Jump to content

xristina00

Νέα Μέλη
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xristina00

  1. Δηλαδή εγω που γεννήθηκα 11-02,αρα και 11 και 2 και η συνολική χρονολογία γέννησης μου έχει άθροισμα το 22,πόσο καταχθόνια και σατανική να είμαι;
  2. Γενικά αυτές οι εναλλαγές χρώματος στα καστανοπράσινα μάτια,πάντα μου άρεσε. Ενα άτομο που γνώριζα με το δικό σου χρώμα,έπαιρνε ένα κρεμμύδι,το έκοβε στην μέση και το πλησίαζε κοντά στο μάτι και πρασίνιζε,φαντάζομαι και αν θα καθαρίζεις κρεμμυδια το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις μιας και η αλλαγή έχει να κάνει και με το υγρό στοιχείο,όπως και το κλάμα.Εχεις προσέξει όταν κάνεις μπάνιο στη θάλασσα οτι γίνονται πράσινα; Στο ερώτημα σου,πιστευω πως ακόμη και το χρώμα των ματιών μας κάτι σημαίνει,προσωπικά εχω διαπιστώσει και σε μένα μεταβολές μικρές ανάλογα με την περίπτωση μου,οχι τόσο άμεσες μιας και δεν έχω καστανοπράσινα μάτια.
  3. Πάντως chris θα βοηθούσε αν γινόσουν πιο συγκεκριμένος οσον αφορα το είδος της μαγείας για το οποιο ρωτας αν η πρακτική του έχει αποτελέσματα.
  4. Grey,θα μπορούσε η κόκκινη μικρή φλόγα,να είναι η άκρη του νήματος για την δική σου προσωπική εξήγηση του περιστατικού. Έρχεται τώρα στην μνήμη σου κάτι από εκείνη την εποχή που τότε δεν είχες δώσει σημασία;
  5. Bible Code-Μichael Drosnin Ένα βιβλίο που ίσως ενδιαφέρει κάποιους.Η αποκωδικοποίηση της Βίβλου μέσα από ένα σύστημα. Μπορεί πίσω απο τα κείμενα να κρύβονται άλλα μηνύματα.
  6. Eυγε dimulator!! Εβγαλες το φίδι απο την τρύπα.
  7. Κι εγω τις εξαιρέσεις τις υπέβαλα στην κατηγορία τυχη,πράγμα χειρότερο μιας και όταν αναφερόμαστε για ανήλικα και μαγεία,δεν παίζουμε. Εχεις δίκιο dalia,ουτε καν απο τύχη δεν γλιτώνουν τις συνέπειες μιας και αυτές μπορεί,όπως σωστά λες,να φανερωθούν αργότερα. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις λοιπόν...με διορθώνω. Παιδιά δεν έχω,αλλά συμφωνώ με pyramid και dalia. Όσο για την ειρωνεία και το ψυχολογικό προφίλ που μου έκανες,βηλφεγωρ,δεν πειράζει,σαν τριαντάρα που είμαι θα δείξω κατανόηση. Αυτό που δεν καταλαβαίνω,είναι γιατί θύμωσες τόσο πολύ και μας απαντάς με αυτόν τον τρόπο;
  8. παιδια - έφηβοι και μαγεια: είναι σαν να βάζεις ενα παιδάκι μεσα σε ένα δωμάτιο με εκρηκτικά,δίνοντας του σπίρτα και αναπτήρες για να παίξει. Τα αποτελέσματα είναι μόνο αρνητικά,είμαι απόλυτη σε αυτή την θέση και δεν με αφορούν καν οι ελάχιστες εξαιρέσεις που μπορεί να υπάρχουν απο τύχη.
  9. Να μελετάμε και να ερευνούμε τα πάντα. Και να μην ξεχνάμε οτι καμιά φορά,οι αποκαλυπτικές πληροφορίες,δίνονται από την ίδια την πηγή. Πέφτει μια μάσκα πισω απο μια άλλη και μια επόμενη και..... Η αλήθεια είναι μια και είναι ανεξάρτητη απο το άτομο που την λέει,πολλές φορές,εκ διαμέτρου αντίθετη.
  10. Καλησπέρα Πάνο,καλώς ήρθες!
  11. Τα καπάκια με έχουν απασχολήσει κι εμένα,τα παρατηρώ εδώ και χρόνια και όταν τα δείχνω μου λένε ''πρώτη φορά το πρόσεξα'' και μάλιστα σε δρόμος που περπατάνε κάθε μέρα. Εψαξα να βρω κάποια απάντηση,αλλά τότε δεν είχα ιντερνετ. Έχω διαβάσει και την έρευνα του Βέγγου καθώς κι ενα βιβλίο του Ιωάννη Γιαννόπουλου -΄΄Μυστική Αθήνα και Αττική΄΄,που ισχυρίζεται οτι υπάρχουν υπόγεια μυστικά μονοπάτια κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Μπορεί τα καπάκια,να σηματοδοτούν συγκεκριμένα σημεία που να ανταποκρίνονται στις υπόγειες στοες. Παντως,εγω παρατηρώ όποτε δω καπάκι τέτοιο,τι υπάρχει γύρω,για παράδειγμα στα περισσότερα ,θα δω στην πολυκατοικία δίπλα,μια ταμπέλα από γιατρό,ή αρχιτέκτονα,ή δικηγόρο κτλ.Σε άλλες περιπτώσεις υπάρχει κοντά μια τράπεζα.... Υπάρχει και η θεωρία οτι η πεντάλφα κάτι προστατεύει τους '' από πανω''-όλους εμάς,από τους ''από κατω΄΄.
  12. καλημερα metalgod

