Jump to content

angel

Νέα Μέλη
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by angel

  1. Καταπληκτική ταινία!και το λέω γιατί πρέπει να έχουμε δει την ίδια . Νομίζω ότι ο τίτλος πρέπει να ήταν κάτι σαν "μόνη μου".
  2. Δηλαδή outis δεν το γλυτώνω το αγγλικό.Κάτι ξέρω από αγγλικά αν και έχω 1.5 χρόνο να τα χρησιμοποιήσω αλλά από ορολογίες και "περίεργες" λέξεις δεν τα πάω και πολύ καλά. Με κόβω με το λεξικό αγκαλιά αλλά αφού αξίζει τον κόπο... Τώρα όσο αφορά το ταξιδάκι που μου προτείνεις στο εξωτερικό.... πολύ δύσκολο για την ηλικία μου. Αλήθεια, Morgainnne το βιβλίο αυτό να υποθέσω ότι δεν το βρήκες Ελλάδα; Lithos,όταν είχα ζητήσει πληροφορίες για την κούφια γη μου είχες πει ότι έχεις το ημερολόγιο και πιστεύεις ότι ίσως είναι το αυθεντικό.έψαξα ,κάτι βρήκα αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι το αυθεντικό. Αλήθεια το έχεις διαβάσει το ALONE;Αν μπορείς γράψε μου την αρχή από το ημερολόγιο που έχεις εσύ ή κάτι το χαρακτηριστικό το οποίο έχει,σύμφωνα με εσένα πάντα. Α!Να σου πω επίσης πως από εβδομάδα θα μπορέσω να είμαι στο site ξανά. Σας,ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και το χρόνο σας.
  3. Καταρχην να σας χαιρετίσω όλους εδώ αλλά και να ευχηθώ χρόνια πολλά για τις μέρες. Για ακόμη μία φορά θέλω να ζητήσω πληροφορίες. Ωμολογουμένος έχω χαθεί από την κοινότητα,για προσωπικούς λόγους. Την τελευταία φορά ζήτησα πληροφορίες για την κούφια γη και ναι υπήρξε κάποια ανταπόκριση.Πάντως δύσκολο θέμα αυτό και κατά την άποψή μου το βιβλίο Κούφια Γη του Παντελή Γιαννουλάκη αναλύοντας το και συνδυάζοντας διάφορα στοιχεία φτάνεις μπροστά σε διάφορα απίστευτα συμπεράσματα και απ'ότι πιστεύω θα μου πάρει χρόνια αυτή η ερευνα. Τεσπα,να μην σασ κουράσω άλλο.Αυτή τη φορά ζητάω πληροφορίες για ιερογλυφικά.Βασικά ψάχνω για τα αιγυπτιακά ιερογλυφικά και τη μετάφραση του κάθε συμβόλου.Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει αυτό ακριβώς που ζητάω. Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  4. Kοιταξα αλλά δεν είδα κάτι σχετικό.Θα ήθελα πολυ να μου στείλεις το ημερολόγιο αλλά βρίσκομαι σε νετ κ δεν έχουν φαξ,γίνεται να μου τα στείλεις μέσω e.mail αν είναι να σου το στείλω σε π.μ.
  5. Βασικά τον τελευταίο καιρό έχω καταπιαστεί με το ζήτημη της κούφιας γης.Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ κ πως να βρω φωτογραφίες από τους πόλους και συγκεκριμένα φωτογραφίες που να δείχνουν τα ανοίγματα που υπάρχουν εκεί; Επίσης θέλω να μου πείτε αν γνωρίζετε αν μπορώ μέσω δορυφόρου να δω live τους πόλους. Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου είναι χρήσιμη, Θα περιμένω...
