Jump to content

Τερψιχόρη

Νέα Μέλη
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Τερψιχόρη

  1. Εγώ παιδία είμαι κριαράκι με ωροσκόπο παρθένο. Στο κινεζικό είμαι δρακός. Αλλά δεν μου αρέσει που είμαι κριός γιατί οι περισσότεροι είναι εγωιστές, πεισματάρηδες και ένα σωρό αλλά χαρακτηριστικά. Χάθηκε ο κόσμος να με γεννήσει η μανά μου λίγες μέρες αργότερα; Αλλά όπως λέει ήμουν ανυπόμονη αχ ?
  2. Σαφώς και έχεις δίκιο για αυτά που λες αλλά κοίταξες την πρώτη μου απάντηση που έδωσα; Απλώς μια σκέψη έκανα τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Λέω τώρα πως κάποιος πεθαίνει γνωστός σου (χτυπά ξύλο!) από μια αρρώστια και είναι μικρός σε ηλικία, να γιατρευτεί δεν μπορεί, ποιος φταίει; Εγώ σε τέτοιου είδους αναφερόμουν.
  3. Ας το καλό..! :001almostcry: Εδώ σιγά μην έπαιρνε ο κτηνοτρόφος αποζημίωση στην Ελλάδα. Άλλοι πεθαίνουν από λάθος άλλον και δεν περνούν αποζημίωση οι συγγενείς τους και μιλάμε τώρα για κότες;;;; Πάντως στεναχωρήθηκα όταν το άκουσα αλλά μόλις σκεφτικά το όλο σκηνικό μου ήρθαν τα γέλια .. :cheerful: Συγνώμη για αυτό.
  4. Η Αγια γραφή μιλάει για την κόλαση και τον παράδεισο. Όσο για τις φράσεις εγώ που λέω συνεχώς «τι πληρώνω θεέ μου» μέχρι στιγμής δεν έχω αυτοκτονήσει Απλά το ανέφερα διότι πολλές φορές λέμε τέτοιου είδους φράσεις χωρίς να καταλαβαίνουμε τι λέμε και είπα μήπως απλά ζούμε για να κάνουμε την τιμωρίας μας; Πολλά λέγονται και δεν αποκλείω και αυτήν εκδοχή ..
  5. Φυσικά δεν λέω ότι δεν υπάρχει καλό τριγύρω μας. Αλλά όπως ξέρουμε όταν πεθαίνουμε πηγαίνουμε ή στην κόλαση ή στον παράδεισο και λέω: αφού υπάρχει ο παράδεισος για τους καλούς και για αυτούς που δεν ήσαν ευτυχισμένοι και αδικημένοι από την ζωή, μοιάζει λες και αυτό που ζήσανε ήταν μια τιμωρία. Πόσες φορές όταν μας πάνε στραβά λέμε «τι έχω κάνει θεέ μου και πληρώνω τέτοιες αμαρτίες;» είναι τυχαίο που λέμε και αυτό «να πεθάνω να ησυχάσω». Δεν ξέρουμε τι υπάρχει μετά θάνατον αλλά μπορεί να ισχύει και αυτή η σκέψη .. Παιδία και μια χάρη .. Πολλοί γράφουν το ψευδώνυμο μου με ω αντί για ο γιατί; Το έχω παρατηρήσει σε κάποιους που έχουν απαντήσει σε κάποια θέματα σας παρακαλώ μην το κάνετε λάθος ..
  6. Αφού δεν είχες σκοπό, τζάμπα τόσο κλάμα και θυμός; Φυσικά αστειεύομαι, σίγουρα ο τρόπος αντίδρασης μου μοιάζει σαν τα μικρά παιδάκια αλλά μέσα μου ακόμα παιδάκι νιώθω ? Τι να κάνουμε κάποια στιγμή θα ωριμάσουμε ..
  7. Τι σου έκανα και με βασανίζεις έτσι; Μπουχουυ χουυυ κλαίω τώρα .. :001almostcry: Καλά ότι πεις εσύ. Εγώ δεν ξανά μιλάω.. νευρίασα τώρα γιατί είμαι ένα αγγελουδάκι και κακό δεν κάνω σε κανέναν και μετά απογοητεύομαι ?. :001almostcry:
  8. Εγώ έτσι είμαι και σε οποίον αρέσω ? Και αν θες να μάθεις είμαι εκδικητικά και της γνώμης «μια σου και μια μου» :evilbl: Άντε τώρα μην θυμίσω ?
