Jump to content

vagia

Νέα Μέλη
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vagia

  1. Η ευφυία η οποία έχει καθιερωθεί να μετράται με τον δείκτη ΙQ είναι και από τα δύο.Δηλαδή είναι κληρονομική υπακούει σε κανόνες μεταφοράς χαρακτηριστικών με βάση τη γενετική πληροφορία του καθενός αλλά είναι και επίκτητη δηλαδή η έκφρασή της επηρεάζεται από το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουμε και γενικά τον τρόπο που εξασκεί ο καθένας το πνεύμα του.Θα ψάξω το βιβλίο μου για να δώσω περισσότερες πληροφορίες να τις γράψω. (Αν δεν είχε γενετική εξάρτηση τότε κάποια σύνδρομα που οφείλονται σε χρωμοσωμικές ανωμαλίες π.χ Down δε θα εμφάνιζαν πνευματική υστέρηση στα άτομα που πάσχουν.Εχουν ΙQ περίπου 50-60.)
  2. λέει πάρα πολλα που μπερδεύτηκα.Βασικά εγώ σκεφτόμουν μήπως είναι ταινίες που κάποιοι έχουν τραβήξει και δεν θέλουν να προβληθούν γιατί θέλουν κάποια πράγματα να μας κρύψουν.μπορεί να χω επηραστεί απο τις υποκλοπες και τις κατασκοπίες.Σαν παράδειγμα έδωσε την ταινία 8mm που περιείχε ένα τέτοιο βιντεάκι.Υπάρχει δυνατότητα να βρει κάποιος μια τέτοια ταινία?
  3. Εβλεπα συνέχεια παιδικα στην τηλεόραση όλα τα βλεπα εκτός απο τα αγορίστικα:-)Το αγαπημένο μου παραμύθι όμως ήταν ο τξακ και η φασολιά.Βασικά στην αρχή με φόβιζε γιατ νόμισα πως ο γίγαντας από το παραμύθι έμενε στον πάνω όροφο και με παρακολουθούσε και μόλις έφευγαν οι γονείς μου θα ρχόταν να με πάρει!!!!!Επίσης αγαπημένο μου είναι ο κοντορεβιθούλης και πολλά βιβλία του Τριβιζα.Βασικά την είχα ψωνίσει ένα διάστημα και έγραφα παραμύθια και τα έδινα σε ειδικό μυθοπλάστη για διόρθωση:-)
  4. Ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει κάτι να μου πει περιληπτικα τι ειναι οι snuff movies.Το είδα σε ένα site σαν φράση μετά έψαξα και στο νετ αλλα μπερδεύτικα λίγο.Είναι λέει ταινίες που γυρίστηκαν παράνομα.Καλά και γιατί είναι τόσο απαγορευμένες που λέει.Τι το ιδιαίτερο έχουν? :headb:
  5. Δε πιστεύω ότι είμαστε στα πρόθυρα στης αθανασίας.Θα πάρει πολλα χρόνια παααααααααααρα πολλα να φτάσουμε στα πρόθυρα.Αν και πιστεύω πως η ιατρική η φαρμακευτική και η Βιοτεχνολογία δε στοχεύει σ'αυτο αλλα στην καταπολέμηση κάποιων σοβαρών ασθενειών.Ακομα και να γίνει αυτό να υπάρχει θεραπεία για όλες τις ασθένειες πάλι είναι δύσκολο να οδηγηθούμε στην αθανασία λόγω του ότι ο οργανισμός μας φθείρεται και γερνάει.Χάνονται κύτταρα που δεν αναπληρώνονται(νευρικά κύτταρα).Δηλαδή δύσκολα θα ανασταλθουν όλες αυτές οι λειτουργίες που οδηγουν στο γήρας και στο θάνατο.Το μόνο που μπορεί να γίνει λοιπόν είναι να υπάρξει θεραπεία για θανατηφόρες αρρώστιες ή να αποφεύγονται αυτές λογω της αποκωδικοποίησης του γενετικου υλικού που και γι αυτό χρειάζεται δρόμος ακόμα.Ετσι ίσως μπορέσουμε να αυξήσουμε κι άλλο το χρόνο ζωής όχι όμως να οδηγηθούμε στην αθανασία. Οσο και να με φρικάρει το γεγονός της αθανασίας,ξέρω πως φοβάμαι πολύ το θάνατο και πιο πολύ τον θάνατο των αγαπημένων μου ανθρώπων.Ετσί ειμαι πενηντα πενήντα υπέρ ή κατά της αθανασίας.Ειλικρινά δε μπορώ να είμαι σίγουρη για μία απάντηση θετική ή αρνητική απέναντι στο θέμα μάλλον επειδή σκέφτομαι εγωιστικα
