Jump to content

Aeval

Νέα Μέλη
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    Λατρεύω οτι έχει σχέση με τη φύση,όπως να ασχολούμαι με λουλούδια,με δέντρα,με ζώα!Συχαίνομαι τους ανθρώπους που βλάπτουν τη φύση,ή τα ζώα..

    Μου αρέσει επίσης να γράφω..Να γράφω ο,τιδήποτε..Ποιήματα,κείμενα,αρθρα,τα πάντα!!

    Λατρεύω το διάβασμα,τον διαλογισμό,την μάθηση!
    Ασχολούμαι με ύπνωση (και αυτούπνωση),με διαλογισμό,με yoga...

Aeval's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. Hello everybody!!

  2. Γεια σου Dartsan καλως ήρθα,και καλώς σας βρήκαα!! :)
  3. :woot: Thanks για την πληροφορία δεν το ήξερααα!!!
  4. Γνώμη μου είναι οτι στις μέρες μας,τα έχουν κάνει ολίγον σαλάτα! Απο προσωπική εμπειρία με κάποια άτομα,κατάλαβα το εξής: Θεωρούν το Χριστιανισμό τη μόνη σωστή (ορθή) θρησκεία,και σύμφωνα με αυτούς όλες οι άλλες θρησκείες είναι κατώτερες και έχουν σχέση με Σατανισμό κλπ. Μιλάνε συνέχεια για τον Ιησού,συνέχεια,Ο Ιησούς το ένα,ο Ιησούς το άλλο..Και ξεχνούν το βασικότερο στοιχείου του Χριστιανισμού που είναι : "Ο τριαδικός Θεός είναι ένας,ομοούσιος και αδιαίρετος",και όταν λέμε τριαδικό Θεό εννοούμε τον Ιησού,Τον Θεό και το Άγιο Πνεύμα,συνεπώς όταν μιλάνε αποκλειστικά και μόνο για τον Ιησού,ξεφεύν απο το Χριστιανισμο! Στη συνέχεια μπαίνει το θέμα του φανατισμού!!Ντε και καλά να γίνουν όλοι Χριστιανοί!! Λύσσα κακιά,να μη δέχονται τίποτα άλλο,τίποτα διαφορετικό!! :verymad: Μέχρι και παπάδες έχουν κάνει facebook (με τι σκοπό άραγε?? ).. Και ναι,έρχεται και ο ρατσισμός!!Όσοι δεν είναι Χριστιανοί δεν είναι άνθρωποι!!!Δεν πρέπει να έχουν δικαιώματα,είναι κατώτεροι αυτοί!! :down: Και μετά πάμε στην πλήρη παρανόηση..Επειδή,και καλά, η θρησκεία που επικρατεί στην Ελλάδα είναι ο Χριστιανισμός το έχουν συνδέσει οτι και παλαιότερα ο Χριστιανισμός υπήρχε.. Και γι αυτό το λόγο (σύμφωνα με όσα λένε),πρέπει να προστατέψουμε την Ελλάδα απο τους κακούς (ναι,αυτούς απο τις άλλες θρησκείες),και να γίνουμε όλοι Χριστιανοί!! Και αρχίζουν ολόκληρα κατεβατά για την αρχαία Ελλάδα,και να τα ολόκληρα σεντόνια-κείμενα για τους προγόνους..Και που καταλήγουμε??Στον εθνικισμό.. Πως κατάφεραν να κάνουν τέτοιο μπέρδεμα στο μυαλό τους,ειλικρινά δεν ξέρω..Αυτά που ανέφερα δεν είναι απόψεις που εγώ έχω σκεφτεί,είναι λόγια που μου είπαν άτομα που είναι φανατισμένοι Χριστιανοί μέχρι αηδίας! Τι να πώ..Περαστικά τους?
