κάθε μερος του εγκεφάλου και τι προτερήματα εχει η χρήση του θα καταλάβετε πως λειτουργει και η κάθε κατηγορία και ποιες οι διαφορες.συμφωνω με τον πρωτο που εγραψε αλλα πιστευω οτι το θέμα ειναι πιο βαθυ απο αυτη την ''απλη'' διαφορα χρήσης διαφορετικού ημισφαίριου του εγκεφάλου μας.

     

    οντως εγω βλεπω διαφορες αλλα κυριως στους αντρες αριστεροχειρες,οι γυναικες ειναι πιο σπανιο φαινόμενο και πιο μπερδεμενες οσον αφορα τη συμπεριφορα του καθε αυτού αριστερόχειρα.

     

    συνήθως απο οτι εχω παρατηρήσει οι αριστερόχειρες εχουν μια ταση εσωστρέφειας..μπορει καποιοι να φαινονται κοινωνικοί αλλα ειναι εσωστρεφείς και πιο μονοχνωτοι..επιλέγουν τις στιγμες.ο τροπος σκεψης τους ειναι πιο πολύπλοκος και δινουν πιο εύκολα απαντησεις σε δύσκολα θέματα παρά σε εύκολα...δεν ξερω αν μπορω να προχωρήσω σε αλλες διαφορες και ποσο στεκουν και αυτες μιας και απλα τις αναφέρω ως παρατηρητής του εαυτού μου και μερικών φίλων μου.

  2. Τα συγκροτηματα ειναι metallica,slayer,megadeth και anthrax καθως και 3 αλλα πιο μικρης εμβελειας οπως οι: bullet for my vallentine,stonesour και mastodon!

     

    οι τιμες ξεκινανε απο 85 ευρω και θα θα διεξαχθει στο terra vibe!!

     

    οι πληροφοριες ειναι εγκυρες απο κονε μεσα εκει :P

  3. Αρχάγγελε πολυ ωραίο αυτο που αναφέρεις!!

     

    μπηκα μετα από πολύ καιρό και εγώ...ξερεις τα τρεχαματά μου.... :P και ήταν απο τα πιο ωραία θέματα που διάβασα..

     

    πολύ ωραιο και μου έφερε πολλες αναμνήσεις,αν και ειμαι στο όριο λόγω της μικρης πόλης που μεγάλωσα τα έζησα σε μεγάλο βαθμό όλα αυτα και

     

    τα χάρηκα,σε αντίθεση με την σημερινη νεολαία που δεν γνωρίζουν τιποτα απο αυτα..

  4. πολυ ωραιο και ενδιαφερον βίντεο. βεβαιως και προχωράει μπροστα η google!! και καλα κανει με τοσους ανταγωνιστες.

     

    εγω θα ήθελα να πω για οσους δεν ξέρουν οτι η google σπονσοράρει τα linux.πραγμα που κάτι σημαινει οσον αφορα την προοδο των pc και των λογισμικών.

     

    και για οσους δεν ξέρουν τι εστι linux μπορουν να το ψάξουν σε κανενα βίντεο στο youtube.

  5. ζακ απο οτι κατάλαβα είδες την ταινία.δεν συμφωνείς οτι ήταν μια ακομα αποτυχημένη προσπάθεια να προσεγγίσουν το μπλερ γουιτσ πρότζεκτ?

     

    ταινια low badget και μια εικονα οτι ειναι αληθινο και οτι εγινε τυχαία...εμενα δεν μου εκανε καν αίσθηση.

     

    για το είδος του διαφημίστηκε πολυ καλα σε youtube και google.υπάρχουν καλύτερες ταινιες να περασει ευχαριστα-τρομακτικα η ωρα. :P

  6. παιδια το ολο σόου ειναι μια κοροιδία.μπειτε στο youtube και δειτε την γερμανικη εκδοχη του παιχνιδιου.

     

    και στην γερμανια τα νουμερα που παρουσίασαν οι ''μάγοι'' ειναι καποια ιδια και αλλα παρομοια με αυτα που εγιναν σε μας.

     

    ντροπη!!ουτε καν πτωτοτυπια.δεν ξέρω αν υπαρχει καποιος κανόνας γιαυτο αλλα εμενα μου φάνηκε τουλάχιστον αντιγραφη!!

     

    ο γιουρι γκέλλερ ειναι το παιδι του τρικ....διαδοχοι θα υπάρξουν πολλοι σίγουρα μιας και δεν κάνει και κάτι το ιδιαίτερο... :P

     

    το βραβείο στην γερμανια ήταν χρηματικο έπαθλο σαμπρίνα και κάτι αλλο πθυ δεν θυμάμαι τώρα...καποιο συμβόλαιο νομίζω για εκπομπη...κάτι τέτοιο..

