Jump to content

peny

Νέα Μέλη
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by peny

  1. Πιστεύεις οτι αυτοί που κατέχουν τη Γνώση, θεωρούν οτι κατέχουν τη Γνώση; Είμαι της άποψης πως δεν υπάρχει μεγαλύτερος δάσκαλος απο τον εαυτό μας, αρκεί να έχουμε μάθει να τον παρατηρούμε και να τον αξιολογούμε, όσο μπορούμε. Συνοδοιπόροι υπάρχουν παντού δίπλα μας, θα τους διδάξουμε και θα μας διδάξουν, προσοχή όμως θα πρέπει να δώσουμε σε άτομα τα οποία θεωρούν ότι κατέχουν τη Γνώση της Αλήθειας.
  2. Κάποτε άκουγα διάφορους φυτοφάγους...είμαι 10 χρόνια χωρίς κρέας! είμαι 5 χρόνια χωρίς κρέας και ψάρι! είμαι 3 χρόνια χωρίς κρέας, ψάρι και γαλακτοκομικά! Και σκεφτόμουν... αφού μπορούν αυτοί μπορώ και εγώ...και προσπάθησα και τα κατάφερα! Και ήμουν χαρούμενη, δεν έτρωγα πια τους φίλους μου... τα ζώα! Και οι μέρες περνούσαν και ήμουν όλο και πιο χαρούμενη, όλο και πιο υπερήφανη...μέχρι που μια μέρα κοιτάχτηκα στο καθρέφτη και θυμηθηκα ότι έχω... κυνόδοντες!
  3. thank you!

    Προσπαθώ να μάθω τα κατατόπια...και να φτιάξω το προφίλ μου!!!

  4. Ως προς το δεύτερο σκέλος της πρότασής σου θα συμφωνήσω απόλυτα, ως προς το πρώτο σκέλος όμως δεν θα συμφωνήσω, γιατί ως άποψη, μου είναι πέρα για πέρα "ανθρώπινη". Πιστεύω πως όταν θέλουμε να προσεγγίσουμε θέματα που έχουν να κάνουν, με το θείο, καλό είναι να τα σκεφτόμαστε και να τα σχολιάζουμε αφήνοντας στην άκρη τυχόν πικρίες - άσχημες αναμνήσεις και εμπειρίες απο όποιο θρησκευτικό σύστημα είχαμε και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε, γιατί - τι οδήγησε τον άνθρωπο να κατασκευάσει Θεούς, αν υπάρχει η πιθανότητα πράγματι να υφίσταται κάτι το θείο στο σύμπαν μας, αν εμείς οι ίδιοι έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε Θεοί σε ένα δικό μας σύμπαν, και βασικότερο των ερωτημάτων, τι μας προσφέρει η ύπαρξη ενός Θεού ή πολλών Θεών. Αν καταφέρουμε και διώξουμε απο το μυαλό μας, τις ιστοριούλες των θρησκευτικών συστημάτων, και είμαστε ανοιχτοί στην αναζήτησή μας για το Θεό, θα βρούμε πως όχι απλά υπάρχει, πως όχι απλά δεν ασχολείται τόσο επίμονα μαζί μας, πως όχι απλά δεν είναι ο τρομερόθ και φοβερόθ μπαμπούλαθ, αλλά πως στη δική του "Ταινία", πρωταγωνιστής δεν είναι ο ίδιος, αλλά έχει παραχωρήσει το ρόλο αυτό στο όν που καλείται "Άνθρωπος", δυστυχώς όμως, το όν "Άνθρωπος" είναι κολλημένος εδώ και χιλιάδες χρόνια στο ρόλο του κομπάρσου....:teehee:
  5. Χαίρομαι που αυτό θα είναι το πρώτο post μου εδώ, λοιπόν... Συνηθίζουν να με φωνάζουν Πέννυ αλλά σε δημόσιες υπηρεσίες, σε λογαριασμούς και λοιπά χρησιμοποιώ το όνομα Ελπινίκη αφού έτσι με βάπτισαν... Είμαι 26 χρονων έχω τελειώσει Συμβουλευτική Ψυχολογία και ασχολούμαι με την ανθοθεραπεία τα τελευταία δυο χρόνια. Σκυλιά, γατιά, παιδιά δεν έχω, τουλάχιστον ακόμη, και αυτή τη περίοδο αναζητώ δούλεια...(τι προτότυπο για τη χώρα μας!) Μου αρέσει η ενασχόληση με το υπερ-φυσικό, διαβάζω βιβλία, ψάχνω φορουμς, κάνω πειράματα, αναζητώ μελέτες κοκ. Το τελευταίο διάστημα γνώρισα άτομα που με τη σειρά τους με ενημέρωσαν για τη Χαοτική Μαγεία , και λέω ενημέρωσαν γιατί τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψω μόνη μου (ελπίζω...ίσως...κάποια στιγμή...). Αυτός είναι και ο λόγος που ανακάλυψα το εν λόγω φόρουμ και χαίρομαι για αυτό. Η ποιότητα των άρθρων που βρήκα εδώ μέσα σπάνια τη συναντώ σε ελληνικά blogs or sites, ελπίζω να με βοήθησει με τη σειρά του να μάθω λίγα απο αυτά που αρχίζω να ψάχνω. Άλλωστε οι κριτικές διάφορων ατόμων για τη κοινότητα αυτή, ενισχύουν τη σκέψη μου. Αυτά τα ολίγα απο εμένα!
  6. Γεια σας και απο εμένα και καλώς σας βρήκα!
×
×
  • Create New...