Jump to content

panas o trismegistos

Αποκλεισμένοι
 • Posts

  788
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by panas o trismegistos

 1. Αυτό ακριβώς είναι ! Σήμερα το τελείωσα ήταν αρκετά ενημερωτικό αλλά ….. Το σχόλιο μου για την Παραψυχολογία είναι ότι ενώ πιστεύω σε αυτήν σαν επιστήμη και ότι δεν είναι ψευδό-επιστήμη . Προσπαθεί τόσο απεγνωσμένα να κερδίσει την αναγνώριση της mainstream επιστημονικής κοινότητας που καταλήγει να χάνει το νόημα της ! Σε σημείο να κρύβει κάτω από το χαλί της ανακαλύψεις της για να μην ενοχλήσει την της mainstream επιστημονική κοινότητα . Και κάτι σημαντικό για το βιβλίο αναφέρει στην δεύτεροι σελίδα του : Μέρος κάποιων κεφαλαίων που ακολουθούν πρωτοδημοσιεύθηκαν στο περιοδικό mystery και τη μηνιαία στήλη του συγγραφέα Άγνωστες Δυνάμεις , ενώ τα 9 από τα κεφάλαια του βιβλίου δημοσιευτήκαν αρχικά στο συλλογικό έργο Ανεξήγητα Φαινόμενα των εκδόσεων Αρχέτυπο 2009 .
 2. Το Magic to Win είναι μια ταινία του 2011 κινεζική - Hong Kong . Είναι μια χαλαρή ταινία του την βλέπεις ευχάριστα τώρα το καλοκαίρι και είναι μια καλή αλλαγή από της αμερικανιες . http://en.wikipedia.org/wiki/Magic_to_Win http://www.veoh.com/watch/v27165726eaTM3fcr?h1=Magic+to+Win+2011+Eng+Sub+
 3. Το εξαιρετικό (και πολυβραβευμένο) ντοκυμαντέρ του Charles Ferguson
 με τίτλο «Inside Job» ξεσκεπάζει τους υπαίτιους της οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε από την Αμερική το 2008, εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και κρατάει τη χώρα μας ακόμη δέσμια των δανειστών μας τοκογλύφων ! Είναι πολύ καλό ντοκυμαντέρ , πως λέμε zeitgeist αλλά σε πολύ πιο σοβαρό επίπεδο !
 4. Δες αυτό > http://www.artofwise.gr/forum/index.php?/topic/5802-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1/
 5. «Αν θες να γίνεις πλούσιος και ισχυρός , ασχολήσου με τα χρηματοοικονομικά και τον αποκρυφισμό . Τα χρηματοοικονομικά και ο αποκρυφισμό είναι οι τεχνολογίες που κάνουν τα πράγματα να συμβαίνουν ». Μπορεί να ακούγεται ελιτίστικο μα φαίνεται να είναι αλήθεια ! :smiley_abzw:
 6. ΣΙΝΤΟΊΣΜΟΣ: ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΟΣΜΟΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ http://www.metafysiko.gr/?p=4751 Στο άρθρο αυτό γίνεται μια πολύ καλεί ανάλυση για το Σιντο .
