Jump to content

Astart

Αποκλεισμένοι
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Astart last won the day on September 14 2009

Astart had the most liked content!

Astart's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

2

Reputation

  1. Καλως σας βρηκα συνταξιδιωτες! Εχετε ενα καταπληκτικο και πολυ ενδιαφερον φορουμ. Θελω να συγχαρω τους υπευθυνους για την καταπληκτικη δουλεια και για τη γνωση που μοιραζονται. :cheerful:
  2. Θα μπορουσες να μας πεις περισσοτερα??!!!! Σε παρακαλω?! Και οσο για το θεμα περι του πλανητη μας..πιστευω πως ζηταει βοηθεια και οχι πως θα μας εκδικηθει. Μια μητερα δεν μπορει να παρει ποτε εκδικηση τα παιδια της και να τα σκοτωσει(εκτος και αν ειναι phyco) Αυτο το σκεφτηκα με πολλα παραδειγματα οπως το παρακατω ..αν καποιος υπηρξε κακος χρηστης της μαγειας επιβαρυνει το καρμα του με αποτελεσμα στην επομενη ζωη του να εχει μια τιμωρια μειωση δυναμεων κ.τ.λ. Ομως ακομα τον αγαπαει και του δινει ευκαιρια να καλυτερεψει την ζωη του. Ετσι πιστευω.
  3. χαχα 2012? Πολλοι μιλησαν για αυτο το γεγονος ακομα και οι Μαγιας πριν πολλααα χρονια. Αλλα το γεγονος αυτο μου φαινεται γελοιο!! Πως γινεται να προβλεψεις αν την επομενη στιγμη θα πεσει ο ουρανος πανω σου να σε πλακωσει? Πιστευω πως πολλοι θα βγουν να εκμεταλευτουν την ευθυγραμμιση των πλανητων το 2012..για να πασαρουν καινουργια δεδομενα..ποιος ξερει και καποια θρησκεια! Ασχετο γνωριζει καποιος για τις 27 του μηνους που ελεγαν για τα 2 φεγγαρια..περιμενε χθες πως και πως και δεν ειδα τιποτα :headb:
  4. Διαβασα μονο τις αρχικες σελιδες..δεν ειχα την υπομονη να διαβασω και τις επομενες. Θελω να εκφρασω την γνωμη μου στο θεμα περι μαγων και καλω τους υπευθυνους του φορουμ και οσους αλλους θελησουν να μου απαντησουν στο θεμα αυτο που ισως το εχω μπερδεψει. Καταρχας θα σταθω και θα πω την αληθεια πως ειμαι ανηλικη σε αυτο το φορουμ. Εαν με διαγραψετε δε θα με πειραξει γιατι εγω θα συνεχισω την αναζητηση μου...τιποτα δε θα σταθει εμποδιο ..ποια ειμαι,τι γυρευω εδω ,ποιος ειναι ο σκοπος μου. Να με βρω επιτελους γιατι χαθηκα. Εσταξε τοσες πολλες φορες το νερο της ληθης πανω μου που με τυλιξε με ενα πεπλο ωστε συνεχως ολα να ειναι και θολοτερα..ειναι πολλες φορες που νιωθω να πνιγομαι..ομως και παλι δεν θα αφησω την αναζητηση μου στη μεση..να βρω απαντησεις στα απειρα ερωτηματα μου που βασανιζουν το μυαλο μου. Να φτασω στην πραγματικη ολοκληρωση και ενωση με τις ανωτερες δυναμεις. Αυτος ειναι και ο λογος για τον οποιο ασχολουμαι με τη μαγεια. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ειμαστε ισοι!!! Δεν υπαρχουν μαγοι και μη.Ειμαστε στη γη και αυτο μας δινει ορισμενες ιδιοτητες απο αλλα πλασματα και διαστασεις. Αλλα καποιοι παρουσιαζουν τους μαγους λες και ειναι μια ανωτερη φυλη που δεν μπορουν να την φτασουν οι κοινοι θνητοι!! Και αυτο με θυμωνει..αλλα και με λυπει. Δεν γεννηθηκα απο οικογενεια μαγων ειμαι μονη μου. Κανεις δεν μπορει να με καταλαβει στον περιγυρω μου και για αυτο ειναι φορες που κλεινομαι στον εαυτο μου. Αυτο σημαινει δηλαδη πως ποτε δεν θα πετυχω τον σκοπο μου και πως μονο οι μαγοι μπορουνε? Ολοι μπορουμε να αναπτυξουμε ψυχικες δυναμεις..καποια ατομα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο. Αυτο ομως δεν θα μπορεσει να σταθει εμποδιο στο ταξιδι της ψυχης. Πιστευω πως οι ψυχικες δυναμεις δεν ειναι κληρονομικες αφορα την ψυχη την μετενσαρκωση και το καρμα. ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ γνωριζω μαγους που γεννηθηκαν θνητοι και θνητους που βαδιζουν στον δρομο της μαγειας. Εσεις? Υ.Γ. Παντα φιλικα! Δεν θα ηθελα να παρεξηγηθω σε καμια περιπτωση.
  5. Αχ ειναι τοσο τελειααααα!!! Εχω μια τρελη αγαπη για τις γατες!! Υπεροχα και σοφα πλασματα! Κριμα που δεν ειδα νωριτερα το τοπικ
  6. Ειχα ενα ονειρο με καποιον που μου ελεγε για τον εσωτερικο προσωπικο δρακο. Μου κεντρισε την προσοχη ενα αρθρο που ελεγε για το χορο των δρακων. Ψαχνω για δρακονικη μαγεια στο νετ σε ελληνικη βιβλιογραφια και δεν βρισκω τιποτα. Μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος? Υ.Γ. Συγνωμη αν γραφω σε λαθος τοπικ παρακαλω τους υπευθυνους να με διορθωσουν σε περιπτωση λαθους.
×
×
  • Create New...