Jump to content

Tsubaki

Mέλη
 • Posts

  248
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tsubaki

 1. Προφανώς είναι ανεφάρμοστη η δημοκρατία,όπως και τα κομμουνιστικά πολιτικά "συστήματα" γιατί αντιτίθενται στην ίδια την ανθρώπινη φύση.
 2. Η Ελλάδα είναι των Ελλήνων?Πλέον τουλάχιστον... Πότε πήραμε απόφαση σαν κράτος,χωρίς την επιρροή ξένων δυνάμεων.Δεν τα είχαμε πάντα τάτσι μήτσι κότσι με τους Αμερικάνους? Κάθε απόφαση που "παίρνουμε" για να πραγματοποιηθεί περνάει πρώτα από έλεγχο,και αυτό δεν είναι τωρινό φαινόμενο.Επομένως, όλες αυτές οι υποτιθέμενες "προσφορές" προφανώς θα απορριφθούν γιατί δεν εξαρτάται από εμάς η καταφατική απάντηση,αλλά από εκείνους που στη πραγματικότητα μας διοικούν.Και προφανώς τα πετρέλαια θα αποσιωπηθούν,και θα αποτελέσουν προιόν εκμετάλευσης από ποιους?ΚΟΥΙΖ!!!Σίγουρα όχι από εμάς.
 3. Πρόκειται για κωμωδίες,και οι 3 με σουρεάλ διαλόγους,άκυρο χιούμορ,και ωραίες ιστορίες.Μόνο να τις κατεβάσεις μπορείς,δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προβληθούν ποτέ.Και ούτως ή αλλως οι προτάσεις μου είναι 100% άντεργκράουντ και λίμιτεντ σε 666 κόπιες.
 4. Τζίζας δεν ξέρετε να βλέπετε σειρές ξένες πραγματικά!Δοκιμάστε ένα Flight of the Conchords,ένα Black Books,ένα the Mighty Boosh
 5. Θα μας λείψει πολύ η γριά όπως την αποκαλώ.Κρίμα απλά κρίμα.Και σε οσους δεν διαπίστωσαν λάιβ το μεγαλείο της γριάς
 6. Πφφφ αμάν εσεις οι Πειραιώτες που νομίζετε πως είστε ξεχωριστή πόλη. Για δες εδω: http://www.artofwise.gr/forum/index.php?/topic/3991-eaouoocia-iaaaaeao/page__hl__%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%20%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82
 7. Καλώς ήρθες καταρχάς και καλό σου ψάξιμο!! :icon_happy: Να και ένα λίνκ : http://www.artofwise.gr/html/categories_content/simvoules/bos.html Καμια σχέση με τον Shagrath των Dimmu Borgir η μπααα?
 8. Αυτα είναι αχρείαστες πολυτέλειες.Ασε που αυτά που ποστάρεις dimulator είναι εντελώς εκτός της μόδας.Μπάνισα κατι μανδύες με γκλίτερ γιατί μπορείς να εισαι γκλάμουρους και στις τελετές σου!
 9. Θα διασχίσεις ένα πρωινό τον κόσμο και θα 'ναι πιο όμορφα κι από ένα όνειρο γιατί μια καινούρια αγάπη θα χύνεται σα μέλι κι από ένα σημείο τής Γης αυτός ο ήλιος θ' ανατέλλει πιο όμορφος από ποτέ / σα στρογγυλό χρυσάφι θα λάμψει στο βλέμμα σου σα μεγάλο διαμάντι Κι εγώ που κάνω όνειρα χωρίς να κοιμάμαι περνάω μέσα από ένα κρύσταλλο χωρίς να φοβάμαι γιατί τα όνειρα που κάνω όταν περπατώ στο δρόμο είναι πιο έντιμα απ' αυτά που μας πλασάρει ο νόμος ο νόμος μιας εταιρίας, ο νόμος μιας πολιτείας Η χώρα μου είναι αποικία μιας πιο μεγάλης αποικίας Χρώματα απ' τον πόλεμο μιας υδατογραφίας χρώματα αγάπης και χρώματα βίας Θάψε τις κούκλες κι όλα τα πλαστικά σου όπλα μαχαίρια, πιστόλια, κάθε είδους