  6. Γιατί πολύ απλά είναι κομματάκι δύσκολο να 'επιβάλεις" στους φοιτητές την πρωινή προσευχή γιατί είναι άνθρωποι με άποψη,με τα δικά τους πιστεύω και αντιλήψεις.Που να πάς να τα βάλεις με τα νιάτα;;;Ξέρεις κανέναν που να έχει τα κότσια να μας επιβληθεί;Λίγοι είναι αυτοί και όσοι το προσπαθήσουν συνήθως καταλήγουν σε αδιέξοδο.τΕΣΠΑ.... Τωρα σ'αυτό με τον αγιασμό δεν ξέρω.Μήπως κάνουν αλλά δεν χρειάζεται να είναι οι φοιτητές παρών;;;Είναι μόνο για τους εκπαιδευτικούς;
  7. Kαι τότε γιατί αυτό γινόταν στο δικό μου το ιδιωτικό;να φανταστείς ένας από τους λόγους που πήγα σε δημόσιο ήταν ότι αυτοί που είχαν ττο σχολείο ήταν εκτός απο λαλάκες,εθνικηστές,ψιλορατσιστες και φανατισμενοι με τη θρησκεία. Αυτοί έπαιρναν τηλ τους γονείς(π.χ. γιατί το παιδί σας,αγόρι,έχει 4δάχτυλα μαλλί στο κεφάλι του;;;;)και τους ξέχεζαν!!! Βασικά πλέον,βλέπεις τον Ιούνιο τελείωσα!επιτέλους,από μια άποψη. συνηθίζουν να κλειδώνουν την πόρτα του σχολείου όταν χτυπάει το κουδούνι και γι'αυτό έπρπεπε να πηδάμε τα κάγκελα!
  8. Tα νέα από το μέτωπο είναι τα εξής: 1)Στα σχολεία η προσευχή επί καθημερινής βάσεως είναι υποχρεωτική αν και εξαιρούνται όσοι είναι αλλόθρησκοι,οι οποίοι πλέον δεν είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν το μάθημα των θρησκευτικών.Επίσης,όταν βρέχει η προσευχή γίνεται(υποχρεωτικά)σε κάθε τάξη πριν αρχίσει το μάθημα. 2)Περίπου4φορές κατά τη διάκεια της χρονιάς πηγαίνουμε ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙ μαζί εκκλησία!(Λέμε τώρα οι περισσότεροι από τα σχολεία του νομού μας ή πηγαίναμε για καφέ και τάβλι ή κοιμόμασταν γιατί όταν παμε εκκλησία χάμου,ε τις2πρώτες ώρες!!!)Πλέον μόνο στα ιδιωτικά μπαίνουν απουσίες όταν δεν πας εκκλησία! ΣΚΗΝΙΚΟ:Όταν πήγαινα σχολείο καθηγήτρια "πέταξε" έξω απο την τάξη παιδί το οποίο ρωτούσε για άλλες θρησκείες συνέχεια και έφερνε τον αντίλογο σχεδόν στα πάντα!Επίσης ο πάππας που είχαμε για το μάθημα των Θρησκευτικών έβγαινε από τα ρούχα του όταν λέγαμε ή ρωτούσαμε για κάτι μη χριστιανικό.Απορώ πως και δεν έχει πάει από καρδιά από αυτά που ακόμα ακούει.Τεσπα... Από τη μία είναι καλή η επανάληψη της προσευχής αφού έτσι είναι δύσκολο να ξεχάσεις τα λόγια της και είναι καλό για όσους αργότερα αποδεχθούν πραγματικά τη χριστιανική θρησκεία και δουν ότι τους γεμίζει αφού με τη δύναμη της πίστεώς τους μπορούν ν α κάνουν"θαύματα".Απ'την άλλη είναι σκέτη κοροοιδία αφού όλοι ή καλύτερα οι περισσότεροι είναι στον κόσμο τους εκείνη την ώρα. Τα δεδομένα που ισχύουν στην Ελλάδα εδώ και πολλάααα χρόνια είναι αρκετά δύσκολο.Οπότε μετά από κάποιο βεθμό είναι ανώφελο να φωνάζουμε και να διαμαρτηρόμαστε αφού στην τελικη κανείς δεν ακούει και αν θέλει κάποιος να ακούσει οι δυνατοί διαστρεβλώνουν τα λόγια μας τελείως. Είναι πρωτιμότερο,αν θέλουμε κάποια στιγμή να έχουμε αποτέλεσμα,πρώτα να "δούμε εμείς την αξία την προσευχής και τη σημασία της,μετά να δείξουμε το δρόμο σε κοντινούς μας ανθρώπους και εκείνοι σε άλλους μέχρι όλοι να το καταλάβουμε.Βέβαια θα αργήσει πολύ αλλά είναι πιο πιθανό να έχουμε καλά αποτελέσματα.Καλά για εμάς και όχι για την εκκλησία ή και όσους κυβερνούν ή θα κυβερνούν τον τόπο αυτό. Επίσης θέλω να πω ότι το μάθημα των θρησκευτικών πλέον προσπαθεί να προσυλιτίσει και μετά,αφού καταφέρει αυτό να φανατίσει.