Jump to content

JUSTINE

Νέα Μέλη
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by JUSTINE

  1. Είναι πολύ όμορφο να βυθιζόμαστε σε στιγμές μακαριότητας της παιδικής και της εφηβικής μας ηλίκίας! Τότε, που το "ενεργοπληροφοριακό παράσιτο" δεν μας είχε πιάσει για τα καλά στα δίχτυα του! Επειδή όμως γεννηθήκαμε να έχουμε την ελευθερία των επιλογών μας, μπορούμε και τώρα να το παλέψουμε να απελευθερωθούμε από "αυτό". Να πετάξουμε στα σκουπίδια τους φόβους μας, τα άγχη μας και ότι άλλο δεν μας αρέσει και μας εμποδίζει στην αυτοπραγμάτωσή μας.
  2. Για το 2012 υπάρχουν "πληροφορίες", από αστρικό ταξείδι μεταφυσικού ερευνητή και σε επαφή του με του πλειάδιους, ότι ο πλανήτης γη θα αλλάξει διάσταση - δόνηση. Θα εξελιχθεί, θα περάσει στη πέμπτη διάσταση. Ετσι, λοιπόν, όσοι συνεχίσουν να ζουν με χαμηλές δονήσεις (τρισδιάστατης πραγματικότητας) και δεν μπορέσουν να αλλάξουν την δόνησή τους, θα "φύγουν". Η "καταστροφολογία", λοιπόν, μπορεί να έχει και θετική όψη. Εξάλου, κάθε τέλος, είναι μια νέα αρχή.
  3. Παρακαλώ θα ήθελα ένα προγραμματάκι που να βαράει αυτούς που βαράνε... Υπάρχει κάτι τέτοιο διαθέσιμο?
  4. Την μια μονότονην ημέραν άλλη μονότονη, απαράλλακτη ακολουθεί. Θα γίνουν τα ίδια πράγματα, θα ξαναγίνουν πάλι - ή όμοιες στιγμές μας βρίσκουνε και μας αφίνουν. Μήνας περνά και φέρνει άλλον μήνα. Αυτά που έρχονται κανείς εύκολα τα εικάζει' είναι τα χθεσινά τα βαρετά εκίνα. Και καταντά το αύριο πια σαν αύριο να μη μοιάζει. Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗΣ
  5. Η "κακή" είναι σαγηνευτική, η "καλή" είναι σεμνή.
  6. Κάτι με το οποίο η δυτική επιστήμη δεν ασχολείται καθόλου είναι η συνειδητότητα, ενώ η μεταφυσική ναι! Η "κατάσταση" ή η "θέση" της συνείδησης ίσως να είναι το κλειδί για "ψευδαισθήσεις" ή "ασθένειες".
  7. Πολύ ωραίο το θέμα! Αν ερευνήσουμε προσεκτικά, θα διαπιστώσουμε ότι πάντοτε η επιστήμη έπεται της μεταφυσικής! Παράδειγμα: Μια εφεύρεση, είναι μια ιδέα που έρχεται (κατεβαίνει - όπως ένα e-mail) σ'ενα νου. Από πού?
  8. Καλώς σας βρήκα! Μου φαίνεται ότι πολλά και καλά συμβαίνουν εδω. Σας ευχαριστώ. ΙΟΥΣΤΙΝΑ
×
×
  • Create New...