κόλπα Τα όνειρα της ζωής, μια θαμπή ανάμνηση στριφογυρίζουν σα μόρια μιας μεγάλης περιπλάνησης σα δαχτυλίδια του Κρόνου στέκονται πάνω απ' το κεφάλι τα όνειρα που κάνω όταν είμαι ξύπνιος στο σκοτάδι Είναι σα μαγνήτης που με κάνει να ονειρεύομαι να μιλάω στα κτίρια, στα σύννεφα, ή να προσεύχομαι Να 'χα μια θάλασσα έξω απ' το σπίτι μου κι όποτε βρέχει να πετάω απ' το μπαλκόνι μου κρατώντας το χέρι σου για πάντα στις φραουλένιες πεδιάδες, στις γραμμικές κοιλάδες Κι όπως συγκρούεται ένα αεροπλάνο στο μυαλό μου να γίνει το σώμα σου ένα με το δικό μου Πες μου, πες μου, τι σκέφτεσαι για μένα όταν τα σώματά μας στέκουν σταυρωμένα κι από ένα σημείο της Γης αυτός ο ήλιος ανατέλει Κάποιος τότε σ' ένα στόχο σημαδεύει Χρώματα απ' τον πόλεμο μιας υδατογραφίας χρώματα αγάπης και χρώματα βίας Θάψε τις κούκλες σου κι όλα τα πλαστικά όπλα μαχαίρια, πιστόλια, κάθε είδους κόλπα Τα όνειρα της ζωής, μια θαμπή ανάμνηση στριφογυρίζουν σα μόρια μιας μεγάλης περιπλάνησης σα δαχτυλίδια του Κρόνου στέκονται πάνω απ' το κεφάλι τα όνειρα που κάνω όταν είμαι ξύπνιος στο σκοτάδι Θα διασχίσεις ένα πρωινό τον κόσμο και θα 'ναι πιο όμορφα κι από ένα όνειρο Ίσως βρούμε ένα σπίτι για να μείνουμε ένα τόπο να ζήσουμε και να πεθάνουμε μιλώντας σε κάποιον που έχει πεθάνει σε χιονισμένα τοπία, σε δέντρα από μελάνι ή σε ανθρώπους που ψάχνουν μια κατεύθυνση προς το θεό, μια άλλη χώρα, μια άγνωστη διεύθυνση στην οθόνη ενός κομπιούτερ, στα όνειρα του σκύλου στο ουράνιο τόξο, στην καρδιά ενός φίλου Φύλαξε τις εικόνες κι όλα όσα πιστεύεις στο βιβλίο των ματιών σου είναι όλα αυτά που θέλεις Χρώματα απ' τον πόλεμο μιας υδατογραφίας χρώματα αγάπης και χρώματα βίας Θάψε τις κούκλες κι όλα τα πλαστικά σου όπλα μαχαίρια, πιστόλια, κάθε είδους κόλπα Τα όνειρα της ζωής, μια θαμπή ανάμνηση στριφογυρίζουν σα μόρια μιας μεγάλης περιπλάνησης σα δαχτυλίδια του Κρόνου στέκονται πάνω απ' το κεφάλι τα όνειρα που κάνω όταν είμαι ξύπνιος στο σκοτάδι
 10. Ισχύει,ουσιαστικά αυτό που εμείς ονομάζουμε ως "πραγματικότητα" είναι μια άτυπη σύμφωνία μεταξύ μας για να εκφράσουμε αυτό (το κοινό) που βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας.Ένας κώδικας επικοινωνίας.
 11. I found my taste is somewhat underground!
 12. Εμένα με ιντριγκάρει η σκηνοθεσία...Ο Γκιγέρμο ντελ Τόρο είναι πολύ χοτ όνομα,και προσωπικά λάτρεψα Λαβύρινθο του Πάνα.Ακούγεται εξαιρετικά Ενδιαφέρον!!
 13. Εμείς καθίσαμε παρέα να το δούμε,και ο φίλος μου που το είχε ξαναδεί είπε οτι είχε δεί άλλο τέλος.Εν ολίγοις είχε 2 εναλλακτικά τέλη.Επειδή μας είπε το τέλος που είδε,θεώρησα το δικό μας τέλος πιο ωραίο και τέλος...Εσεις ποιο αποτελειωτικό τέλος είδατε εν τέλει?
 14. Είναι πιο υπόγεια αυτά τα πράγματα σε σχέση με τον εσωτερισμό.Άλλη φάση.Ο ερωτισμός είναι παντού αρκεί να τον αντιληφθείς...

