Jump to content

Streetwise

Νέα Μέλη
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Streetwise

  1. Αν το έτερον ήμισυ οδηγεί ss μάλλον είναι περισσότερο της ταχύτητας από 'μενα, αν κι υποπτεύομαι πως έχουμε κι ένα κοινό, δηλαδή τις στροφές. Νεφέλη μεγάλες ταχύτητες πλέον πιάνω μόνο σε πίστα και στο Μπράλο όσο η δουλειά μου με πήγαινε προς εκείνα τα μέρη. Πάντως κι η κοπέλα μου ήταν των custom περισσότερο, αλλά εντούτοις πλέον οδηγεί ένα μεγάλο scooter και πιό πριν ένα tdm. Κάθε μηχανή είναι ο τρόπος που την οδηγείς. Έχω περάσει τα λιμανάκια σε 4 λεπτά με ένα virago (τσόπερ μηχανάκι) ξύνοντας παντού, αλλά έχω πάει και στο Ναύπλιο με F4 750 (το έτερον σου ήμισυ ξέρει σίγουρα σε τι δυνατοτήτων μηχανάκι αναφέρομαι) πηγαίνοντας πολύ ήσυχα κι απολαμβάνοντας τη διαδρομή και όλα τα άλλα στοιχεία που συνολικά μπορεί να σου προσφέρει ένα τέτοιο μηχανάκι εκτός απ' το πολυπόθητο ρεπρίζ του. Το motogp δε μ' ενδιαφέρει τόσο, όσο το να παρακολουθώ ζωντανά track days που παρελαύνουν συνήθως πολύ ιδιαίτερες μηχανές όπως κάποιες bimota και moto guzzi. Προτείνω να πάτε κάποια στιγμή με το έτερον σου ήμισυ, είναι άλλου επιπέδου θέαμα και περισσότερο βατό στο να το παρακολουθήσει κάποιος από κοντά.
  2. Bασικά δεν είναι οι συνήθειες αλλά τα βιώματα και συγκεκριμένα τα ψήγματα που αποκομίζουμε απ' ό,τι μας συμβαίνει και ο τρόπος που οι άλλοι βάλλουν σε όσα έχουν ως αποδέκτες εμάς. Άρα είναι τα βιώματα, η επίδραση των άλλων κι η αλληλεπίδραση μας με τους άλλους, αλλά και το πόσο στενοί είναι οι δεσμοί μας με τους γύρω μας.
  3. Δεν υπάρχουν αδύναμοι άνθρωποι μόνο καιροί και στιγμές που κατ' ουσία δε μας αγγίζουν βαθιά και προσωπικά και γι' αυτό δεν αντλούμε πραγματικά δύναμη από μέσα μας. Κλεινόμαστε στο καβούκι μας ως τη στιγμή που κάτι πραγματικά θα μας αγγίξει. Απτό παράδειγμα, ο Έλληνας, ένας κατά κοινή παραδοχή αδύναμος λαός που σε στιγμές πραγματικά μεγάλων κρίσεων θυμάται στη συνείδηση του μια λέξη και την κάνει πράξη, μια λέξη που δεν έχει μετάφραση και νόημα σε καμία άλλη γλώσσα και κατά προέκταση πολιτισμό, μια λέξη που έμεινε γνωστή ως Ρωμιοσύνη.
  4. Eυχαριστώ για το καλωσόρισμα Τσουμπάκι μια φορά δεν φόρεσα κράνος στα 11 χρόνια που οδηγώ και παραλίγο να το μετανιώσω πολύ πικρά. Αλλά δε φοράω μόνο κράνος ακόμη και για καπνό να πάω φοράω μπότες, παντελόνι και τζάκετ και τα τελευταία χρόνια ευτυχώς μου έγινα συνήθειο και τα γάντια. Νεφέλη κατά κύριο λόγο μ' αρέσουν οι street και πρόσφατα και οι sport touring κι αυτό μάλλον χάρη στη Vfr που πήρα. Ποτέ πριν δεν τις πρόσεχα γιατί είμαι μικροκαμωμένος και μηχανές σαν τη busa ή την fjr δύσκολα μπορώ να τις κάνω καλά σε ενδοαστικές μετακινήσεις. Σε ταξίδι όλες εύκολες είναι. Είσαι μηχανόβια;
  5. πολλοί άνθρωποι έχουν υπνωτισθεί απ' τη φλόγα και ειδικά σε στιγμές συναισθηματικής φόρτισης.
  6. Κατά πάσα πιθανότητα επειδή όλο το κείμενο μοιάζει σα σπονδυλωτό μυθιστόρημα, δηλαδή αποτελούμενο από συρραφές άλλοτε συνυφασμένες μεταξύ τους κι άλλοτε πρωτόφαντες, ασπάζομαι την ίδια θεωρία που αποδέχομαι και για το ομηρικά έπη. Δηλαδή πολλοί συγγραφείς, πολλές εποχές. Ένα έργο που συνεχώς εξελισσόταν μέχρι μια μορφή που η συντηρητική τάξη αποφάσισε ότι είναι αρκετή.
  7. Ανακάλυψα σήμερα τυχαία το site σας ψάχνοντας κάτι τελείως διαφορετικό για τη δουλειά μου, αλλά ως γνωστόν ο γκούγκλης βγάζει ό,τι θέλει στα search ... Τέλος πάντων σας βρήκα και μ' αρέσει το site σας, οπότε θα τα λέμε
×
×
  • Create New...