Jump to content

darkgr

Νέα Μέλη
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by darkgr

  1. ειναι αληθεια οτι εγω εχω συνηθισει να γκρινιαζω και να ζηταω να παρω αυτο που θελω με την γκρινια οποτε βαριεται το συμπαν να με ακουει και μου το δινει (συνήθως).... οποτε δικιο εχει ο καημενος ο Κουμφούκιος εχω την εντυπωση οτι ο χαρακτηρας μας διαμορφώνεται με βαση αυτα που εχουμε συνηθίσει να βλεπουμε να κανουμε κλπ. (λεω εγω τωρα)
  2. μου θυμιζει κατι σε Δον Χουαν και Καστανεντα το κειμενο του Δημοκριτου!! πανω κατω εχει αναφερει κατι τετοια αν θυμαμαι σωστα γιατι βιβλια του ειχαν πεσει στα χερια μου πριν πολλα χρονια και θυμαμαι μονο αποσπασματα
  3. απο οτι εχω διαβασει ο αντιδραστηρας θα δουλεψει μεχρι καποια στιγμη το 2011 και μετα θα τον κλεισουν για επισκευή λογο καποιας βλαβης, επισης εχει ακουστει σε στενο παντα κυκλο οτι εχουν γινει 3 αποτυχημένες προσπαθειες στο να μπορεσουν να βρουν το στοιχείο χιγκς (δεν ξερω αν το λεω καλα) και οτι εχει σχεση με την δημιουργια του συμπαντος και λενε οι επιστημονες που συμμετεχουν πως ειναι τοσο ακυρες οι συγκυρίες που συμβαινουν αυτες οι αποτυχιες που εχουν βγαλει οι πιο ανοιχτοι ενα συμπερασμα πως ειναι λες και υπαρχει κατι που σταματαει το πειραμα, μια ανωτερη δυναμη δλδ που συμβάλει και δεν μπορουν να το φέρουν εις περας επιτυχώς (μην με παρετε με τις ντοματες οτι εχω ακουσει σας αναφερω)
  4. δλδ εσυ θες να εχεις κατι είτε λεγεται αντικειμενο ειτε καινουρια γλωσσα οπου να σου υπενθυμιζει οτι αυτο που κανεις δεν ειναι μια απλη ασκηση και ετσι με αυτον τον τροπο να μην σου αποσπαει τπτ αλλο την προσοχη ??!! μην αναλωνεσαι σε αυτα χρειαζεσαι απλα εξασκηση και εμπειρια και ολα τα αλλα θα εθουν απο μονα τους προτιμω καλυτερα πριν απο καποιο ξορκι να φορτισεις τον εαυτο σου παρα ενα αντικειμενο πιο πολυ δυναμη θα αποχτησεις που θα την νιωθεις εσωτερικα και που σιγουρα δεν θα σου δινει περιθωριο για σκεψεις το τύπου τι κανω εγω τωρα εδω!! για το θεμα με το δαχτυλιδι θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται αντι τον ηλιο να το φορτισουμε με την ενεργεια του σμπαντος μεσο οραματισμου παντα (αν επειδη ειναι χρυσο χρειαζεται μονο τον ηλιο η μπορουμε και με τον αλλο τροπο)
  5. καταρχην πρεπει να καταλαβεις οτι η γητεια η ξορκι η οπως αλλιως θες να το πεις δεν ειναι απο μονο του ισχυρο εσυ μπορει να θεωρεις τον οραματισμο λιγο αλλα στην μαγεια και στην εκτελεση ενος ξορκιου παιζει καθοριστικο ρολο μαζι με την διαθεση την ψυχικη δυναμη κλπ με τα λεγομενα σου ειναι σαν να μου λες οτι θες να πας στους ολυμπιακους χωρις προπονηση!! πες καπως ετσι οτι ειναι ο οραματισμος προπονείς και εξασκεις την δυναμη σου με συμβουλο σου την σκεψη επισης και η φαντασια ειναι ενα μεγαλο μερος του οραματισμου!! αυτο με τον ηλιο το εχεις ακουσει καπου??