  9. Καλά? δεν λέω τίποτα μμμ? Πρώτα από αλλά έτσι θα αντιδρούσα και φυσικά δεν είναι ανήθικη .. :evilbl: Παντως ευχαριστώ για την γνώμη σου.. μπορεί να την αλλάξω στο μέλλον ?
  10. Πως θα αντιδρούσα; Χμ.. :angel: Θα ένιωθα μεγάλη πικρά μετά όμως θα τον έκανα να μετανιώσει πολύ . Πρώτον θα του μιλούσα σα να μην συμβαίνει τίποτα όμως δεν θα του συμπεριφερόμουν όπως πρωτύτερα. Δεύτερον θα τον έκανα να καταλάβει πως δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να τον ξανά εμπιστευτώ και τρίτον δεν θα ήμουν καλή μαζί του? ευτυχώς όμως δεν έχει γίνει ποτέ αυτό και ευχαριστώ το καλό θεούλη ..
  11. Εγώ σπουδάζω ακόμα. Είμαι στην σχολή Αθηνών Αρχαιολογίας .. Μου αρέσει πολύ η ιστορία για αυτό το ακολούθησα αλλά δυστυχώς γνωρίζω τόσο πολλά που βαριέμαι να τα γράφω εδώ για να μαθαίνεται και εσείς .. Αλλά θα ετοιμάσω κάτι καλό που θα ανάψει πολλές συζητήσεις αλλά θα αργήσει λιγάκι? :cheerful: B)
  12. Ααααααααααααααααααοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πόνεσε το τσίμπημα του κουνουπιού?????? Νααααααααααααααααααα για να μάθεις άλλη φορά να μην μου πίνεις το αίμα μου??.
  13. Αχ τον άνδρα των ονείρων μου δεν το έχω βρει ακόμα .. Τον θέλω έξυπνο ,ευαίσθητο ,ρομαντικό ,όμορφο , πιστό, να λατρεύει την φύση και πάνω από όλα να με αγαπάει και να λατρεύει τα παιδάκια .. Λίγα ζητάω; Αναρωτιέμαι αν τον βρω ποτέ μου? προς τον παρών έχω ένα αγόρι που μου καλύπτει τα αλλά θέλω μου και όχι αυτά που ανέφερα παραπάνω. :001almostcry:
  14. Εγώ θα διάλεγα την γνώση και όχι την σοφία. Γιατί δεν θα ήθελα να ήμουν μόνη μου σε αυτό το μονοπάτι αντιθέτως με την γνώση δεν θα είμαι μόνη μου και μέσα από τις εμπειρίες μου και την γνώση μου θα μπορούσα να σκεφτώ σοφά ?
  15. Αυτό που φοβάμαι είναι:να ξυπνήσω το πρωί και να μην βλέπουν τα ματάκια μου την όμορφη ΕΛΛΑΔΑ ??..Για εμένα θα ήταν θάνατος ?επίσης φοβάμαι το αύριο δίχως μέλλον?
  16. Παιδία βγήκε καινούρια ταινία με τίτλο «ο πόλεμος στων κόσμο» είναι παρά πολύ ωραίο. Έχει δράση, περιπέτεια και σου προκαλεί μεγάλη αγωνιά. Δεν έχει βγει ακόμα στους κινηματογράφους αλλά είναι προσεχώς. Εγώ το είδα γιατί μου το έφερε ο ξάδερφος μου από το εξωτερικό σε DVD όταν έρθει το έργο να το δείτε μην το χάσετε ? :smilewink:
  17. Ευχαριστώ παρά πολύ για το καλωσόρισμα Nefelie..
