Jump to content

μαρια σ.

Νέα Μέλη
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Female

μαρια σ.'s Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. Πολλές φορές όταν ξεματιάζω,ενώ το λάδι ανοίγει μέσα στο νερό,βλέπω πως το άτομο που ξεμάτιασα δεν αισθάνεται καλύτερα.Γι'αυτό φταίει που δε συγκεντρώνομαι αρκέτα ή δεν έχω το χάρισμα να ξεματιάζω;Επίσης,ποτέ όταν το κάνω δε χασμουριέμαι ή δακρύζω.Έχει κάποια σχέση αυτό;
  2. Ντάλια,έχει διαφορά η δική σου εσωτερική φωνή.Εσένα προσπαθεί να σε νουθετήσει.Μπορεί μάλιστα να είναι και ο ίδιος σου ο εαυτός που προσπαθεί να σε συνεφέρει γνωρίζοντας πως εκείνη τη στιγμή βρίσκεσαι εκτός ελέγχου.
  3. Τις τελευταίες μέρες έχω ξεκινήσει να ψάχνω για σπίτι.Έχω σκοπό βέβαια μόλις μετακομίσω να κάνω έναν ενεργειακό καθαρισμό,παρ'όλ'αυτά όμως προσπαθώ από πριν να "νιώσω" το σπίτι.Να καταλάβω δηλαδή αν μου δημιουργεί δυσφορία ή ευχαρίστηση.Χθές είδα κάποια σπίτια αλλά δεν ένιωσα κάτι το ιδιαίτερο.Σκέφτομαι βέβαια πως είναι επιπόλαιο αυτό που προσπαθώ να κάνω γιατί θέλει συγκέντρωση και ηρεμία και όχι 2 μεσίτες και γονείς πάνω από το κεφάλι σου.Όμως,υπάρχει τρόπος να νιώσω την ενέργεια του σπιτιού πριν το πάρω;
  4. Και στο Μεσαίωνα έλεγαν πως οι κοκκινομάλλες και οι μελαχροινές με σμιχτά φρύδια ήταν Μάγισσες! Δεν νομίζω πως έχουν καμιά σημασία τα φυσικά χαρακτηριστικά.Εξάλλου σε άλλα βιβλία του ο Κοέλο λέει πως η Τέχνη μπορεί να ασκηθεί από οποιονδήποτε γιατί όλοι διαθέτουν τη δύναμη.Και αν θυμάμαι καλά το λέει και παρακάτω στη Μπρίντα στο σημείο με τα εννέα Χαρίσματα..
  5. Το ξέρω,το έχω ψάξει.Ακόμα και ξόρκι έμαθα για να την κάνω να μην έρθει! Απλώς στο σκοτάδι αισθάνομαι περισσότερο ευάλωτη και εύτρωτη..
  6. Υπάρχουν φορές που επιδιώκω το σκοτάδι.Κλείνω παντζούρια,κουρτίνες,πόρτες...για να κάνω το σπίτι όσο πιο σκοτεινό μπορώ.Θαρρώ πως είναι ανάλογα με την ψυχολογία του ανθρώπου. Παλιά φοβόμουν οτιδήποτε στο σκοτάδι.Έβλεπα για παράδειγμα αμυδρά την καρέκλα του δωματίου μου και νόμιζα πως ειναι η Σαμάρα από το the ring ( ).Ήταν φυσικά ο φόβος για το άγνωστο,ο οποιος πιστεύω πως δημιουργείται από την αδυναμία και τη "μικρότητα" που αισθάνεται ο άνθρωπος απέναντι σε κάθε τι που δεν γνωρίζει. Πλέον νομίζω πως το μόνο πράγμα που φοβάμαι στο σκοτάδι είναι η Μόρα.Όχι επειδή τη θεωρώ πιο επικύνδινη από τα υπόλοιπα πνεύματα.Απλώς έχει πάει σε δεκάδες ανθρώπους που γνωρίζω και οι περιγραφές τους με έκαναν να την τρέμω!