  13. Καλημέρα Βασιλική.ευχαριστώ για την φιλία

  14. Το θέμα του τόπικ είναι: SOS!!!ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ και ήδη με το θέμα ο shadow ειναι σαν να έδωσε απο μονος του την απάντηση οτι αυτό που βρήκε είναι επικίνδυνο,αν και ρωτάει να μάθει τί μπορεί να είναι. Οι περισσότεροι θα έχουμε ακούσει για πραγματακια που κατα καιρούς βρίσκονται και είναι σε λάθος θέση,όπως οι τρίχες σε μια γλάστρα,αρα υποσυνείδητα το συνδέουμε με την πληροφορία που έχουμε. Ετσι,αν κάποιος θέλει να κάνει φανερά αυτά τα ''πραγματάκια'' είναι γιατι πιστεύει στον μηχανισμό της αυθυποβολής και πως ο φόβος θα κανει την δουλειά του. Διαφορετικά,δεν θα βρισκότουσαν τόσο εύκολα,θα ήταν καλά κρυμμένα. Σαφέστατα και οι ερμηνείες είναι δικές μας,άλλωστε ο εκάστοτε θεματοθέτης τις ζητά μιας και αναρτεί θέμα σε φόρουμ.
  15. Συμφωνώ με Dalia και Grey,οι τρίχες δεν είναι λίπασμα,είναι μαγνητικό υλικό και όχι μόνο αν είσαι σε θέση αποστολέα. Το ότι ευλογήθηκε σε εκκλησία είναι χειρότερο. Πέταξε τον βασιλικό και την όποια πρόθεση και αγόρασε εναν νεο.
  16. filosofe αυτό το βίωμα κάθε βράδυ είναι βασανιστικό. Μοιάζει με ψυχική επίθεση. Η ψυχική αυτοάμυνα της dion fortune,εμένα τουλάχιστο με βοήθησε αρκετα. Ελπίζω να βρεις τρόπους,εκτός από το βιβλίο βέβαια,να γαληνέψεις. Θετικές σκέψεις και οπωσδήποτε λίγος τσαμπουκάς,δύναμη. Dalia,έχεις ανοίξει τα ''κανάλια'' σου,μην φοβάσαι. Δεν είναι όλα κακά,απλώς δεν τα ξέρουμε και μας τρομάζουν. Η προσευχή (η χριστιανική προφανώς),βγαίνει αυτόματα επειδή αυτή μάθαμε από παιδιά,δεν σημαίνει οτι είναι και η μοναδική ασπίδα μας. Ό,τι ταιριάζει στον καθένα και με την προσωπική του αναζήτηση και ενστικτο.
  17. καλώς ήρθες κι από μένα debbie, όλοι έχουμε ελαττώματα,αλλά μ'αρέσει που ανασκαλίζεις τον εαυτό σου χωρίς φόβο και πάθος!
  18. καλημέρα magiclove! καλώς όρισες στην παρέα μας και εύχομαι καλές αναζητήσεις και ανακαλύψεις.
  19. Dalia, (και σε όσους επίσης ενδιαφέρονται)θα σου πρότεινα αν θες,να διαβάσεις το βιβλίο του Raymond A.Moody με τίτλο: ''Η Ζωή μετά τον σωματικό θάνατο'', εκδόσεις: Μπουκουμάνης. αποσπάσματα από το οπισθόφυλλο: ''Σ'αυτό το βιβλίο ο R.Moody,ερευνά περισσότερες από 100 περιπτώσεις ανθρώπων που βίωσαν την εμπειρία του θανάτου και ανένηψαν.....οι εκπληκτικές ιστορίες που παρατίθενται μας παρέχουν αποδείξεις ότι υπάρχει ζωή μετά τον σωματικό θάνατο,σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που πέρασαν στην άλλη πλευρά και γύρισαν πίσω..... ''...ο Raymond Moody, JR.,Ph.D.,M.D., είναι ένας διάσημος σπουδαστής,λέκτορας,συγγραφέας,ερευνητής και ευρέως αναγνωρισμένος ως αυθεντία στο θέμα της μεταθανάτιας εμπειρίας..
  20. . βηλφεγωρ;;;;; δεν κατάλαβα καλόυμε τον Αη Βασίλη και κάνουμε Αψου!(;;;;;;)
×
×
  • Create New...