  18. Όσο πάει βγαίνουν στην φορά πολλά άσχημα γεγονότα .. Άκου εκεί οι μονάχες ?δεν ντρέπονται λιγάκι;- :headb: και δεν είναι μόνο αυτές αλλά και οι παπάδες στην εκκλησία μας. Μου φαίνεται πως πρέπει να απομακρυνόμαστε από τους παπάδες και τις καλογριές γιατί αυτοί μόνο το καλό μας δεν θέλουν. Τέλος πάντων όπως θα έχετε ακούσει την παροιμία «αν είσαι παπάς μάλλον στον παράδεισο θα πας» τώρα ισχύει το αντίθετο «αν δεν είσαι παπάς μάλλον στο παράδεισο θα πας. :angel:
  19. Παιδία καλησπέρα ? Εγώ πιστεύω πως είμαστε ζωντανοί αλλά κατά κάποιο τρόπο νιώθω σαν είμαστε στην κόλαση όλο πόνος, δυστυχία ,πόλεμος τίποτα καλό. Που είναι η ειρήνη, η δικαιοσύνη, η αγάπη για τους συνάνθρωπους μας; Γιατί να πεθαίνουν τα άτομα που αγαπάμε άδικα; Γιατί να πονάμε, να κουραζόμαστε από τα βάσανα της ζωής μας; Δεν θα το έλεγα ζωή αυτό αλλά μια σκέτη τιμωρία ?. :001almostcry:
  20. Παιδία συγνώμη που θα το πω αλλά η κατάρα ήταν η πιο ηλίθια ταινία που έχω δει στην ζωή μου. Ασχέτως ότι ήταν αντιγραφή από το έργο «σήμα κίνδυνου» θεωρώ ότι δεν είναι τρομακτικό αλλά έχει να κάνει με τη ψυχολογία του καθενός ? Υπάρχουν πάντως καλύτερα έργα μην κολλάτε σε αυτά..
  21. Καλησπέρα Εγώ θυμώνω παρά πολύ εύκολα, δεν συγκρατιέμαι και φωνάζω, βρίζω και στην ανάγκη ορμάω για ξύλο. Όσοι με ξέρουν προσπαθούν να μην με νευριάζουν και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που όταν ήθελαν να μου που κάτι φοβόντουσαν να μου το πουν για να μην θυμώσω. Πάντως προσπαθώ να μην χάνω τον ελέγχω αλλά μου φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνω. :headb:
  22. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. Οι περισσότεροι λένε ότι υπάρχει μετενσάρκωση το ίδιο πιστεύω και εγώ. Πιστεύω πως μετά το θάνατο μας, μας κρίνουν κάποιες ανώτερες οντότητες για όλα αυτά που κάναμε στην ζωή μας και ύστερα μας δίνουν τρεις διαφορετικές ζωές να διαλέξουμε και αφού επιλέξουμε καποια αρχίζουν όλα από την αρχή ξεχνώντας τα πάντα ..
  23. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ??????????????? Το δικό μου ψευδώνυμο είναι Τερψιχόρη και το επίλεξα επειδή έχει την αγαπημένη μου μούσα.. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ? :smilewink:
  24. Η σοφία είναι σπουδαία οφείλουμε πολλά σε αυτήν. Αν έχεις την σοφία μέσα σου μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα στην ζωή σου. Μπορείς να ενεργείς σοφά σε όλες σου τις αποφάσεις και μπορείς ανά πάσα στιγμή να καταλαβαίνεις την αλήθεια με το ψέμα. Η σοφία εύκολα μπορεί να συγκριθεί μα την ψυχολογία αλλά δεν έχει καμία σχέση. Αν κάποιος έχει αναπτύξει μέσα του την σοφία σε μεγάλο βαθμό μπορεί να καταλήξει και στο δάφνη. Το λέω αυτό γιατί κανένας μα κανένας δεν πρέπει να τα γνωρίζει όλα γιατί μπορεί να τρελαθεί .. «Παν μέτρο άριστον» έλεγαν οι αρχαίοι κάτι ήξεραν για αυτό που είπαν?. :smilewink:
  25. Καλησπέρα.. Ο άνθρωπος είναι ένα ζωών πολιτικό διαφέρει πολύ από τα αλλά ζώα επειδή έχει λογική που τα αλλά ζώα δεν έχουν?. Σύμφωνα με την Διαθήκη ο άνθρωπος φτιάστηκε «κατά εικόνα και ομοίωση»του θεου και στην ελληνική μυθολογία ο άνθρωπος δημιουργήθηκε από τους θεούς. Οι θεοί δεν μας έδωσαν χαρίσματα και έτσι ο προμηθέας έδωσε σε όλα τα ζώα από ένα χάρισμα ξέχασε όμως να δώσει στον άνθρωπο και επειδή δεν είχε τι άλλο να δώσει του έδωσε την λογική και την φωτιά για αυτό και οι θεοί επειδή νευρίασαν τον καταδίκασαν σε μια βαριά τιμωρία?. Δεν σας λέω άλλο γιατί θα ξεφύγω παρά πολύ από το θέμα αλλά οποίος δεν ξέρει την συνεχεία δεν έχει παρά να κάτσει να διαβάσει το μύθο του προμηθέα? :evilbl:
×
×
  • Create New...