Jump to content

Vangy

Νέα Μέλη
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vangy

  1. θα ηθελα να μπορω να γινομαι αορατος ,να εχω τηλεκινηση και να μπορω να εχω τον απολυτο ελενγχο του χρονου... το ξερω οτι ειναι 3 αλλα στο ελενχο του χρονου τον σταματας και περνας απαρατηρητος σαν να εισαι αορατος..
  2. Πρωτη φορα ακουω αυτη τη φημη. τον γνωριζω τον Tupac. Εγω ξερω οτι τον σκοτωσαν για ξεκαθαρισμο λογαριασμων rappers απο αλλο getto συγκεκριμενα ειχαν αρχηγο τον Notorius Big ο οποιος με τη σειρα του δολοφωνηθηκε μετα απο λιγο καιρο απο ανθρωπους του tupac...γενικοτερα τετοιες περιπτωσεις ειναι τρομερα συνιθησμενες σε αυτα τα μερη.. τωρα για τη θεωρια του 7 δεν εχω ξανακουσει ετσι κι αλλιως.<εχεις καποιο link που να αναφερει αυτη τη φημη?
  3. αυτα τα καπακια υπαρχουν μονο στην αθηνα ή υπαρχουν και αναφορες για αλλα μερη..? εγω δεν το εχω προσεξει ποτε..αυριο θα ριξω μια ματια. επισης εχει ρωτησει κανεις στο δημο καποιον υπευθυνο μηπως γνωριζει κατι..?
  4. Το ban ειναι για καποιο χρονικο διαστημα ή μονιμο?
  5. Αν ειναι δυνατον να μεταφραστουν σωστα τοτε θα επιθυμουσα να μεταφραστουν ολα τα βιβλια αυτου του ειδους και καλο θα ηταν ολο και περισσοτεροι ανθρωποι να προσπαθουσαν να κατανοησουν και να εξερευνησουν το αγνωστο και τη δυναμη που κρυβεται μεσα τους και οχι μονο.... Να σταματησει επιτελους αυτη η λανθασμενη θεωρια οτι ο σατανισμος βρισκεται πισω απ ολα κτλ... :smilewink:
  6. αιωνία η μνήμη του αν και ποτε δεν ημουν φαν του εργου του.
  7. Σας ευχαριστω ολους για την υποδοχη κ αποδοχη!
  8. Γεια σε όλους! Είμαι νέο μέλος.
×
×
  • Create New...