  6. 150.Στο όριο είμαι.Ηθελα πιο πολύ μπορει να εκανα λαθος όταν απαντούσα στο τεστ............ :headb: μπορει να μην είναι έγκυρο.............Μα μόνο 150
  7. Ο Compton απέδειξε ότι οι ακτίνες-Χ που σκεδάζονται από την ύλη παρουσιάζουν αυξημένο μήκος κύματος (φαινόμενο Compton). Για να εξηγήσει το φαινόμενο θεωρεί ότι οι ακτίνες-Χ έχουν σωματιδιακή υφή. Προσκρούοντας λοιπόν το κβάντο των ακτίνων-Χ πάνω σε ένα ηλεκτρόνιο, το ηλεκτρόνιο ανακρούει και του αφαιρείται κάποια ενέργεια Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνει ότι τα κβάντα είναι σωματίδια. Αυτό το φαινόμενο δικαιολογεί τις χρωμοσωματικές μεταλλάξεις που συμβαίνουν εξαιτίας τις έκθεσης μας σε ιονίζουσες ακτινοβολίες.Η κβαντική φυσική λοιπόν έδωσε πολλά και στην επιστήμη της γενετικής. Οι ακτινοβολίες όπως οι ακτίνες Χ προκαλούν ιονισμό γι αυτό και είναι πιο βλαβερές σε σχέση με τις UV οι οποίες προκάλουν μόνο κρούση στα χρωμοσώματα και δεν έχουν τόση δεισδητικότητα μας δίνουν μόνο μικρά ελείματα.
  8. Π'αντα έβλεπα τη ζωή μου σαν ταινία δε ξέρω γιατι απλά με διευκόλυνε κάποιες φορές να ξεπεράσω κάποια προβλήματά μου.επίσης παρατηρώ συχνά τους ανθρώπους που περνάνε γύρω μου και φαντάζομαι πώς είναι η ζωή τους,η καθημερινότητά τους.Ευτύχώς νεφέλη που έγραψες αυτό το άρθρο γιατί αισθανόμουνα λίγο abnormal που ένιωθα σαν να παιζω κάποιο ρόλο στη ζωή μου
  9. Αυτό το άρθρο μου έδωσε την ευκερία να ρωτήσω κάτι και αν κάποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να μου απαντήσει.Μπορεί να είναι και τεχνικό θέμα αυτό που συνέβει αλλα και πάλι δε ξέρω απο αυτά.Το κινητό μου το κλείνω κάποιες φορές το βράδύ.Μια μέρα το πρωί που σηκώθηκα το άνοιξα και η ημερομηνία είχε αλλάξει και είχε μία ημερομηνία τους έτους 2012.Δε θυμαμαι τη μερα ακριβώς που έλεγε.Πρέπει να έλεγε Αυγουστος του 2012 αλλα μέρα δε θυμάμαι καθόλου.Μένω μόνη μου οπότε αποκλείεται κάποιος άλλος να το άλλαξε για να μου κάνει πλάκα.από τότε πιστέυω πως κάτι θα μου συμβεί το 2012 και τώρα που διαβασα το αρθρο το συνδίασα. :headb:
  10. λοιπον....το ψέμα ειναι κακό.όμως πολλες φορές ειναι καλύτερο από την αληθεια και για να σωσουμε τον εαυτό μας και για να μη πληγώσουμε άλλους.καλό είναι να λεμε τη μισή αλήθεια όταν δε μπορούμε τα πούμε όλα.Η κάνουμε τον αλέκο ή επιμένουμε ότι αυτή είναι όλη άληθεια.Πάντα όμως προσέχουμε να μη τη πουμε αν αυτό θα βλάψει.Βέβαια μερικοί επιμένουν να τους πεις την αλήθεια οπότε ή τα παίρνεις και τη λες και ότι γίνει ή δε λες κουβέντα. :censored:
  11. όχι δεν ενοούσα καμία άλλη από αυτές ''ποιότητας''(μάλλον δηθεν γιατι δε ξέρω κατά πόσο μ'αρεσει να χρησιμοποιώ τη λέξη ποιότητα ) που έγραψα γι αυτο το γράφω στο τέλος γιατι εννοώ μόνο το ρέκβιεμ γι ενα όνειρο.και το ντογκβιλ τωρα που το σκεφτομαι.ειναι ΟΝΤΩΣ μεγαλες :censored: και σσσσσσσσσσσσιιιιιιιιιιιιιιιιιιγουρα θα προτιμούσα να δω american pie παρα τετοιες υπερεαλιστικες χαζομαρες(τα scary movie ουτε εμένα μου αρεσαν) όλες αυτές που έγραψα κατά τη γνώμη μου δε βλέπονται ουτε με μια κουτα ηρεμιστικά διπλα..........................