Έχει αναρωτηθεί κανείς γιατί τα μαθήμτα που μιλούν για τις υπολοιπες θρησκείες διδάσκονται το πολύ σε 4 διδακτικές ώρες,ενώ το μάθημα πχ.για την εκκλησία και τον τρόπο συμπεριφοράς και ντυσήματοσ καθόμαστε ώρεσ;;;; Και HELLO!!!!!!!!!Ο κόσμος το'χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι,δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,υπάρχει με διαφορετική σημασία.(παραδειγμα δημοκρατίας:Αν δεν έρθεις εκκλησία και αυτή τη φορά θα φας αποβολή.Διευθυντής σε μαθητη σε ιδιωτικό σχολείο!ΕΛΕΟΣ::
  9. Συμφωνα με κάποιες τελευταίες επιστημονικές έρευνες, στα άδυτα του ανθρώπινου εγκεφάλου, σκεφτόμαστε πιο σωστά όταν ΔΕΝ σκεφτόμαστε. (Μήπως σας φαίνεται παράλογο;; ) Ο ανθρώπινος εγκέφαλος,δηλαδή το μυαλό σκέφτεται με2τρόπους!Συνειδητά και ασυνείδητα. Η συνειδητή μέθοδος είναι η μέθοδος της ανάλυσης και της σύνθεσης των στοιχείων.Επειδή όμως εξετάζουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε,αναλύουμε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια μέχρις ώτους καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα απαιτείται πολύς χρόνος και ενέργεια και παρόλο αυτά δεν είμαστε σίγουροι ότι έχουμε καταλήξη σε σωστό συμπέρασμα γιατί έχουμε επηρεαστεί από το συναισθηματικό και εμπειρικό κομμάτι του εαυτού μας.Επίσης η συνειδητή μέθοδος δεν είναι η πλέον κατάλληλη όταν χρειαζόμαστε μία άμμεση απάντηση για κάτι και δεν έχουμε στη διάθεσή μας σχεδόν καθόλου χρόνο. Σε αυτό το σημείο έρχεται να μας βοηθήσει η ασυνείδητη διαδικασία.Με τη διαδικασία αυτή καταφέρνουμε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να έχουμε μία σωστή απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημά μας.Δηλαδή το "ασυνείδητο"κομμάτι του εγκεφάλου μας είναι σε θέση να εκτιμήσει τις καταστάσεις σωστά,να προειδοποιήσει για επερχόμενους κινδύνους,να θέσει στόχους,να δώσει αποτελεσματικές λύσεις και σωστές και ολοκληρωμένες απαντήσεις σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η μέθοδος BLINK ή αλλιώς η ενστικτώδεις αντίδραση του ανθρώπου γίνεται πολλές φορές αντιληπτή ως έμπνευση της στιγμής,ως "φλασιά",ως ένα σφίξημο στο στομάχι....Χωρίς καν να το αντιληφθούμε ο εγκέφαλος μας σε δευτερόλεπτα μας έχει δώσει τη σωστή εντολή. Το περίεργο είναι ότι ενώ το ασυνείδητο τμήμα του εγκεφάλου μας,σύμφωνα με νέα πειράματα,λειτουργεί συνεχώς για πολλούς και διάφορους λόγους δεν το αντιλαμβανόμαστε!Όμως το σωστό θα ήταν να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο "επιρρεπείς" στις φλασιές που ανάβουν ξαφνικά μέσα στον μυαλό μας. Βλέπεται το ασυνείδητο τμήμα του εγκεφάλου έχει την κορυφαία ικανότητα να μην επηρεάζεται από τα συναισθήματα και τις εμπειρίες μας,από τα θέλω μας,τις προκαταλήψεις μας,τις ενοχές,τους φόβους και διάφορους άλλους παράγοντες.Εξαιτίας αυτών των πρωτερημάτων του μπαίνει στην καρδιά του γρίφου που έχουμε θέσει και σε δευτερόλεπτα βρίσκει την απάντηση ή το αντίδοτο που χρειαζόμαστε. ΠΗΓΗ:Υλικό από το περιοδικό ΑΡΜΟΝΙΑ,το ένθετο ψυχολογία. Πιστεύω πως αυτή η μέθοδος θα σας φανεί χρήσιμη αρκετά αφού λύνει τα προβλήματα στη στιγμή.Εμένα προσωπικά έχει αποδειχθεί αρκετά χρήσιμη και σωστή και όσο περισσότερο εξασκούμε τόσο περισσότερο με βοηθάει.
