Jump to content

pyramid

Mέλη
  • Posts

    562
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

pyramid last won the day on May 17 2010

pyramid had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

1,427 profile views

pyramid's Achievements

Σούπερ Ντούπερ Μύστης

Σούπερ Ντούπερ Μύστης (5/7)

-3

Reputation

  1. Nada πως μπορεί κάποιος να θέλει να ασχοληθεί με την μαγεία και να μην διαβάζει προσεκτικά ένα σχόλιο? Το μόνο σίγουρο είναι ότι διαφωνείς με αυτό που είχες κατά νου και όχι με τον Βήλφι.
  2. Ναι βεβαίως, το ίδιο και αυτοί που το διοργανώνουν.
  3. Νομίζω πως ο διαλογισμός έχει αποτέλεσμα σε αυτόν που τον κάνει, το άλλο είναι μαγική εργασία.
  4. Δεν έχει σημασία εάν θυμάσαι ή όχι αυτό που συνειδητοποίησες γιατί η αλλαγή έχει γίνει. Το να θυμάσαι έχει σχέση με την προσωπικότητα, ανεβαίνεις ή κατεβαίνεις στα μάτια σου.
  5. Outis Δεν σου λέω για να εξασκήσεις την μνήμη σου Rasputin Μάλλον έχεις δίκιο γιατί πάντα ξεχνάω το τι υπολογίζεται ως μαγεία και εστιάζω στην τελετουργική.
  6. outis Ελπίζω να μην ρωτάς εμένα τι είναι μαγεία γιατί σου έχω ξαναπαντήσει.
  7. Πάντως η μαγεία θα μπορούσε να θεωρηθεί πολιορκητικός κριός ο οποίος σε κάθε περίπτωση θα ρίξει το τείχος αλλιώς για τι μαγεία μιλάμε? Και θα μπεις σε τέτοια διαδικασία και κίνδυνο απλώς για την σοφία πίσω από το τείχος? Θα χρησιμοποιήσεις την μαγεία για κάτι που δεν μπορείς να καταφέρεις μόνο με την θέλησή σου δεν την χρειάζεσαι για κάτι άλλο. Δηλ. έτσι το σκέφτομαι δεν είναι απαραίτητα και το ορθό.
  8. Α! Και γιατί την έβαλες μέσα σε πράσινο ύφασμα? Για βελούδο μου φαίνεται.
  9. Panas Εάν την πέτρα την διατηρείς έτσι όπως την βλέπω είναι λάθος, το ύφασμα πρέπει να είναι κλειστό.
  10. Δανάη δεν ενοχλούμαι τόσο εύκολα και δεν με ενδιαφέρει τι λέτε και τι κάνετε ως φορουμ, με ρώτησε ο outis και απάντησα. Όσο για την αντίθεσή μου με τον κανόνα, ούτε αναφέρθηκε κάτι τέτοιο ούτε προκύπτει από κάπου ως συμπέρασμα. Βεβαίως δεν θα γινόταν και κάτι εάν είχα αντίθεση αλλά να είσαι σίγουρη ότι εάν ίσχυε δεν θα έμπαινα καν στο φορουμ.
  11. Εάν ρωτούσες δεν θα έβγαζες συμπέρασμα περί δικαίου ή αδίκου, αλλά αυτές είναι οι δυσκολίες της γραπτής επικοινωνίας. Δεν χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο παράδειγμα, οι συντονιστές/διαχειριστές δεν πρέπει να λαμβάνουν θέση σε συζήτηση υπέρ της ομάδας ή κατά της.
  12. Δεν θα είχα δίκιο εάν ήμουν εσύ αλλά δεν είμαι. Δεν είπα να γραφτεί κάτι προς την αντίθετη κατεύθυνση, είπα να τηρείται η ουδετερότητα. Εάν δεν τηρείται αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια προσπάθεια στροφής ανθρώπων προς μια κατεύθυνση. Βεβαίως στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ ότι ήταν απλώς μια λανθασμένη έκφραση του συντονιστή.
×
×
  • Create New...