  6. εγω θα του εδινα ως ιδεα να εξασκησει μέσο οραματισμου την κατευθυνση και την ποσοτητα της ενεργειας εστω και ας το κανει με ενα αλλο φορτισμενο αντικειμενο να οραματιστεις δλδ το αντικειμενο που εχεις φορτισει και να βλεπεις την ενεργεια του σαν ενα λευκο φως που μπαινει και κλειδωνει στο αντικειμενο και απο κει και περα να βγαζεις λιγη ποσοτητα και να την κατευθυνεις οπου θες (λεω εγω τωρα) ενα πραγμα δεν καταλαβα που εχεις πει και συγχωρεσε με αν ειναι βλακωδες η ερωτηση μου, οταν εννοεις οτι το βγαζεις στον ηλιο το κανεις για να παρει ενεργεια απο τον ηλιο??
  7. τπτ καλα να μαστε και να τα λεμε!! ψυχολογω ευκολα τους ανθρωπους και δεν χρειαστηκε πολυ για να καταλαβω τι εννοεις
  8. ασχολουμαι εδω και παρα πολυ καιρο και ναι ξερω αρκετα και αρκετους δαιμονες προσφατα εχω και την εντυπωση οτι μπορει να ειχα και ψυχικη επιθεση απο εναν απο αυτους χωρις να ειμαι σιγουρη μεν γιατι ειναι ανωτερου επιπεδου και σιγα μην ηρθε ο συγκεκριμενος σε μενα:yucky:
  9. αν και συμφωνω με αυτα που ειπαν παραπανω οτι η δυναμη της θελησης και της σκεψης ειναι που μετραει και οχι η γλωσσα νομιζω οτι προσπαθεις να πεις οτι αν εφευρεις μια νεα γλωσσα που θα την εχεις μονο για τετοιους σκοπους ανεξαρτητα με το πως θα εισαι ψυχολογικα η αν θα πιστευεις οτι θα πετυχει ενα ξορκι η επικλυση γιατι με τα προβληματα της καθημερινοτητας μερικες φορες αρχιζουμε και αμφιβαλουμε για μας... τοτε με το που αρχιζεις να λες τα λογια σε αυτη την νεα γλωσσα θα εχεις καταφερει να περασεις και υποσυνείδητα στον εαυτο σου οτι θα πετυχεις τον σκοπο του ξορκιου.. αν εννοεις κατι τετοιο και νομιζεις οτι θα σε βοηθησει τοτε ναι καντο
  10. νομιζω οτι εννοεις τον δαιμονα?? ειμαι αρκετα διαβασμενη για αυτο και στο τονισα το ψευδωνυμο
  11. ευχαριστω πολυ Βηλφεγωρ και εχεις πολυ ωραιο ψευδωνυμο
  12. καλησπερα ειμαι καινουρια στο φορουμ αλλα απο παλια διαβαζω τα αρθρα σας και ειλικρινα με εχουν διαφωτισει πολυ ειδικα της Νεφελης ας με συγχωρησουν οι υπολοιποι δεν βαζω καποιους σε υποκατηγοριες αλλα νομιζω οτι ειναι απο ολους γνωστο το μεγεθος της γνωσης της!! επισης δεν ειμαι καινουρια και στο θεμα της μαγειας αν και αρχαρια ακομα μιας και εχω αρκεστεί στην μελετη και στον διαλογισμο για την ωρα γιατι πρωτον θελω να ειμαι σιγουρη οτι κατεχω τα βασικα πριν προχωρησω πιο βαθια και δευτερον δεν εχω βρει και καποιο δασκαλο να μπορεσει να με βοηθησει σε αυτο το ταξιδι που ξεκινα για μενα!! καταρχην ειμαι 26 ετων και θα ηθελα να διευκρινισω οτι δεν ξυπνησα μια μερα και ειπα οτι θα ασχοληθω με αυτο!! ισα ισα επειδη εχω εμπειριες απο 10 ετων το αφηνα μεχρι να μπορεσει να ενηλικιωθει και αυτο μεσα μου και να καταλαβω αν οντως ειναι αυτο που θελω να κανω γιατι ο δρομος της μαγειας δεν ειναι ευκολος.. αυτα για την ωρα ελπιζω να διδαχτω απο τους παλιοτερους και να με βοηθησετε με την γνωση σας για να βρω και εγω τον δρομο που εχω διαλεξει και να ειναι οσο δυνατον γινεται πιο ανωδυνος. ευχαριστω εκ των προτέρων και δεχομαι μετα χαρας τα σχόλια σας
×
×
  • Create New...