  7. Η έκτρωση δεν ειναι οτι καλύτερο...ίσα ίσα έχεις να κάνεις με μία ανθρώπινη ζωή.

     

    Αλλα ανάλογα με την περίπτωση και τις συνθήκες που υπάρχουν στο ζευγάρι ή στην μητέρα μόνο κάποιες φορές έχει κάποια αναγκαιότητα και μια χρήση.

     

    Από εκει και πέρα πιστεύω οτι ειναι και θέμα χαρακτήρα και αρχών του καθενός πως θα πράξει και αν το θεωρεί έγκλημα.

  8. έχω και γάτες και σκύλο...αλλα προτιμώ τις γάτες λόγω του ανεξάρτητου χαρακτήρα και ταυτόχρονα αρκετες φορές απρόβλεπτου...

     

    να τονίσω οτι ακομα και στις γάτες αναλογα με το φύλλο διαφέρει και η συμπεριφορά πολλές φορές...οπότε..μπορώ να πω οτι προτιμώ

     

    τα αρσενικά που ειναι πιο καλόβολοι και λιγότερο παραπονιάρηδες..χαχαχα

  9. έχω και γάτες και σκύλο...αλλα προτιμώ τις γάτες λόγω του ανεξάρτητου χαρακτήρα και ταυτόχρονα αρκετες φορές απρόβλεπτου...

     

    να τονίσω οτι ακομα και στις γάτες αναλογα με το φύλλο διαφέρει και η συμπεριφορά πολλές φορές...οπότε..μπορώ να πω οτι προτιμώ

     

    τα αρσενικά που ειναι πιο καλόβολοι και λιγότερο παραπονιάρηδες..χαχαχα

     

     

    το pc μου αλλαξε σελιδα και η απαντηση μπηκε εδω....βγάλτε την παιδιά....ειναι παντελως άκυρη!!

  10. Πολύ ωραίο θέμα ανοιξες dimulator!!

     

    Λοιπόν,αν κατάλαβα καλά μιλάς για παράλληλα σύμπαντα που είναι πεδία και που συνυπάρχουν κατα μία έννοια...

     

    αν είναι γιαυτο τότε ξέρω οτι οι αρχαίοι όπως προανέφερες οχι μονο γνώριζαν αλλά αν εμπιστευτούμε και τον λιακόπουλο...(τουλάχιστον σε αυτό)

     

    ταξίδευαν κάποιοι μέσω αυτών των διαστάσεων απο διάφορες ενεργειακές πύλες που υπήρχαν και κάποιες υπάρχουν ακόμα.

     

    βρήκα κάποια άρθρα αλλά θέλουν πρώτα τροποποίηση γιαυτο και θα τα παραθέσω πιο μετά.

     

     

    τα επίπεδα ειναι μέρη που διάφοροι ψυχικοι ταξιδευτες μπορουν και τα ανακαλυπτουν κατα τη γνώμη μου.ειναι μερη όπου η ζωή κυλαει κανονικα και καποια οπου μπορει και να ειμαστε οι ιδιοι είτε σαν παρελθόν είτε σαν παρόν μας...κάπως ετσι έβλεπαν κάποτε το μέλλον...με ταξίδια σε ''μελλοντικό'' πεδίο.

  11. Μου τραβηξε την προσοχη αυτο

     

     

     

    Ισως να ειναι ετσι.Ισως ειναι αναγκη να νιωθεις χρησιμος.

    Απορια πρωτη.Αυτη η αναγκη ειναι εμφυτη η' επικτυτη?

    Απορια δευτρερη.Μηπως αυτη η αναγκη αποτελει τελικα εμποδιο για την προσωπικη μας αναπτυξη? Δεν ειμαι σιγουρος.

     

     

     

    Και τα 2 ισχύουν artzuna για μενα.Απο τη στιγμη που μεγαλώνεις λιγο και καταλαβαίνεις οτι ανήκεις σε μια κοινωνια..ειτε ειναι η ''κοινωνια'' της οικογένειας ειτε η ευρύτερη νιωθεις την ανάγκη αυτη.Ειναι και ενα σταδιο στην εξέλιξη μας και συνεχως αλλάζει στοχους και πρόσωπα καθώς μεγαλώνουμε.