 7. Από τη διάβασα στο βιβλίο ‘η Αυγή Των Μάγων’ . Ο Χίτλερ και το επιτελείο του πίστευαν σε 2 απόκρυφους μύθους! Α) Στην θεωρία του αιώνιου πάγου . Ότι δηλαδή πριν μερικές χιλιάδες χρόνια βόρεια της Γερμανίας και στην Σκανδιναβία υπήρχε μια φυλή υπεράνθρωπων οι λεγόμενοι Υπερ-βόρειοι και απόγονοι αυτόν πίστευαν ότι είναι η Ναζί ! Αυτή τους οι χαζομάρα τους κόστισε τον πόλεμο και αυτό επειδή όταν ξεκίνησαν το 1941-42 τον πόλεμο κατά της Ρωσίας μόνο που αντίθετα με όλες της άλλες φορές που φρόντιζαν το στρατεύματα τους να έχουν πλήρη εξοπλισμό . Εκεί για πρώτη φορά είχαν λίγο εξοπλισμό και όχι πολλά ζεστά ρούχα , το επιτελείο τον Ναζί πίστευε ότι καθώς οι Ναζί Γερμανοί είναι απόγονοι τον υπερβόρειων το βαρύ χιόνι της Ρωσίας δεν θα του φανεί εμπόδιο ! Αποτέλεσμα πανωλεθρία ! Β) Την θεωρία της κούφιας Γης ! Ξέρετε τα γνωστά περί αυτής της θεωρίας . Μάλιστα τον 1944 πριν την απόβαση τον σύμμαχων . Βασιζόμενη πάνω σε αυτή την θεωρία είχαν κάνει ένα πείραμα με ραντάρ της τότε καλύτερη τεχνολογίας που διέθεταν , και με ένα είδος υπέρυθρες ακτίνες με σκοπό να εξαπολύσουν μια καταστροφική επίθεση στην Βρετανία ! Το πείραμα αυτό άγγιζε τα όρια του αποκρυφισμού , αποτέλεσμα Αποτυχία !
 8. Αν ψάξεις στο google για ελληνικά e-shop θα βρεις σίγουρα . Τώρα αν είναι από φυτικά υλικά είναι σχετικό . *Συγκεκριμένα e-shop δεν αναφέρω γιατί νομίζω απαγορεύεται από τους κανόνες και θεωρείται διαφήμιση .
 9. "προσιόντων" τη σημαίνει είπαμε ; Τα υπόλοιπα τα κατάλαβα
 10. Είναι μια Ιαπωνική ταινία του 2007 . Υπόθεση : Μέσω μιας μηχανής του χρόνου το υπουργείο οικονομικών στέλνει την πρωταγωνίστρια πίσω στο χρόνο στης αρχές του 1990 λίγους μήνες πριν την χρεοκοπία της Ιαπωνίας , για να εμποδίσει να συμβεί ! http://en.wikipedia.org/wiki/Bubble_Fiction:_Boom_or_Bust Γιατί να δείτε την ταινία ; Αν έχετε βαρεθεί της αμερικανικές είναι ευκαιρία για κάτι εναλλακτικό . Είναι επιστημονικής φαντασίας και έχει σκεπτόμενο χιούμορ ! Μπορείτε να τη δείτε με αγγλικούς υποτίτλους . Πάντως θα ήθελα πολύ σε μερικά χρόνια να γυρίσουν μια ανάλογη ταινία εδώ στην Ελλάδα όπου π.χ. ο πρωταγωνιστής ή πρωταγωνίστρια μέσα από μια μηχανή του χρόνου θα στέλνονταν πίσω στο 2007 ή 2008 για να σταματήσει την χρεοκοπία της Ελλάδας ! Φανταστείτε το : Θα προειδοποιούσε τον κόσμο ότι θα γίνουν μειώσεις στους μισθούς ,να μην παίρνουν τόσα πολλά δάνεια , τον υπουργώ οικονομικών ‘αλογοκλέφτη’ για το επερχόμενο κραχ κ.α. Ο κόσμος δεν θα τον/την πίστευε και θα απαντούσε μα λεφτά υπάρχουν
 11. Πραγματικά ! Και πάνω σε αυτό θα σας διηγηθώ ένα περιστατικό που συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2013 : Στο Fb σε ένα Group ονόματι '5.000 Έλληνες Anime Fans' είχα κάνει μια δημοσίευση για συζήτηση « Το anime fairy tail που σαν κύριο θέμα του έχει την μαγεία και τους μάγους , μου κάνει εντύπωση πως ο δημιουργός του είναι χριστιανός ! και μάλιστα σε μια χωρά όπως η Ιαπωνία που λιγότερο από το 1% είναι χριστιανοί !» Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν ειρωνικά έως και υβριστικά . Τέλος μετά μερικές ώρες με μπλόκαραν από το Group ! Μα σας ρωτώ τόσο προσβλητικό ήταν αυτό που έγραψα ή απλά το επίπεδο τους είναι λίγο μεσαίωνας …..;