  12. lord of the rings 2 troy sin city vanilla sky million dolar baby Το κρυφτό Ο,τι έχει να κάνει με αγγελόπουλο ο,τι εχει μέσα ιάπωνες γιατι με τρομάζουν οξυγόνο Μη αναστρέψιμος ντόγκβιλ kill Bill fight club όσες έχει παίξει η λόπεζ ρεκβιεμ για ενα όνειρο και άλλες και καλα ποιοτητας. Αυτά.Ειναι κι αλλες βεβαια απλά δε μου ρχονται τωρα.....
  13. sorry,ασχετη η απντηση μου αλλα κόπηκα φαρμακολογία και μου θυμίσατε τα placebo φάρμακα :001almostcry:
  14. Ζωντανό είναι ότι αναπνέει.ειναι γενικά ένας ορισμός όταν στη σχολή μας ρωτάν τι ειναι ζωντανό.αν το σκεφτούμε έχει βάση.
  15. Δε ξέρω αν το έχει προσέξει κανείς άλλος αλλα σίγουρα θα υπάρχουν πράγματα και απόψεις σε πολλα θέματα που μπορει να ενοχλήσουν κάποιους.Κι εγω μπορεί να διαφωνω αλλα δε θα απαγορέψω σε κανέναν να γράψει αυτό που πιστεύει.Ρωτήθηκε η γνώμη μου για τις αδελφες.αυτή ειναι η γνώμη μου και όσο κι αν κάποιοι διαφωνούν μ'αυτή δε μπορουν να μου απαγορέψουν να την πω. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headb: Ωραια λοιπόν αφού δεν θέλετε αληθινές απόψεις,δεν εχω κανένα πρόβλημα ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει στο κρεββάτι του τους συμπαθώ και τους εκτιμώ και θα μπορούσα να τους κάνω και παρεά.Εντάξη τώρα???????????
  16. Ενα κράμα μπαρμπα-στρουμφ και πανοραμιξ. Πιστεύω αυτό τα λέει όλα
  17. κάποιες έρευνες σε κάτι ποντικάκια,έδειξαν ότι υπάρχει το γονίδιο της ομοφυλοφιλίας σε όλους αλλα σε κάποιους εκφράζεται και σε καποιους όχι. εγω το θεωρώ ΕΝΤΕΛΩΣ αφύσικο.Δεν μπορώ να το δεχτώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δε μπορώ να τους βλέπω να τους ακούω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με αηδιάζουν.μακαρι να εξαφανιστούν όλοι.Οπως καταλαβατε δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ανοιχτομυαλη σ'αυτό το θέμα και καλά κανω. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :plzdie: :plzdie: :plzdie: :plzdie: :plzdie: :shedevil: :shedevil:
  18. Η ώρα του Stuff Κίτρινο το σούρουπο η ώρα έξι και μισή πες μου κάτι μίλησε δεν αντέχω στη σιωπή κλείσε το παράθυρο, τρέμω και το σκέπασμα βαρύ τούτη η πόλη γίνηκε ανυπόφορη πληγή "Δες βραδιάζει, μη μιλάς μον' έλα λίγο πιο κοντά" Ξέρω πως ανάσκελα θα μας βρούνε ένα πρωί σέρνοντας στο βλέμμα μας κάποια σιωπηλή κραυγή άδειο θαν' το πρόσωπο κι η ματιά τους αδειανή με έναν αργό θάνατο να μας λειώνει το κορμί "Μη φοβάσαι σβήσ' το φως δεν υπάρχει που, πότε και πως" "Πριν τελειώσει η νύχτα αυτή πριν μας έβρει το πρωί" Πες μου αν μ' αγάπησες όσο ο ήλιος την αυγή όσο ο γκρίζος ουρανός κάποιας άνοιξης βροχή αν τον φόβο μου έβλεπες πίσω από κάθε μου φιλί πες μου αν μ' αγάπησες όσο η νύχτα την σιωπή Αυτό στην αγάπη μου που ειναι πολύ μακριά...................
