Jump to content

Lunatriplenature

Νέα Μέλη
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lunatriplenature

  1. Το σίγουρο είναι πως είτε έτσι ή αλλιώς η γή θα επιβιώσει όπως κάνει τόοοσο δισεκατομύρια χρόνια.Έχει μεγαλώσει και έχει καταστρέψει πολιτισμούς ξανά και ξανα.Οι ευκαιρίες δίνονται στους κατοίκους αυτού του πλανήτη νομίζω αλλά μάλλον ψάχνουμε να βρούμε εκείνους που θα τις εκμεταλλευτούν στο έπακρο και προς όφελος όλων.
  2. Νομίζω πως είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε απο εμάς πρώτα την αλλαγή.Σίγουρα πάντως αργα ή γρήγορα θα γίνουν δραμματικές αλλαγές νομίζω.
  3. Μια περίπλοκηεξίσωση όπου παράγοντες είναι και όσοι δεν κάνουν τέτοιες πράξεις, αλλά και και όσοι δεν κάνουν οι ίδιοι, μεν, αλλά επωφελούνται από τις πράξεις αυτές, δε, ενώ νομίζουν ότι αυτοί δεν κάνουν τίποτε "βάρβαρο"... Το ότι κάνουμε υπομονή με τον άνθρωπο δεν σημαίνει οτι δεχόμαστε την πράξη του,την κατακρίνουμε και την απορρίπτουμε.(λέει ο Δαλάι Λάμα) αλλά δεν ξέρω κατα πόσο αυτό μας κάνει λιγότερο ένοχους στην πράξη.Οπότε νομίζω πως η ενοχή για συνγκεκριμένες πράξεις ενδεχομένως να βαραίνει την γενικότερη κοινότητα των ανθρώπων.Οπότε αυτός που νομίζει ότι δεν κάνει κάτι βάρβαρο έχει μία ουτοπική και κάπως εγωιστική εικόνα της πραγματικότητας.αλλά πάλι επιφυλάσσομαι για κάθε μου δικαίωμα όσο αφορά τελικά την ετυμηγορία.
  4. Χαιρετω όλα τα μέλη αυτού του φόρουμ!Είμαι και εγώ καινούρια και χαίρομαι που βρήκα μία ιστοσελίδα βατή και επεξηγηματική ωστε να βοηθηθώ στην τέχνη την οποία εξασκώ ελάχιστο χρόνο και έχω πολλές απορίες! Ελπίζω να βοηθηθώ αλλά και να βοηθήσω με την σειρά μου! Θα τα πούμε σύντομα!!!! :cheerful: :biggrin2: Εύχομαι το φως του καθενός να τον καθοδηγέι!
  5. Τελικά ποιά θα πρέπει να είναι η μοίρα του ανθρώπου μετά από τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις βαρβαρότητας απένατι σε αυτόν τον πλανήτη?Τί θα πρέπει να απογίνουμε και πως για να έρθει σε μία ισσοροπία ξανά αυτός ο πλανήτης?
  6. Τα τέσσερα σκυλάκια των άνωθεν φωτογραφιών ψάχνουν σπίτι απεγνωσμένα για να μην μέινουν στον δρομο. Το πρώτο είναι η Αθηνά ,το δεύτερο είναι η Πηνελόπη ,το τρίτο είναι η Δανάη και το τέταρτο είναι ο Μανώλης. Τα σκυλάκια είναι τώρα 3-4 μηνών και έιναι ήδη αρκετά μεγαλόσωμα και θα μεγαλώσουν και άλλο.Είναι ιδανικοί φύλακες..ζωηρούτσικα και πολύ φιλικά. Η μαμά τους είναι αδέσποτη και είναι κρίμα να μείνουν και αυτά στο δρόμο. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ. Ευχαριστούμε πολυ. Όσοι ενδιαφέρονται στέιλτε μου μήνυμα παρακαλώ!!
  7. Γεια σε όλους!! είμαι καινούριο μέλος. Αλήθεια πώς εξηγείται το φαινόμενο της βασκανίας αλλά και το φαινόμενο που προαναφέρθηκε με τον έντονο βλέμμα που μπορέι να προσελκύσει κάποιο άλλο.Επίσης νομίζω πως όλοι έχουμε νιώσει κάποιες φορές ένα βλέμμα πάνω μας.Πώς αλήθεια λειτουργεί αυτό?Υπάρχει κάτι στα κείμενα του Πλάτωνα ή κάποιου άλλου φιλοσόφου?
×
×
  • Create New...