Jump to content

stell

Νέα Μέλη
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stell

  1. Εμενα παντως μια χαρα με εβγαλε στο 17
  2. Εμενα ειναι : 1) ΞΩΤΙΚΑ 2) ΝΕΡΑΙΔΕΣ 3) ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ 4) ΛΥΚΑΝΘΩΠΟΙ 5) ΑΓΓΕΛΟΙ/ΔΑΙΜΟΝΕΣ
  3. Δεν πιστευω πως ο ανθρωπος χανει ποτε το δικαιομα στη φαντασια... Να σταματαει να πλαθει κοσμους κλπ ναι...Κατα τη γνωμη μου αυτο εχει να κανει με το πως εχει μεγαλωσει ο καθε ανθρωπος και αναλογα το χαρακτηρα που αναπτυσει... Εγω παντως παντα φτιαχνω μια περιπετιωδεις ιστοριουλα στο μυαλο μου πριν κοιμηθω... (Με πρωταγωνιστη εμενα παντα )
  4. Βασικα δεν ηθελα να βαλω αυτο για πσευδονημο αλλα υποθετω πως μπερδευτικα τελοσπαντων αυτο ειναι το επιθετο μου... (τ μισο βασικα...ετσι με φωναζανε)
  5. καλησπερα και συγχαρητιρια για το site σας!! Ειναι φοβερο λοιπον ας μπω και γω στο θεμα... Αρχικα ηθελα να μαθω την τεχνη για να διευρινω τους οριζοντες μου γιατι παντα κατι μεσα μου μου ελεγε πως υπαρχει κατι παραπανω απο το καθημερινο, κατι που θα με βοηθουσε να δω τον κοσμο με αλλα ματια... Επειτα αφου αρχησα να ασχολουμαι, συμβουλευομενος ενα φιλο μου καταλαβα οτι γινομουν και καλλυτερος σαν ανθρωπος, ετσι κατεληξα στο συμπερασμα οτι η τεχνη οχι μονο με βοηθουσε να καταλλαβω πολλα πραγματα αλλα με εκανε και καλλυτερο σα χαρακτηρα και γι αυτο θα θελα να συνεχισω αν και μου φαινεται πολυ δυσκολο χωρις καποια βοηθεια απο καποιο γνωστη...
×
×
  • Create New...