     

    Συμφωνω οτι σε κραταει πισω στην εξέλιξη σαν ατομο..αλλα με την ιδια λογικη θα μπορουσαμε να πουμε οτι και η αγάπη το ιδιο κανει.Μένεις πίσω και

     

    χάνεις πράγματα και αλλου κερδιζεις.ΌΛΟΙ μας θέλουμε να αγαπηθουμε και να βρουμε αγάπη..ετσι και η ανάγκη να νιώθεις χρήσιμος σου παρέχει ψυχολογικη

     

    ικανοποιηση και σου ισχυροποιει τον χαρακτηρα και βασίζεσαι σε καποιες ικανοτητές σου.

  12. Βρε παιδια μην τρελαινεστε!!Οποιος θέλει φράφει, sabrina αμα δεν συμφωνεις απλα μην βαζεις στοιχεια σου,ετσι και αλλιως οπως ειπαν και παραπανω

     

    δεν βάζουμε επίθετα και διευθύνσεις :)

     

    Λοιπον καλησπέρα και απο εμένα,με λένε Άγγελο και ειμαι 24.Είμαι απο θήβα και σπουδάζω στην γεωπονική Αθήνα.Στο πτυχιο ειμαι και ελπιζω να τελειωνω

     

    γρήγορα..χαχα!! :P

     

    Με την τέχνη ασχολουμαι εδω και 2 χρονια περιπου,τον πρωτο μονο θεωρητικα και τον τελευταιο και πρακτικα...ελπιζω να τα ειπα καλα :)

  13. Αγαπάω Έλρικ του Μελνιμπονέ γιατί είναι ένας αντιήρωας και αγαπάμε τους αντιήρωες (όχι όλοι)!Και εννοείς τους Hawkwind που χρησιμοποιούν στη θεματολογία των στίχων τους την Ελρικομυθολογία. :offtopic:

     

     

     

    οχι εννοω τους DOMINE. Ιταλοι που παίζουν Power metal.

     

    ακου τους στο youtube να δεις αν σου αρέσουν!

  14. Ήταν η πρώτη φορά που βρήκα την ταινία ισάξια με το βιβλίο (που έχω διαβάσει 2-3 φορές)

     

     

     

    Είναι και η πρώτη ταινία του Χαρι Πότερ που ξεκινάει και μπαινει στα πιο σοβαρά γιαυτο και έγινε καλυτερη δουλεια βάζοντας τον τηλεθεατή καλυτερα στο στόρι!

     

    και μιας και ειχε πιο πολλες μάχες και δράση μπορεσαν και άφησαν παραπάνω στοιχεια απο το βιβλίο σε σχέση με τις προηγούμενες.

     

    Ηταν πολυ καλη ταινία η συγκεκριμένη και αξίζει να την δει κάποιος.

     

    Συγνώμη που ξαναποσταρω για ακυρο θέμα, απλα έχω μια απορια..

     

    tsubaki στο απο που εισαι στο προφιλ σου λες μελνιμπονε!!τυχαια ονομασια επειδη το ακουσες κάπου ή εχεις διαβάσει τα βιβλία με τον ελρικ του μελνιμπονε??

     

    :)

     

     

     

    αν ναι ξέρω και ενα συγκρότημα που θα σου αρέσει και εχουν ως θεμα στους στιχους τους τον ελρικ και την ιστορια του.

  15. βρε συ δεν ζητησα επιχειρηματολογια σε τιποτα, ο καθε ενας γραφει οτι εχει διαβασει για σαμανισμο και ετσι, οποτε ολοι βασιζομαστε στα γραπτα διαφορων, αρα δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι, σωστα ? αντιθετα αν υπηρχε καποιος αληθινος σαμαν και μας ελεγε τοτε ισως να μην υπηρχαν αμφιβολιες.

     

     

     

    το ξέρω οτι δεν ζήτησες.. :) το αναφέρω σε περίπτωση που με ρωτούσες που το στηρίζω.Αυτο και τίποτα αλλο.. :)

  16. α, επισης ξεχασα να πω οτι ενα τοτεμ δεν ειναι τοσο ενας προστατης αλλα ειναι ενας καθοδηγητης.

     

     

     

    to tοτεμ απο οσο ξερω δεν ειναι καθοδηγητης καν.το τοτεμ ειναι κατι σαν τα ζωδια για εμας,αντιστοιχουν αναλογα με τις εποχες του χρονου!

     

    γιαυτο και οι ινδιανοι ειχαν τα τοτεμ που συμβόλιζαν την προστασια του χωριου και την ευημερια του ολο το ετος!και απο αυτα χαρακτιριζονταν και οι οικογένεις και τα χωρια στα πρωτα χρονια των ινδιανων μιας κα το ''οτοτεμ'' ειναι η λέξη που χρησιμοποιούν για δηλώσουν μια οικογένεια η ενα σοι!

