Jump to content

Τερψιχόρη

Νέα Μέλη
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

About Τερψιχόρη

  • Birthday 04/07/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://artofwise.gr
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Αθηνά (Νίκαια)
  • Interests
    Ποίηση ,ζωγραφική, βόλτες, ταξίδια σε αρχαιολογικούς χώρους, διάβασμα και τέλος γυμναστική????

Τερψιχόρη's Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

0

Reputation

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ!!

  2. Εγώ παιδία είμαι κριαράκι με ωροσκόπο παρθένο. Στο κινεζικό είμαι δρακός. Αλλά δεν μου αρέσει που είμαι κριός γιατί οι περισσότεροι είναι εγωιστές, πεισματάρηδες και ένα σωρό αλλά χαρακτηριστικά. Χάθηκε ο κόσμος να με γεννήσει η μανά μου λίγες μέρες αργότερα; Αλλά όπως λέει ήμουν ανυπόμονη αχ ?
  3. Σαφώς και έχεις δίκιο για αυτά που λες αλλά κοίταξες την πρώτη μου απάντηση που έδωσα; Απλώς μια σκέψη έκανα τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Λέω τώρα πως κάποιος πεθαίνει γνωστός σου (χτυπά ξύλο!) από μια αρρώστια και είναι μικρός σε ηλικία, να γιατρευτεί δεν μπορεί, ποιος φταίει; Εγώ σε τέτοιου είδους αναφερόμουν.
  4. Ας το καλό..! :001almostcry: Εδώ σιγά μην έπαιρνε ο κτηνοτρόφος αποζημίωση στην Ελλάδα. Άλλοι πεθαίνουν από λάθος άλλον και δεν περνούν αποζημίωση οι συγγενείς τους και μιλάμε τώρα για κότες;;;; Πάντως στεναχωρήθηκα όταν το άκουσα αλλά μόλις σκεφτικά το όλο σκηνικό μου ήρθαν τα γέλια .. :cheerful: Συγνώμη για αυτό.
  5. Η Αγια γραφή μιλάει για την κόλαση και τον παράδεισο. Όσο για τις φράσεις εγώ που λέω συνεχώς «τι πληρώνω θεέ μου» μέχρι στιγμής δεν έχω αυτοκτονήσει Απλά το ανέφερα διότι πολλές φορές λέμε τέτοιου είδους φράσεις χωρίς να καταλαβαίνουμε τι λέμε και είπα μήπως απλά ζούμε για να κάνουμε την τιμωρίας μας; Πολλά λέγονται και δεν αποκλείω και αυτήν εκδοχή ..
  6. Φυσικά δεν λέω ότι δεν υπάρχει καλό τριγύρω μας. Αλλά όπως ξέρουμε όταν πεθαίνουμε πηγαίνουμε ή στην κόλαση ή στον παράδεισο και λέω: αφού υπάρχει ο παράδεισος για τους καλούς και για αυτούς που δεν ήσαν ευτυχισμένοι και αδικημένοι από την ζωή, μοιάζει λες και αυτό που ζήσανε ήταν μια τιμωρία. Πόσες φορές όταν μας πάνε στραβά λέμε «τι έχω κάνει θεέ μου και πληρώνω τέτοιες αμαρτίες;» είναι τυχαίο που λέμε και αυτό «να πεθάνω να ησυχάσω». Δεν ξέρουμε τι υπάρχει μετά θάνατον αλλά μπορεί να ισχύει και αυτή η σκέψη .. Παιδία και μια χάρη .. Πολλοί γράφουν το ψευδώνυμο μου με ω αντί για ο γιατί; Το έχω παρατηρήσει σε κάποιους που έχουν απαντήσει σε κάποια θέματα σας παρακαλώ μην το κάνετε λάθος ..
  7. Αφού δεν είχες σκοπό, τζάμπα τόσο κλάμα και θυμός; Φυσικά αστειεύομαι, σίγουρα ο τρόπος αντίδρασης μου μοιάζει σαν τα μικρά παιδάκια αλλά μέσα μου ακόμα παιδάκι νιώθω ? Τι να κάνουμε κάποια στιγμή θα ωριμάσουμε ..
  8. Τι σου έκανα και με βασανίζεις έτσι; Μπουχουυ χουυυ κλαίω τώρα .. :001almostcry: Καλά ότι πεις εσύ. Εγώ δεν ξανά μιλάω.. νευρίασα τώρα γιατί είμαι ένα αγγελουδάκι και κακό δεν κάνω σε κανέναν και μετά απογοητεύομαι ?. :001almostcry:
  9. Εγώ έτσι είμαι και σε οποίον αρέσω ? Και αν θες να μάθεις είμαι εκδικητικά και της γνώμης «μια σου και μια μου» :evilbl: Άντε τώρα μην θυμίσω ?
  10. Καλά? δεν λέω τίποτα μμμ? Πρώτα από αλλά έτσι θα αντιδρούσα και φυσικά δεν είναι ανήθικη .. :evilbl: Παντως ευχαριστώ για την γνώμη σου.. μπορεί να την αλλάξω στο μέλλον ?
  11. Πως θα αντιδρούσα; Χμ.. :angel: Θα ένιωθα μεγάλη πικρά μετά όμως θα τον έκανα να μετανιώσει πολύ . Πρώτον θα του μιλούσα σα να μην συμβαίνει τίποτα όμως δεν θα του συμπεριφερόμουν όπως πρωτύτερα. Δεύτερον θα τον έκανα να καταλάβει πως δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να τον ξανά εμπιστευτώ και τρίτον δεν θα ήμουν καλή μαζί του? ευτυχώς όμως δεν έχει γίνει ποτέ αυτό και ευχαριστώ το καλό θεούλη ..
  12. Εγώ σπουδάζω ακόμα. Είμαι στην σχολή Αθηνών Αρχαιολογίας .. Μου αρέσει πολύ η ιστορία για αυτό το ακολούθησα αλλά δυστυχώς γνωρίζω τόσο πολλά που βαριέμαι να τα γράφω εδώ για να μαθαίνεται και εσείς .. Αλλά θα ετοιμάσω κάτι καλό που θα ανάψει πολλές συζητήσεις αλλά θα αργήσει λιγάκι? :cheerful: B)
  13. Ααααααααααααααααααοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πόνεσε το τσίμπημα του κουνουπιού?????? Νααααααααααααααααααα για να μάθεις άλλη φορά να μην μου πίνεις το αίμα μου??.
  14. Αχ τον άνδρα των ονείρων μου δεν το έχω βρει ακόμα .. Τον θέλω έξυπνο ,ευαίσθητο ,ρομαντικό ,όμορφο , πιστό, να λατρεύει την φύση και πάνω από όλα να με αγαπάει και να λατρεύει τα παιδάκια .. Λίγα ζητάω; Αναρωτιέμαι αν τον βρω ποτέ μου? προς τον παρών έχω ένα αγόρι που μου καλύπτει τα αλλά θέλω μου και όχι αυτά που ανέφερα παραπάνω. :001almostcry:
  15. Εγώ θα διάλεγα την γνώση και όχι την σοφία. Γιατί δεν θα ήθελα να ήμουν μόνη μου σε αυτό το μονοπάτι αντιθέτως με την γνώση δεν θα είμαι μόνη μου και μέσα από τις εμπειρίες μου και την γνώση μου θα μπορούσα να σκεφτώ σοφά ?
×
×
  • Create New...