Jump to content

Athanor

Νέα Μέλη
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Athanor

  1. Η Ζωή που γνωρίσαμε, είναι το αποτέλεσμα της γονιμοποίησης Τής Μάνας γης από την πύρινη δύναμη τού Ήλιου.

     

    Η Σελήνη, είναι η αναδυόμενη ψυχή της Γης, στην επιφάνεια της οποίας, κάτω από το φως του Ήλιου, εξελίσσεται το νομοτελειακό "δράμα" της ζωής.

     

    Η Σελήνη από πάντα εκπροσωπούσε τα χθόνια, τις παρακαταθήκες του παρελθόντος, αφού ..."οι ψυχές εκεί κατευθύνονταν και εκεί απόθεταν τις μνήμες τους".

     

    Ο ποιητής λοιπόν εννοεί ...ότι, με Τον Κόσμο, μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία

     

    Είτε μέσα από την σύνδεση του υποσυνείδητου με το συλλογικό υπερσυνείδητο, εφαρμόζοντας αρχαία τελετουργικά που θα συσσωματώσουν τα θραύσματα των μνημών και θα μας οδηγήσουν στην ...Επίγνωση.

     

    Είτε μέσα από την καθημερινή δουλειά και δράση, την παρατήρηση, την ταξινόμηση, την αξιολόγηση και την διαχείριση της γνώσης, που θα μας οδηγήσει στην ...Ερμηνεία.

     

    Είτε με την χρήση και των δύο δρόμων.

     

    Συμφωνώ, φίλε Kazoo μην ξεχνάς πως το βιβλίο αναφέρει την γέφυρα μεταξύ ορατού και αοράτου και πως πρέπει να την γεφυρώνουμε.
  2. Οι άλλες θρησκείες κατά τη γνώμη μου σε ωθούν ώστε να επιστρέψεις πίσω στο όλων (τον Θεό - την Θεά δεν έχει σημασία). Ο Σατανισμός (ή πιο σωστά ο Εωσφορισμός Σετισμός) σε βάζει στο τρυπάκι να ξεπεράσεις τον Θεό και φυσικά σε οδηγεί στο μηδέν...

  3. Η καμπάλλα δεν είναι μόνο ένα μαγικό σύστημα αλλά είναι και ένα σύστημα εσωτερισμού και κατανόησης του κόσμου γύρω μας. Όποιος πραγματικά μπορεί να αποκρυπτογραφήσει την καμπάλλα κατανοεί αυτό που όλοι οι άνθρωποι ονομάζουν Θεό.

  4. Γεια, σε όλα τα μέλη του forum ονομάζομαι Νίκος. Ελπίζω να μοιραστούμε γνώσεις, εμπειρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις γιατί,αυτό το forum πραγματικά έχει ένα υψηλό επίπεδο. :smilewink:

×
×
  • Create New...