Jump to content

XX NERAIDA XX

Νέα Μέλη
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About XX NERAIDA XX

  • Birthday 12/12/1989

Profile Information

  • Gender
    Female

XX NERAIDA XX's Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

0

Reputation

  1. Kαλως ηρθες!Εδω θα βρεις οτι χρειαζεσαι για να καταλαβεις. Η θα σε βρει οτι σε ψαχνει για να σε κανει να καταλαβεις!!
  2. Καλως ηρθες και καλη αρχη.!:teehee:
  3. Καλως ηρθες!:teehee: Καλο διαβασμα!
  4. Καλως ηρθες...:teehee:
  5. Χαχαχααα! Γεια σου κι εσενα..!:teehee:
  6. Χαχαχαααα!..Οχι,,βρε!Ακου εκει να σου ερθει κατι και να το κανεις..! Εγω θα σου προτεινα Εσωτερισμο αρχικα και ολα αυτα που γραφει η Νεφελη εκει. Να ασχοληθεις αρχικα με σενα....και οχι με επικλησεις! Εεε...καλο ειναι το βιβλιο του Μπακλαντ,αν και λιγο ασαφες...(για μενα τουλαχιστον.κατα τη γνωμη μου.) Εμενα με βοηθησε αρκετα οτι λεει η Νεφελη στον εσωτερισμο. Ειναι οι γνωσεις που θεωρω εγω οτι πρεπει να εχει ο καθενας στην αρχη. Αλλα τονιζω οτι αυτο ειναι γνωμη μου.Στο λεω απλα επειδη με βοηθησε και ισως σε βοηθησει και σενα.
  7. Καλως ηρθες,m3iko.. Eγω οσον αφορα την ηλικια δε θα πω κατι,αφορα τους admins,οχι εμενα. Αλλα οσον αφορα τη μαγεια κοιταξε να βρεις και το φυσικο της κομματι. Καλη ειναι η πρακτικη και ολα αυτα...αλλα η γνωμη μου(αν τη θες)..ειναι να ξεκινησεις με το τι μπορεις να κανεις απο μονος σου. Τα αλλα ερχονται σιγα σιγα. Αυτα απο μενα..Με συγχωρεις,αν σε κουρασα. Καλη αρχη και καλο διαβασμα!:teehee:
  8. Οταν καποιος εχει αγνοια δεν τον νοιαζουν πολλα πραγματα,γιατι πολυ απλα δεν εχει να σκεφτει και πολλα! Τεινω να συμφωνησω με τα παιδια παραπανω. Συμφωνω επισης στο οτι η γνωση ειναι δυναμη οταν ξερεις να τη χρησιμοποιησεις. Αλλα ποιος θελει να εχει συνηδειτα αγνοια?..Εκεινος που θελει να ειναι ευτυχισμενος? Αν καποιος ενδιαφεροταν για καποια θεματα...δε νομιζω οτι θα διαλεγε την ''ευτυχια'' τλκ..
  9. Με συγχωρεις για τη καθυστερημενη απαντηση καταρχην.... Οσο για το αναγνωσμα,,σε καταλαβαινω απολυτως...εγω μερικες φορες ξεχνιεμαι,, περναει τοσο γρηγορα η ωρα που παει πρωι...καταλαβαινεις πιστευω...ασ'τα!.... Και τα περισσοτερα παιδια το ιδιο υποθετω θα ειναι...ειδικα στην αρχη.
  10. Γεια σου,a.xotiko.Καλως ορισες.Σιγουρα εδω θα βρεις αυτο που ζητας! Καλη αρχη και καλο διαβασμα!!!:teehee:
  11. Grey,,,αν μου εκανες τη χαρη να εβλεπες ακριβως τι γραφω...θα με υποχρεωνες πραγματικα και θα με εβγαζες απο τον περισιο κοπο! Ναι,,εκαναν οτι εκαναν,,,αλλα φταινε αυτοι που τους ψηφιζουν και καλα να παθουν!Αυτες ειναι αποψεις του καθενος. Δεν ειπα οτιεκεινοι ειναι καλυτεροι σε καμια περιπτωση..Ξαναδιαβασε λιγακι... Α!οντως δε φοραμε φωτοστεφανο...μερικοι ετσι και γινοντουσαν πολιτικοι..θα ειχαν ριξει εξω την Ελλαδα προ πολλου...κι εμεις...αντε να μη πω που θα ημασταν! Δε φοραμε φωτοστεφανο...κανουμε οτι ειναι να κανουμε αλλα οι επιπτωσεις ειναι μικρες σε σχεση με εκεινους...που οτι κανουν εχουν επιπτωσεις σε ολους μας. Επισης ''οπουδηπωτε αλλου'' και στην 'Ευρωπη'...που ειπες δεν υπαρχει τοσο χαλι οσο υπαρχει στην Ελλαδα.....γιατι γενικα η Ελλαδδα εχει καταντησει .......(δε μπορω να συνεχισω παρακατω...). Και οπως ειπες παραπανω πουθενα στην Ευρωπη δεν εχει γινει αυτο σε τετοια εκταση επισης.....
  12. Συμφωνω απολυτα,φιλε μου...Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι αν δεν ειναι αξιοι μερικοι,ας μη παιρνουν ευθυνες που δεν ειναι ικανοι η που εξ αρχης δεν θελουν να φερουν σε περας. Η τουλαχιστον να προσπαθησουν να κανουν εστω σε ενα μικρο βαθμο αυτα που υποσχονται/που λενε(γιατι εγω η εσυ η ο καθενας μας αν κανει μια βλακεια στη δουλεια του,,οι επιπτωσεις θα ειναι μικρες και εξαρταται τη δουλεια...σε εκεινους ειναι εντελως διαφορετικα.). Γιατι οπως το ειπες μιλαμε για ενα ολοκληρο κρατος.Εκεινοι και οι οικογενειες τους ''τρωνε''μια χαρα...οι υπολοιποι ομως?Αναρωτιεται κανεις απο αυτους?Δε νομιζω... Και fever....δεν κανουν ''ακριβως τα ιδια πραγματα που κανουμε κι εμεις''.......κανουν τρεις φορες χειροτερα απ'οτι εμας...,σε μερικες περιπτωσεις ειναι αυτο που λες αλλα και παλι παιρνει η μπαλα ολους μας.
×
×
  • Create New...