  19. Πιστεύω πως πολλες φορες η κοινωνία και οι ρυθμοί της ζωής ''πνίγουν'' τους ιδιοφοιείς με αποτέλεσμα να μη καταλάβουν το χάρισμα που έχουν και να μη το καλλιεργήσουν έτσι ώστε να προσφέρουν. Ο Μότσαρτ ήταν ιδιοφυία ή παιδί θαύμα στη μουσική. Από πολύ μικρός μπορουσε να παίζει απίστευτες μελωδίες.Την ικανότητά του αυτή την ανέπτυξε βέβαια πολύ σε όλη του τη ζωή.(εγώ πάντως 8 χρόνια εκανα πιάνο αλλα προκοπή δεν είδα ) Ο Αινστάιν αν ζούσε εκατό χρόνια πριν απο την εποχή του σίγουρα θα είχε αλλάξει πολλα στη φυσική θα γνωρίζαμε ίσως πολλά περισσότερα.Αν ζούσε 100 χρόνια μετά μάλλον θα τον προλάβαινε άλλος Ο πικάσο αν γεννιόταν αφρική μάλλον θα ζωγραφιζε πορτρέτα στα νησία και πολύ είναι :evilbl: :evilbl: :evilbl:
  20. το θέμα είναι να είναι από την αρχή το ερωτικό στοιχείο αυτό που ολοκληρώνει που συμπληρώνει να μην στηρίζεται η σχέση εκεί.Πρέπει να αγαπήσεις κάποιον τόσο ωστε να νιωθεις αληθινα ότι ειναι κομματι του εαυτού σου.Τοτε μόνο θα δεις καθαρα πέρα από τον εγωισμό και θα καταφέρεις να εχεις μία αρμονική σχέση.Μία σχέση αγάπης εκτίμησης μια σχέση φιλική και ερωτική.Ειναι δύσκολο να καταλάβουμε τον τρόπο που βλέπει ο συντροφός μας τα πράγματα.Μόνο έτσι όμως θα κατανοήσουμε πράγματα και συμπεριφορές που αλλιως θα μας ενοχλουσαν.Το χω καταφέρει αυτο και ξέρω πως αυτός ο άνθρωπος αν και βρίσκεται στην άλλη ακρη του κόσμου τώρα, είναι κοντά μου.Ειναι δικός μου άνθρωπος.
  21. Ξέρουμε πώς γίνεται ο έλεγχος της λειτουργίας των ζωτικών οργάνων και με ποιο τρόπο γίνεται.Ξέρουμε πιο τμήμα του εγκεφάλου συνδέεται ακόμα και με τα συναισθήματα και με τις μνήμες.Μάλλον το 10% είναι αυτό που ΔΕΝ ξέρουμε.
  22. άμα το στείλεις δε σου ξαναλέω χαρτιά ούτε deste
  23. Εγώ παιδιά απάντησα όχι γιατί οι άντρες δε πρέπει να ξέρουν και πολλά. ότι τους δίνεις να το τρώνε χωρις πολλα πολλα :blblbl: πρέπει να μαστε γλυκείες και κάποια κολπάκια καλύτερα ούτε καν να τα υποψιάζονται.
  24. Ναι είναι και μάλλον καλύτερα να μη ξαναβρώ κάτι τέτοιο είναι πολύ επώδυνο στο τέλος.Αξιζε το ταξίδι όμως.... :heart:
  25. :001almostcry: εγώ είχα βρει το άλλο μου μισο.οπως λεει και το άρθρο όμως 2 χρόνια ήμαστε μαζί και τώρα χωρίζουμε. Το περίεργο είναι οτι δε χωρίζουμε επειδή θέλουμε αλλα επειδή ήρθαν έτσι κάποιες καταστασεις που μας εμποδίζουν να είμαστε μαζι.Αυτό είναι και για τους δυο ασχημο.Αυτά και το γεγονος ότι από την αρχή νόμιζα ότι τον ήξερα χρόνια και τον ένιωθα πολύ δικό μου άνθρωπο με κάνουν να πιστεύω οτι είναι η αδελφή ψυχή μου.Ελπιζω να ξανασυναντήσω κάτι τετοιο στη ζωή μου αν και είναι δύσκολο. :001almostcry: :001almostcry:
×
×
  • Create New...