  7. Το έχω συνειδητοπιήσει και αποδέχτει.Ωστόσο,την ακούω ακόμα.Όχι βέβαια τόσο συχνά και σε τόσο μεγάλο βάθμο όπως παλιά,όμως αφού έμαθα τι ακριβώς είναι και οτι υπάρχει απλώς μέσα στο μυαλό μου,δε με ενοχλεί 'ο,τι και να λέει.
  8. Καλησπέρα σε όλους.Lykon το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε εναν γνωστό μου.Και όχι μόνο στις κολώνες της ΔΕΗ,αλλά και στο σπίτι και οπουδήποτε.Όπως μου είπε είναι θέμα ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που επηρεάζεται από τα συναισθήματά του.Δεν είναι κάτι ανησυχητικό,απλώς είναι παράξενο και ιδιαίτερο. Ίσως βέβαια μετά από τόσο καιρό να έχεις βρεί τις απαντήσεις σου,όμως είμαι νέο μέλος,τώρα είδα το θέμα σου και θεώρησα καλό να απαντήσω.
  9. Όχι,ενάντια στο Θεό και σε κάθε ιερό είναι.Και στους νεκρούς,αλλά υποθέτω πως και αυτό έχει σχέση με τα πιστεύω μου. Σ'ευχαριστώ πολύ.Μπορώ να πω πως έφυγε ένα βάρος από μέσα μου και τώρα αισθάνομαι πιο δυνατή!
  10. Γειά σε όλους.Κατατάσσω αυτό το θέμα εδώ γιατί δε νομίζω πως θα ταίριαζε κάπου αλλού. Περίπου από τα 10 μου,μου συμβαίνει κάτι που μόνο ως πρόβλημα θα μπορούσα να χαρακτήρισω.Μέσα στο μυαλό μου ακούω μια δεύτερη σκέψη. Όχι πάντοτε,αλλά μόνο όταν αναφέρομαι σε Θεία και νεκρούς. Δεν ειναι δεύτερη σκέψη με την έννοια πως διχάζομαι για κάτι και υπάρχουν δύο φωνές ή δυο επιλογές στο μυαλό μου.Υπάρχει μεν μια δεύτερη φωνή όμως κάθε φορά που την ακούω αναφέρεται μονάχα στο κακό.Πολλές φορές σκέφτηκα πως μπορεί να την προκαλώ εγώ η ίδια λόγω φόβου για το άγνωστο,όμως και πάλι δε φοβάμαι τον Θεό(όποιονδηποτε Θεό,ο,τι όνομα και να του δίνουμε) και εκτός από αυτό αύτη η φώνη εμφανίζεται αυθόρμητα,δεν την προκάλω. Τόσα χρόνια δε τολμούσα να το πω σε κανένα από φόβο και ντρόπη. Και πράγματι σε όσους φίλους μου το είπα με χαρακτήρισαν χιουμοριστικά σχιζοφρενή.Εγώ θέλω να ελπίζω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Επιπλέον,ένας καθηγητής μου φέτος μου μίλησε για τον δυικό χαράκτηρα κάθε ανθρώπου,δηλαδή για έναν δεύτερο,πρωτόγονο χαρακτήρα που έχουμε κρυμμένο όλοι.Το θέμα είναι πως για να μην την ακούω,έχω απομακρυνθεί από τον Χριστιανίσμο και πράγματι τώρα που ασχολούμαι με τη Μαγεία και άλλα συναφή έχω πάψει να την θεωρώ τόσο μεγάλο πρόβλημα.Θα μπορούσα μάλιστα να πω πως δε τη θεωρώ καν πρόβλημα.Δε ξέρω,ίσως να είναι απλώς ένα παιχνίδι του μυαλού μου,όμως ειλικρινά κάθε πληροφορία ή βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη.
×
×
  • Create New...