Jump to content

exikias

Νέα Μέλη
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About exikias

  • Birthday 04/11/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Thessaloniki

exikias's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. Δεν ξερω αν εχεται δει οι περισσοτεροι σε αυτο το φορουμ εκτος απο το videaki σχετικα με την οικονομια και τη διαχειριση γενικα του πλουτου απο τις τραπεζες και το video που εχει να κανει με το τομεα τις πιστης και της θρησκειας παλι απο το zeitgeist και στο www.livemovies.gr το εχει, αν το εχεται δει τη εντυπωσεις σας εχει αφησει?
  2. Να είμαι αθάνατος και να βλέπω γενίες και γενίες να χάνονται. Φαντάσου να πέθαιναν όλοι οι φίλοι σου οι γνωστοί σου η οικογένεια σου και εσύ να έπρεπε να ΄ζείς αιώνια αυτό είναι κόλαση ευχαριστώ τη φύση που δεν με έκανε αθάνατο.
  3. Καταρχήν χαίρομαι ιδιαίτερα που θίγεται ένα τέτοιο θέμα, αν το σκεφτείται ένας άνθρωπος σε μικρή ηλικία δεν έχει τη νοημοσύνη να καταλάβει τι είναι αληθινό και τι δεν είναι, αυτό έχει ςσ αποτέλεσμα ο εγκεφαλός του ναι λειτουργεί σε άλλες παραμέτρους. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος όσο μεγαλώνει και εξελίσεται μπορεί να καταλάβει να ξεχωρίσει ακόμα και να απορίψει κάποια πράγματα, δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η δουλεία η υποχρεώσεις του αλλά το ότι από την εφηβική ηλικα κίολας ο νους μας ωριμάζει περνάει σε άλλο επίπεδο σκέψεων η παιδεία επίσης είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την εξελιξή μας, ή φαντασία τώρα όμως δεν είναι κακή αρκεί να μην ξεπερνάμε κάποια βασικά όρια η φαντασία είναι δημιουργία όταν γίνεται μέσα σε υγιή πλαίσια πράγματα που ο άνθρωπος κάποτε τα φαντάζοταν έχουν γίνει πραγματικότητα με τη βοήθεια της επιστήμης. Προσοχή όμως γιατί αν φύγεις μέσα από κάποια πλαίσια κατευθύνεσαι με ταχύτητα φωτός στο παραλήρημα και μετά στη σχιζοφρένεια.
  4. Καλό αυτό που λες αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να ζήσουμε μια ζωή έτσι όπως τη θέλουμε, προσωπικά τώρα δεν θα ήθελα να ξαναζήσω τη ζωή μου αλλά αν γινότανε να ζήσω μια άλλη ζωή διαφορετική χωρίς να με ενδιαφέρει αν είναι καλή η όχι μόνο και μόνο για τις διαφορετικές εμπειρίες που θα αποκόμιζα. Να σου τονίσω όμως ότι μιλάμε για καταστάσεις ανύπαρκτες μία ζωή έχουμε και καμία άλλη ούτε οδέυουμε προς τους ουρανούς ούτε κατευθυνόμαστε στα έγκατα της γης απλά σβήνουμε όπως ένα κερί και τελειώνουμε τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
×
×
  • Create New...