  10. Καλύτερες ταινίες;Να σας πω καλύτερα ποιες είναι χάλια γιατί τώρα τελευταία όσες παίρνω να δω και λένε είτε ότι είναι καλές,έχουν γέλιο,υπόθεση κτλ είναι βλακείες.Μία ταινία τις προκοπής πάει καιρός που έχω να δω αλλά οι5που θυμάμαι και ήταν καλές είναι οι εξής: 1)Φύλαξέ μου τον τελευταίο χορό (Ασχολίαστο,πανέμορφη τανία) :4_1_72[1]: 2)Η Άννα και ο Βασιλιάς :4_1_72[1]: 3)Το Φάντασμα της Όπερας 4)Κάλλιο αργά παρά αργότερα 5)Ερωτευμένος Σαιξπηρ..... Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η ! ! ! ! ! σκηνοθεσία,τοπία,υπόθεση,υποκριτικές ικανότητε των ηθοποιών με λίγα λόγια....υπέροχη! Υ.Γ.:Ελεεινή και τρισάθλια ταινία είναι η κωμωδία "Οι ξεδιάντροποι" Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! ! !
  11. "Όταν οι μέρες γίνονται ίδιες,θα πει ότι οι άνθρωποι έχουν πάψει να αντιλαμβάνονται τα καλά πράγματα που παρουσιάζονται στη ζωή τους κάθε φορά που ο ήλιος διασχίζει τον ουρανό..." Πάουλο Κοέλο
  12. Γειά...........Ψευδώνυμο έ;;; Είχα πολλά γιατί μου τα έβγαζαν οι άλλοι αλλά είτε δε μου άρεσαν είτε δε με αντιπροσώπευαν.Τώρα το ANGEL είναι η υπογραφή μου σε ζωγραφιές και σε γκραφίτι.Βασικά είναι ένα νικ που με γεμίζει και αντιπροσωπεύει κάποια πιστεύω μου.Αυτά,,,,,,,,,,,,,
  13. Βασικά θυμήθηκα κάτι από τη σειρά "Οι μάγισσες" και μου δημιουργήθηκε μία απορία. Οι 3αδερφές,στα επεισόδια πριν το θάνατο της Πρου, δεν ήξεραν ότι είναι μάγισσες αλλά το ανακάλυψαν στην πορεία.Το ερώτημα είναι αν μπορεί μία μητέρα-μάγισσα απ'τη στιγμή που γεννάει το παιδί της να "κλειδώσει" της δυνάμεις του με σκοπό την αποφυγή αυτοτραυματισμού του;!Και αν μπορεί,η πράξη της αυτή είναι σωστή; Και αφού τις κλειδώσει πότε και πως τις ξεκλειδώνει; Απορίες που έχω και'γω ώρεσ-ώρες,εεε;;;; :cheerful:
  14. ...επειδή καταλαβαίνουν αυτό που λες αλλά επειδή τους "βολευει" να κάνουν ότι παίζουν... Σόρρυ αλλά το συγκεκριμένο σημείο με έχει μπερδέψει!Τι ακριβώς θες να πεις.Γράψτο πάλι αν μπορείς! Κατά τα άλλα πιστεύω και εγώ ότι στη σημερινή εποχή λόγω της ρουτίνας και της πίεσης που ασκείται από παντού στα άτομα του κοινωνικού συνόλου ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού,αντρών και γυναικών, δεν αρπάζουν αυτή την ευκαιρία που τους προσφέρεται τόσο απλόχερα με τη γέννηση ενός παιδιού.