  5. Ωραίο θεματάκι,έχω να πώ!!! :woot: Όταν ήμουν σε ηλικία 6,5-7 ετών (πρώτη δημοτικού),και η καημένη η δασκάλα προσπαθούσε να με μάθει να γράφω και να διαβάζω,εγώ έβγαζα δικές μου λέξεις,δικά μου γράμματα!! Της είχα σπάσει τα νεύρα! Δε δεχόμουν με τίποτα να μάθω τις κανονικές λέξεις, ή ανάποδα θα τις έγραφα ή θα περέλειπα κάποια γράμματα !! Ειδικά όταν με έβαζε να κάνω ανάγνωση,εκεί να δείτε γέλιο!! Διάβαζα ανάποδα,δεν ξέρω αν το έκανα για να της σπάσω τα νεύρα ( τι κακιά που είμαι ) ή αν το έκανα επειδή μου άρεσε!! Πάντως,μετά που έμαθα να γράφω και να διαβάζω κανονικά,σε ένα τετράδιο συνέχιζα να γράφω με τα δικά μου ακαταλαβίστηκα που παραδόξως εγώ τα καταλάβαινα! Οπότε μάλλον,απο τι καταλάβατε,εγώ υπέρ της δημιουργίας μιας προσωπικής γλώσσας!Βοηθάει πιστεύω,γιατί δεν κινδυνεύεις να διαβάσει κάποιος άλλος αυτά που γράφεις!
  6. Εγώ δεν έχω ξεκινήσει ακόμα..Είμαι στο στάδιο που απλά ενημερώνομαι,διαβάζω,ακούω..Είμαι πολύ δεμένη με τη φύση,μου αρέσει να πειραματίζομαι με βότανα,κλπ..Έπειτα πιστεύω οτι η Τέχνη είναι ένα σημαντικό βήμα προς την αυτογνωσια,προς την ανακάλυψη της αλήθειας!Θέλω τόσο πολύ να ζω σε πλήρη αρμονία με τη φύση,και σίγουρα αυτό μπορεί να επιτευχθεί και μέσα απο την Τέχνη.Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω,αλλα τουλάχιστον θα προσπαθήσω!όταν θα είμαι έτοιμη όμως,προς το παρόν ενημερώνομαι,και διαβάζω! Ίδωμεν... :)
  7. Ωραίο και πρωτότυπο username κατ'εμε!! Υπάρχει φυλή ξωτικών που έγεται Noldor? :blink: Άρχισα να ρωτάω (αα το έχω γράψει στα αρνητικά μου)..
  8. Χαχαχαχα καλέ σιγά,μου αρέσει να με πειράζουν!!Και εγώ πειράζω τους άλλους,μην κοιτάς που δεν έχω αρχίσει ακόμα! :lol:Πηγή θετικής ενέργειας??Ίσως,μπορεί δεν ξέρω!! Καλως σας βρήκα!!
  9. Eυευευευευχαριστωωωωωωωωωώ πολύυυ!!!!! :) :) Καλώς σας βρήκααα!!
  10. Helloooo! :) Καλως σας βρήκα! Είμαι 19!!Ουου απο ζωντάνια αλλο τίποτα,είπαμε "χαζο παιδί χαρά γεμάτο" είμαι :yes: Καλό αυτό,μου αρέσει να φτιάνω τη διάθεση των αλλων! Ευχαριστώ ήδη έχω αρχίσει να γράφω,και να διαβάζω!! Τελικά άξιζει που μπήκα σε αυτό το φόρουμ!! Συγχαρητήρια στους διαχειριστές και δημιουργούς του φόρουμ!
  11. Εγώ πάλι πρέπει να ήμουν ή συγγραφέας ή φιλόσοφος ή κηπουρός ή δεν ξέρω τι..Τόσο κόλλημα με τη φύση,με τα ζώα και με τη συγγραφή δεν ξέρω τι να υποθέσω.. Πάντως σίγουρα ζούσα στην Κύπρο,έχω φοβερό κόλλημα με την Κύπρο και δεν έχω πάει ποτέ! Νιώθω οτι καταγομαι απο εκεί,σαν να είναι εκεί ή "βάση" μου!
×
×
  • Create New...