Jump to content

canislupus

Mέλη
  • Posts

    287
  • Joined

  • Last visited

About canislupus

  • Birthday 07/29/1989

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    following the god that failed

canislupus's Achievements

Πιο Μέγας Μύστης

Πιο Μέγας Μύστης (4/7)

0

Reputation

  1. Ρε παιδια ηξεραν δεν ηξεραν οι αρχαιοι προβλημα τους ! Το θεμα ειναι οτι εμεις σημερα ασχολουμαστε με τα αρχαια, με θεωριες του 1600 και σε επιπεδο γνωσης η ανθρωποτητα εχει μινει στασιμη.Αν γνωριζαμε κατι θα φτιαχναμε, απο την στιγμη λοιπον που δεν γνωριζουμε διδασκουμε, αναπαραγουμε δλδ τα ιδια και τα ιδια και με αυτον τον τροπο οι προοπτικες αναπτυξης σκεψης/γνωσης ειναι μηδενικες. Φυσικα, το συστημα στο οποιο ζουμε τρεφει αυτη την κατασταση γιατι ετσι υπαρχει μεγαλυτερος ελεγχος στο ποιος γνωριζει, ποιος προχωραει και τα σχετικα, μιας και οποιαδηποτε προοδο στην επιστημη εφαρμοζεται πρωτα πρωτα στη δημιουργια οπλων, και δεν ειναι τυχαιο οτι τα μεγαλυτερα μυαλα τα ρουφαει ειτε η αμερικη ειτε η ρωσια (κυριως)
  2. δεν συγχωρω, απλα τα αφηνω να περασουν ετσι. Μονο ο θεος συγχωρει και εγω θεος δεν ειμαι.
  3. γιατι ρε παιδια σε ολες τις θρησκειες και τους πολιτισμους τα κακα παντα προερχονται απο την γυναικα ? :P
  4. να και απο μενα ενα κομματι σχετικο με το θεμα http://www.youtube.com/watch?v=CvS1zgr_N-U
  5. απο χθες παρακαλαω να μου πει καποιος τι κανουμε και τι πρεπει να γραψουμε εδω
  6. και γιατι να ξεκινησουμε οτι ολες οι μανες εχουν το μητρικο ενστικτο και να μην ξεκινησουμε με το τι ακριβως ειναι το μητρικο ενστικτο, και οταν ενας κανονας εχει εστω και μια εξεραιση δεν μπορει να ειναι κανονας.
  7. ρε δεν υπαρχει μητρικο ενστικτο μητρικη αγαπη και γενικα! υπαρχει σκετο ενστικτο και σκετη αγαπη, αν μια γυναικα θα αγαπησει αυτο που θα φερει στο κοσμο , τοτε ειναι που θα δεθει μαζι του και θα υπαρχε ιαυτο το ενστικτο και τα σχετικα, αλλα ομως επειδη μια γυναικα θα γεννησει δεν σημαινει οτι θα αποκτησει ολα αυτα τα ωραια μητρικα που λετε.Η δικια μου για παραδειγμα, πιο ενστικτο και πρασινα αλογα, τιποτα απολυτος, ουτε αγαπη ουτε στοργη ουτε τιποτα, αρα λοιπον αν μια μανα εχει ενα ιδιαιτερο δεσημο με το παιδι της ειναι γιατι το αγαπαει και οχι γιατι ξυπνησε μεσα της κατι το μητρικο ετσι απλα και ξαφνικα.
  8. ελα ρε παιδια εξηγηστε λιγο με απλο τροπο τι κανουμε, παιχτε με και μενα.....
  9. τι κανουμε σε αυτο το τοπικ, δλδ πρεπει να πουμε αν συμφωνουμε και τετεια ?
  10. samprina εισαι εκπαιδευτικος ??? μπορω να ξεσπασω πανω σου ολα τα αποθημενα που κουβαλαω απο καθηγητες για τα 12 χρονια πνευματικων και ψυχολογικων βασανιστιριων ?
  11. στην ελλαδα οσοι πεθαναν απο την νεα γριπη μαζι με αυτο ειχαν και αλλες χρονιες ασθενειες καρδια πνευμονια και τετεια, αλλα καθαρα πο αυτην την γριπη δεν εχει πεθανει κανεις και δειτε μια και εδω http://www.tvxs.gr/v27243
  12. γειααααααααα
  13. Οποιος βιαζεται προλαβαινει, και οποιος σκονταφτει ειναι μ@λ@κ@ς
  14. παντως ακουγα σημερα καποια πραματα για το σερν και μιλουσαν οι επιστημονες που εργαζονται εκει μεσα, τους ρωτουσαν για το ενδεχομενο της δημιουργιας της μαυρης τρυπας, και κανεις δεν ειπε οτι αποκλειεται να γινει κατι τετειο, λεγαν ολοι οτι απλα οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες.Κατηγοριματικος οτι δεν προκειται να δημιουργηθει κατι δεν ηταν κανεις.
  15. ελα ρε συ σπιντι, γιατι μια χαρα ταινια ηταν.μην το βλεπεις τοσο επιφανεικα. ναι ειχε διαστροφες μεσα, αλλα ομως, δειχνει ρε συ , το ποσο ευκολα μπορει καποιος να ζει σε μια πλαστη πραγματικοτικα συμφωνα με αυτο που εχει μαθει. Επισης δειχνει την διαφορετικοτιτα των οπτικων γωνιων του καθενα μας, και οτι για κατι που εσυ το θεωρεις δεδομενο και τα σχετικα, ο αλλος δεν γνωριζει καν την υπαρξη του.ξαναδες την μωρε την ταινια αλλα απο αλλη οπτικη γνωνια αυτη τη φορα
×
×
  • Create New...