  15. Κάνοντας μια βολτούλα στον κυβερνοχώρο "έπεσα" σε ένα άρθρο για την μητρότητα.ένα απόσπασμά του είναι και το εξής: "Όταν μια γυναίκα γίνει μητέρα, καταφέρνει να δει τον κόσμο μέσα από τα μάτια του παιδιού της, να δει τη ζωή με ροζ και γαλάζια χρώματα, να περιμένει το ουράνιο τόξο που θα ξεπροβάλει μετά τη βροχή, να πιστέψει σε νεράιδες και μάγους και να αποκτήσει τη μαγική σκέψη των παιδιών, όπου όλα είναι δυνατά και καμιά λύπη δεν κρατάει για πάντα." Σύμφωνα με αυτό έχω την αίσθηση ότι στις γυναίκες δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναγίνουν παιδιά να βρουν ίσως αυτή την παιδική τους αθωότητα την οποία με το πέρασμα του καιρού είτε την έχασαν ή την άφησαν να χαθεί,να εξαφανιστεί...Μέσω όμως αυτού του γεγονότος τους δίνεται η ευκαιρία,σε γυναίκες που ασχολούνται με την τέχνη ή ψάχνονται γενικότερα,να αντιληφθούν πιο εύκολα τον κόσμο,να τον δουν μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιου.Φυσικό είναι όμως με τον τρόπο αυτό να βλέπουν τα πράγματα αλλιως και λογικά πιο ευχάριστα και πιο εύκολα.Επομένως,αφού τα παιδιά διψούν για γνώση και είναι γεμάτα απορίες οι γυναίκες-μητέρες αρχίζουν να διακατέχονται και αυτές από το ίδιο "μικρόβιο" με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο γι'αυτες να μάθουν και να βρουν πιο γρήγορα διάφορες απαντήσεις σε όσα ψάχνουν. Όμως από όλα αυτά γεννιέται ένα ερώτημα.Το ερώτημα είναι αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν είναι άδικο για τους άντρες;Όχι τίποτε άλλο αλλά είναι γνωστό[διορθώστε με αν κάνω λάθος] πως οι γυναικες είναι αυτές οι οποίες συνδέονται πιο στενά με τα παιδιά και είναι αυτές οι οποίες επηρεάζονται πιο άμεσα από αυτά.Άρα δεν είναι άδικο για τους άντρες αφού γι'αυτούς είναι πιο δύσκολο να βρουν τη χαμένη τους παιδική αθωότητα και συνεπώς ο δρόμος τους για τη γνώση πιο δύσκολος; Περιμένω τις απόψεις. Βασικά όταν διάβασα το συγκεκριμένο κομμάτι....κόλλησα :headb: :headb: :headb: :headb: :headb: και δεν ξέρω το ΓΙΑΤΙ;;; :4_1_72[1]: :4_1_72[1]: Υ.Γ.:Δεν έχω ιδέα πως μου βγήκε αυτός ο ειρμός και πολύ πιθανο να λεω και βλακείες. Πλέον δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο απ'το να δω τις απαντήσεις σας.
  16. Βρίσκομαι σε ένα μέρος σκοτεινό μόνη μου.Καθώς προχωράω βλέπω γύρω μου κάτι δέντρα με πυκνό φύλλωμα και αρκετά ψηλά.Είναι όμως αρκετά σκοτεινά και δεν μπορώ να δω καλά την περιοχή.Θυμάμαι ότι βρίσκομαι στην αρχή μιας πετρινης σκάλας.Κοιτάω μπροστά και μακριά βλέπω το φώς του φεγγαριού να φωτίζει ένα μαύρο υγρό το οποίο ασήμιζε...Ήταν η θάλασσα.Κοιτάω ψηλά και βλέπω το φεγγάρι.Ξαφνικά με πιάνει μία αναταραχή και γυρίζω το κεφάλι μου δεξιά.Τότε κοκκάλωσα.Μία μαύρη,ψηλή,γεροδεμένη μορφή με μαύρα ρούχα μιλούσε με κάποιον γνωστό μου,ο οποίος ήταν μελαχροινός.Δεν κατάλαβα ποιος ήταν αλλά ένιωσα έντονη την ανάγκη να φύγω.Κατέβηκα γρήγορα τη σκάλα και έστριψα αριστερά.Μετά βρέθηκα σε ένα μικρό άλσος.Υπήρχαν άνθρωποι μικροί σε ηλικία,αγόρια και κορίτσια.