 15. Υποτίθεται οτι σήμερα ο κόσμος σκέφτεται και φιλτράρει τις πληροφορίες που του δίνονται,όπως και οτι κάνει την αυτοκριτική του.ΌΛα τα παραπάνω είναι απλές διαπιστωσεις που ο καθένας (ελπίζω τουλάχιστον) έχει κάνει σε κάποια φάση της ζωής του.Είμαστε λοιπόν εκπαιδευμένοι στη σκέψη αλλά όχι στο να ακούμε.Όταν κάποιος μας τα λέει in your face βάζουμε το safe mode και απλά προχωρούμε αποθώντας τα ενοχλητικά λεγόμενα σαν να είναι μύγα.Επομένως στη κριτική και πόσο μάλλον τη δικαιολογημένη δρούμε σαν παιδάκια...Απο το ένα αυτί μπαίνει απο το άλλο βγαίνει
 16. Καλώς ήρθες streetwise!Έτσι να φοράς πάντα κράνος :teehee:
 17. Μετα την γνωστή κόντρα του Alien Vs Predator,Λαζόπουλου vS Ντενίση έρχεται απο τα βάθη της αβύσσου μια νέα κόντρα που θα σας κάνει να ξεχάσετε αυτά που ξέρετε.Avaptisto productions presents Dimulator Vs Clavicula Solomonis...Σύντομα σε ένα κινηματογράφο δίπλα σας...
 18. Μας προσφέρουν μια εφήμερη γνώση...Αλλά και πάλι δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι!Βομβαρδισμός πληροφοριών απο χιλιάδες βιβλία επι του ίδιου θέματος και όμως στο τέλος δεν μένει κάτι.Και αν πάρουμε ως παράδειγμα τη θεωρία οτι η γνώση βρίσκεται ήδη μέσα μας,απλά πρέπει να την "ανασύρουμε" αυτό δεν πρόκειται να γίνει με τη βοήθεια κανενός βιβλίου.Στο τέλος ακόμα και οι πληροφορίες αποδεικνύονται άχρηστες,σημασία έχουν τα βιώματα.
 19. Φοβάμαι τώρα τρόπος του λέγειν,απλά δεν μένω ξεσκέπαστη,ούτε αφήνω τα χέρια μου εκτεθειμένα...Σιγά!!
 20. Αααα επίσης ο φόβος για τον μπαμπούλα,που προσωπικά ακόμα κουβαλάω....Όταν κοιμάσαι να είσαι πάντα σκεπασμένος γιατί άν εξέχει κάποιο μέλος απο το πάπλωμα έρχεται ο μπαμπούλας και στο κόβει.Επίσης να μην αφήνεις τη ντουλάπα ανοιχτή το βράδυ γιατί πάλι έρχεται και σε τρώει και να μην αφήνεις χέρια,πόδια να κρέμονται απο το κρεβάτι γιατί εκείνος υπάρχει και ζεί ανάμεσα μας(τώρα γιατί και πως no idea) και στα αρπάζει!!
 21. Εμεις είχαμε το πάρε τη χολέρα.Όταν σε ακουμπούσε κάποιος και σου έλεγε αυτό το πράγμα ήσουν ξέρω εγω και ας πούμε και καλά μολυσμένος και έπρεπε να το μεταδώσεις στους υπόλοιπους.Μπορούσες να το αποφύγεις με το σταύρωμα των χεριών.Άρρωστα παιχνίδια
 22. Δεν νομίζω πως χρειάζονται και άλλοι!!Τι να το κάνουν το support? Απο τα καλύτερα events στην Ελλάδα για φέτος(μαζί με το Myth and Passion festival στη Ξάνθη) :thumbsup:
 23. Για αρχή σταμάτα να ακούς ραδιόφωνο και μετά σταμάτα να βλέπεις τηλεόραση (πλην X-Factor,next top top top top ,νόστιμο ξύδι για το φαγητό,και Love Bites).Εμένα με βόλεψε,true story...
 24. Βγήκαν και οι τιμές των εισητηρίων: Η αρχική τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου είναι 85? Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 95? Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι 150? ΈΛΕΟΣ...Εδώ ένα Wave Gottic Treffen που κανονίζω τόσο καιρό να πάω κοστίζει 8ο ευρώ για όλες τις ημέρες,για 200 μπάντες,και για να κατασκηνώσεις. Κλέφτες,Αλήτες...Clostridium Botulinum στα φαγητά των διοργανωτών εύχομαι.
×
×
 • Create New...