Jump to content

Morrigan

Νέα Μέλη
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Morrigan

  1. Πράγματι ο 2ος τρόπος είναι ο καλύτερος. Άλλωστε η ταινία βγάζει μια ωραία ειρωνεία με το παραθυράκι του Αλάθητου και από εκεί βγαίνει μια ωραία τεχνική για την κατάλυση της πραγματικότητας. Τη θεωρώ μια από τις μαγικές και έξυπνες ταινίες.
  2. Ευχαριστώ. Καλώς σας βρήκα.
  3. Ένα τραγούδι για την Αρμπόν - Guy Gavriel Kay - Εκδόσεις Anubis Πως έγινα ανοητούλης - Μαρτεν Παζ - Εκδόσεις Αστάρτη Μυστικοί τόποι - Ανθολογία - εκδόσεις Locus 7
  4. Φοβάμαι = Είμαι ζωντανός. Δεν φοβάμαι = Είμαι ελεύθερος.
  5. Ας μην ξεχνάμε ότι η φαρμακολογία ξεκίνησε από τη χρήση των βοτάνων. Συγκεκριμένα το φασκόμηλο βρασμένο μαζί με ύσσωπο βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού.
  6. Κάπου είχα διαβάσει ότι "ο φόβος και η αδράνεια είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί του ανθρώπου". Εϊναι μια από αυτές τις τρελές φράσεις που σου κάνουν κλικ κάποια στιγμή. Συνειδητοποίησα αργότερα ότι αυτό που πραγματικά μας φοβίζει, αν καταφέρουμε να το ανακαλύψουμε, είναι ένα πολύ ωραίο κίνητρο για να το πολεμήσουμε. Όταν δε καταφέρεις να πολεμήσεις και να νικήσεις κάποιο φόβο σου, νιώθεις σα να σπάει ένας τοίχος μέσα σου και νιώθεις πολύ πιο ελεύθερος από πριν. Έτσι λοιπόν δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο το τι φοβάται ο καθένας μας, το πιο ενδιαφέρον είναι να φτάσουμε στο να μη φοβόμαστε τίποτα. :headb:
×
×
  • Create New...