Άρχισα να τα παρακολουθώ αλλά μέσα μου ήξερα ότι δεν ήθελα να με δουν και εμένα δεν έπρεπε να με δει κάποιος.Αυτός ο κάποιος ήταν ένας άντρας,άγνωστος για μένα,γεροδεμένος με ανοιχτή επιδερμίδα.Καθώς προχωρούσα είδα τα παιδιά αυτά να κάθονται σε κύκλο σε ένα ξέφωτο.Καθώς άρχισαν να φεύγουν ξεκίνησα και εγώ.πηγαίναμε παράλληλα ενώ ανάμεσα μας υπήρχαν ψηλα δέντρα και θάμνοι.Καθώς τους παρακολουθούσα,πίσω τους διακριτικά ήταν και ο άντρας ο οποίος δεεν έπρεπε να με δει και τα κυνηγούσε.Ύστερα βρέθηκα να πετάω σε κάθετη στάση πάνω απο μια παραλία.Υπήραχαν κάτι κοπέλες σε διάφορα σημεία της παραλίας και άλλες μέσα στο νερό.ΠΉγα αιωρούμενη όλη την παραλία και αυτές με κοιτούσαν με εκπληξη και εγώ με συμπόνοια.Αυτά θυμάμαι από το όνειρο μου. Το θέμα είναι πως όταν ξύπνησα ήξερα πως η μαύρη γεροδεμένη μορφή που είδα ήταν ο θάνατος αλλά δεν ήξερα με ποιον γνωστό μου μιλούσε. Την επόμενη το βράδυ μου τηλεφώνησε ο φίλος μου και μου είπε ότι στην παραλία που φιλούσε σκοπια ένας άντρας ανοιχτόχρομος[μάλλον τρελός] πήρε κάτι παιδιά στο κυνήγι τα οποία είχαν αράξει σε ένα ξέφωτο στην παραλία[η περιοχή έχει δέντρα και μετά είναι η παραλία]και άρχισε να τα χτυπάει.Άκουσε τις φωνές τους και πήγε να δει τί γινόταν αφού εκείνη την ώρα φύλαγε σκοπιά λίγο πιο πέρα.Όταν πήγε εκεί βρήκε τα παιδιά χτυπημένα από τον ανθρωπο εκείνο και αυτόσ όταν τον είδε μπήκε στο τζίπ του και χτύπησε το φαντάρο με το αυτοκίνητο στο δεξιό χέρι-ωμο. Περιττό να ομολογήσω ότι όταν άκουσα όσα μου είπε είχα μείνει ΚΑΓΚΕΛΟ!!! Το ερώτημα μου είναι,αυτό το όνειρο κατατάσεται στα προφητικά όνειρα;Ή μήπως ήταν κάποιο προμήνυμα; Επίσης από αυτό έχω την αίσθηση ότι αυτό που λένε "Όλα είναι γραμμένα από τη μοίρα"είναι αλήθεια και ότι δεν έχουμε τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή μας.Συμφωνήτε με αυτό; Αλήθεια,επειδή το παιδί μου την είπα όταν δεν του είπα για το όνειρο υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις ένα προφητικό όνειρο; Αυτά τα ολίγα.......Sorry, αν σας κούρασα!
  17. To εχω διαβάσει το συγκεκριμένο αρθρο αλλά η Νεφέλη αναφέρει 2τρόπους για να δούμε την αύρα μας κ 1τρόπο να την αισθανθούμε.Πέρα όμως από αυτό κάπου διάβασα γι'αυτο τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να δεις την αύρα και μου προξένησε μεγάλη εντύπωση διότι δεν το είχα ξαναακούσει και με παρεψένεψε που ήταν τόσο εύκολο!Οπότε, θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάτι για την δικυανίνη και αν ισχύει αυτός ο τρόπος με τον καθρέφτη. Λοιπόν;
  18. Βασικά το τοποθετώ εδώ γιατί δεν ήξερα που ακριβώς να το γράψω,οποότε... Κάπου διάβασα,που;;;;Δε θυμάμαι πάει καιρός,ότι μπορούμε να δουμε σχετικά εύκολα την αύρα μας.΄Ελεγε λοιπόν. Παίρνουμε 1 καθρέφτη τον οποίο,λέει,τον σκεπάζουμε με ένα λεπτο στρώμα δικυανίνης!!! 1ο τι είναι η δικυανίνη; :headb: 2ο Που μπορεί κάποιος να τη βρει 3ο Τόσο απλά είναι τα πράγματα;;; Επίσης έγραφε τη συμβολίζει το κάθε χρώμα! Λοιπόν;;
×
×
  • Create New...