     

     

    μονο το πνεύμα-προστάτης ειναι το ζωο που βλεπει ο καθε ενας για τον εαυτο του και πάλι δεν ειναι μοναδικο.

     

    πχ αν καποιος εχει λιονταρι υπαρχει στον κόσμο σίγουρα και αλλος με λιονταρι.απλα το σημαντικο ειναι το ονομα που θα σου πει οταν μιλήσεις μαζί του!

     

    αυτο ειναι το σημαντικο και αυτο που δεν πρεπει να το πεις σε κανεναν!μονο εσυ πρεπει να το ξερεις επειδη ειναι σαν το μαγικο ονομα για οποιον θέλει να σε βλάψει στην ονειρικη διασταση!

     

    για οτι έγραψα πιο πάνω canislupus μπορω να στα επιχειρηματολογήσω οποτε θες με λινκ και με βιβλια συγκεκριμένα.

  17. Δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα η αθλιότητά μας.......

     

    "Περιμενω να δω ποτε επιτελους θα πιασουμε πατο.

    Ευχομαι να γινει συντομα ωστε να αρχισουμε να ανεβαινουμε και να κυριαρχησουν καλυτερες ποιοτητες."

     

    Συμφωνώ απόλυτα.... η μονη ελπίδα μας ειναι το τέλμα....

    Βαρέθηκα τους πάντες και τα πάντα και ειδικα το πολιτικό προσκήνιο.....

     

     

     

    Οταν η ανθρωπότητα φτασει στο τελος θα ξεκινήσει να πηγαίνει και πάλι μπροστα...έτσι και η πολιτική οταν εξαφανιστει θα την ζητησουμε και θα ξεκινήσει και πάλι με δοξα και αξία!!

  18. Xm...πολύ ωραίο θέμα.......

    είναι λίγο "άπιαστο" και αφήνει πολλά περιθώρια για φιλοσοφία :):) χα χα

    Όσον αφορά πάντως την αρχική ερώτηση για το 70%, πιστεύω ότι στο 30%

    βρίσκονται τα άτομα που:

    1) φοβούνται να χάνουν συνέχως τα άτομα με τα οποία δένονται... (να βλέπεις πχ τα θνητά παιδιά σου να πεθαίνουν),

    2) δεν θέλουν από εγωισμό να παραδεχτούν την ύπαρξη μίας καλύτερης εναλλακτικής

    3) δεν θέλουν να φανούν βλάσφημοι ή ονειροπόλοι και αφελείς κλπ.

    4) θέλουν να το παίξουν μάγκες.

    :/

     

     

     

    Στο 30% υπάρχει και η κατηγορια των ανθρώπων που πιστεύουν στην απολυτη φυσικη εξέλιξη των πραγμάτων.Δηλαδη οτι όλα ειναι κύκλος και όλα κάποτε

     

    τελειώνουν.δεν θα ήθελα να ζω περα απο το κανονικο που ειναι το πεπρωμένο μου.Ετσι εκτιμας το δώρο της ζωής και εχουν ολα νόημα μιας και της ζεις όπως θες γιατι ξέρεις οτι

     

    ο χρονος δεν σου φτάνει για 2η και 3η ευκαιρία.

     

    Ειναι θεμα αντίληψης.Εγώ προσωπικα δεν θελω να υπάρχει αθανασια διοτι διαταράσσεται η ισορροπία της φύσης...και οταν διαταράσσεται τιποτα δεν παει καλα όπως εχει αποδειχθει.

     

    Γιατι ειναι κατάρα....τόσο απλο...

  19. καλησπέρα fear

     

    στο αλλο τοπικ με τον σαμανισμο που εχω ανοιξει εγώ εχω βαλει κάποια λινκ,μην τα ξαναγράφω εδω :)

     

    ο σαμανισμος ειναι πολυ ωραιος αλλα θέλει προσωπικη δουλειά μπόλικη.το να δεις το ζώο-προστάτη χρειάζεται χρονο.ειδικα αμα δεν εχεις ασχοληθεί με

     

    διαλογισμο και οποιαδήποτε τεχνική συγκέντρωσης θα σου παρει ενα διαστημα...απο μια βδομάδα μεχρι και μηνα!απο οσο ξερω...

     

    αλλοι μπορει να κανουν και περισσοτερο...

×
×
  • Create New...