Jump to content

ANAMELLA

Νέα Μέλη
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ANAMELLA

  1. Σε αυτή την κοινωνία- με τον τρόπο που λειτουργεί-αν δεν είχαμε το δικαιωμα της αμφισβήτησης το οποίο δεν περιορίζεται στην υπάρξη θεού μόνο,νομίζω ότι θα είχαμε χάσει την ελευθερία μας.
  2. Ότι πάνε να δημιουργήσουν μια κατάσταση σαν και αυτή που περιγράφει ο Όργουελ στο 1984 αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Δεν μομίζω όμως ότι θα τα καταφέρουν.Όλο και περισσότεροι αντιστέκονται είτε συνειδητά είτε ασυνέίδητα.Θα δείξει.Καλό είναι όμως να μην μπάινουμε και πολύ στο τριπάκι της συνωμοσιολογίας γιατί είναι σαν να προσκαλούμε αρνητικές και επιβλαβείς ενέργειες στη ζωή μας.
  3. Εγώ έχω μία φίλη η οποία κάθε φορά που είναι πολύ θυμωμένη καίγονται οι λάμπες στο δωμάτιο που βρίσκεται.Το έχω δει να συμβαίνει μία φορά.Ίσως να είναι και τυχαίο.
  4. Η γνώση είναι δύναμη, αλλά άγνοια είναι ευτυχία. Πολύ απόλυτο το βρίσκω το γνωμικό καθώς η ζωή είναι απρόβλεπτη.Η γνώση δεν σου δίνει πάντα δύναμη, αντιθέτως μπορεί να σε κάνει ευάλωτο απέναντι σε αυτούς που πιθανότατα δεν γνωρίζουν.Νιώθεις σαν τη μύγα μες το γάλα.Τώρα αν η άγνοια είναι ευτυχία ,δεν το νομίζω.Είναι αδύνατον κάποιος να ζει για πάντα στην άγνοια.Και τις περισσότερες φορές όταν καταρέει ο ωραία πλάσμένος κόσμος του γίνεται αυτομάτως δυστυχισμένος σε σημείο που να μην μπορεί να προσαρμοστει στα νέα δεδομένα της ζωής του.
  5. Τι να πω, αν μπορούσαμε να το καταφέρουμε αυτό όλοι και όχι μόνο οι Σουφιστές δάσκαλοι που έχουν ελέγξει τις αδυναμίες τους τότε θα ζούσαμε σε άλλη κοινωνία.Τα μεγάλα λόγια είναι καλά να τα ακούς και δυσκολο να τα εφαρμόσεις.Για εμένα τουλάχιστον!
  6. Εγώ πάλι είμαι στην πολύ αρχή.Ενημερώνομαι διαβάζω και προσπαθώ να δω από που θα αρχίσω.Πειραματίζομαι με κρυστάλλους αιθέρια έλαια και βότανα.Ο λόγος που με ώθησε να ασχοληθώ είναι η πνευματική μου ολοκλήρωση.Ασχολούμαι με το ρείκι αλλά νιώθω ότι δεν μου αρκεί..Αλλά είναι πολύ δύσκολο όταν το κάνεις εντελώς μόνος και ειδικά όταν ο περιγυρός σου δεν είναι έτοιμος να ακούσει τους προβληματισμούς σου.
×
×
  • Create New...