Jump to content

Costis

Νέα Μέλη
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Costis

  1. Oκ , ευχαριστώ !!.. Γιατί εδώ θα με λιντσάρουν.. (και δεν θα έχουν και άδικο εδώ που τα λέμε.. :cheerful: )
  2. Nαι το ξέρω.. Δεν μου είναι εύκολο να πιστεψω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και δεν εχω καταφέρει τίποτα, ούτε έχω δει κάποιον να έχει καταφέρει. Το ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται αφελές και χαζό για κάποιον έμπειρο, αλλά εγώ δεν το ελέγχω..
  3. ΩΡΑΙΑ Y.Γ. Δηλαδή τώρα μπορείς να βλέπεις αυρες???
  4. Μα αφού κανείς μεχρι στιγμής δεν το έχει πετυχει απ ότι βλέπω , θα το πετυχω εγώ? :S
  5. Δηλαδη να κλείσω τα μάτια μου και να περιμένω να γίνω τηλεπαθητικός? Και πες ότι έγινα , πως θα το καταλάβω? :smilewink:
  6. Οκ θα ξαναπροσπαθήσω, βράδυ με περισσότερη ησυχία.. Μήπως ξέρεις για πόση ώρα πρέπει να κάθομαι χωρίς να κάνω/σκέφτομαι τίποτα ?
  7. Δύσκολο αυτό. Δηλαδη τι έχεις δεί να γίνεται?
  8. H αλήθεια όμως είναι ότι θα μου ενίσχυε πολύ την πίστη αν έβλεπε κάποιον να κάνει όντως κάτι μαγικό.... Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ? :S
  9. Οπως ? Τι θα μπορούσα να δοκιμάσω?
  10. Tζίφος τζίφος ΤΖΙΦΟΣ !!!!!!!!!! Οταν κλείνω τα μάτια μου είτε δεν σκεφτομαι τίποτα η απλά κάθομαι και περιμένω να συμβεί κάτι, αλλα ΤΙΠΟΤΑ. Υπάρχει κάποιος μέλος εδώ που να έχει αναπτύξει όντως την τηλεπάθεια για να μου δώσει καμιά συμβουλή? Η ότι γνωρίζετε είναι θεωρητικό και δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ στην πράξη?
  11. Προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν μου ήρθε καμία ξένη η περίεργη σκέψη , ολες ηταν δικές μου.. Τι να κάνω?
  12. Aπο που μπορώ να το βρώ? Επίσης, υπάρχουν μέλη που να είναι χριστιανοί σε αυτό το φορουμ?
  13. Δηλαδή για αρχή τι θα μου προτείνατε να κάνω? (που να μην είναι σατανικό και αντιχριστιανικο)
  14. Αν το πιστέψω θα το δώ? Πως γίνεται αυτό? Κ επίσης, έχω διαβάσει ότι είναι εναντίον του Χριστιανισμού κάθε μορφή μαγείας.. Ειτε για καλό είτε για κακό.. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν ούτε να κρίνω απλά θέλω να ακούσω την αποψη των ατόμων που ασχολούνται χωρίς εντάσεις.. Επίσης όλο ακούω να λένε ότι με την πίστη γίνονται όλα και τα σχετικά αλλά ΠΟΤΕ μου δεν έχω δει να γίνεται κάτι τέτοιο.
  15. Καταρχήν καλως σας ήρθα Πάντα κ εγώ είχα ένα θεματάκι με το παραφυσικό και θα ηθελα να ρωτήσω.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΓΕΙΑ? Κ αν ναι, δεν είναι εντελώς αντίθετη με τον χριστιανισμό??? Επισης, υπάρχει κάποιο μελος που ,πως να το πω.. να μπορει να ΚΑΝΕΙ κατι "μαγικο" ? Το ξέρω οτι ακούγεται κουλό , αλλα είναι ο πιο πιστικός τρόπος νομίζω.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορείς να κάνεις με την μαγεία γι αυτό ρωτάω.. :smilewink: Αυτά για αρχή. :biggrin2:
×
×
  • Create New...