 12. Πρώτα από όλα και οι αποκρυφιστές άνθρωποι είναι , και αυτό σημαίνει ότι παρασύρονται – κάνουν λάθη . Όσο για τους Γερμανούς – Ναζί υπάρχει γενικά μια κακία και έχθρα προς αυτούς μέχρι και σήμερα για πολλούς λόγους αλλά θα σταθώ στο ότι βασικός λόγος είναι ότι δεν τιμωρήθηκαν όσο θα έπρεπε για τα εγκλήματα τους κατά της ανθρωπότητας με αποτέλεσμα αυτό να έχει καταστροφικές συνέπειες σήμερα! Αλλά ας δούμε τα πράγμα λίγο ιστορικά πως συνέβησαν : Όταν ήρθαν πρώτη φορά στη εξουσία η Ναζί ήταν κάτι νέο που ο φτωχός και εξευτελισμένος λαός έλπιζε ότι θα φέρει την αλλαγή (που την έφερε αλλά δεν ήξεραν που να την σταματήσουν και ξέφυγαν....) . Το ότι οι Ναζί κυβερνούσαν δεν σημαίνει ότι όλοι Γερμανοί συμφωνούσαν μαζί τους(!) αλλά ήταν μια επιλογή ανάγκης . Ακόμη και όταν ξεκίνησε ο πόλεμος ο κόσμος σκεπτόταν όπως ο Αμερικανικός λαός σήμερα(!) « Δεν συμφωνούμε με την πολιτική της κυβέρνησης αλλά πρέπει να στηρίξουμε τα στρατεύματα μας » Κάπως έτσι και μερικοί Γερμανοί αποκρυφιστές δεν συμφωνούσαν εντελώς με την γραμμή που ακολουθούντα αλλά πίστευαν πως έπρεπε να στηρίξουν την χώρα τους ! :whistling2:
 13. ΔΙΟΡΘΩΣΗ του Θάνου Αναστόπουλου Είναι μια σκεπτόμενοι ελληνική ταινία του 2007 . Δεν είναι ταινία που θα δεις για να διασκεδάσεις , αλλά μια ταινία που σε βάζει σε σκέψεις και σου δείχνει την τότε κρυφή πλευρό της ζωής ! * Για τα γεγονότα της ταινίας δεν μπορεί να κατηγορηθεί η (επιβαλλόμενη) «οικονομική κρίση» γιατί η ταινία βγήκε το 2007 όταν λεφτά υπήρχαν (το χρήμα κινούνταν στην αγορά) . Υπόθεση: Με αφορμή ένα πραγματικό γεγονός, η ταινία παρακολουθεί τα βήματα ενός άντρα που αποφυλακίζεται, σε μια οδύσσεια στη σύγχρονη ακρωτηριασμένη «τριτοκοσμική» Αθήνα, ανάμεσα σε περιθωριακούς, μετανάστες, άστεγους, κλειστές ομάδες και σύγχρονους πατριώτες. Στη διαδρομή του θα συναντήσει μια γυναίκα κι ένα παιδί.
 14. Στο Σίντο και την Ιαπωνία (καθώς είναι η εθνική παραδοσιακή θρησκεία της χώρας ) έγινε κάτι πρωτόγνωρο και απίστευτο στα μέσα του 20ου αιώνα . Ο αυτοκράτορας Χιροχίτο παραιτείται από το Divine Status του ! Ως μέρος της συμφωνίας παράδοσης στου συμμάχους . Οι σύμμαχοι επέτρεψαν στον Χιροχίτο να κρατήσει τον θρόνο του, αλλά απαιτείται να αποκηρύξει τις ημι-θεϊκή του κατάσταση. Στην 1η Ιανουαρίου, 1946, Χιροχίτο ανακοίνωσε δημόσια ότι απέρριπτε την ιδέα "της αντίληψη ότι ο αυτοκράτορας είναι ένας ζωντανός θεός" ! Το < ένας ζωντανός θεός> δεν είναι ακριβές σωστό , καθώς για την ακρίβεια θεωρούνταν Celestial being – <ιερό ον> . Θα πει κάποιος εεεε και ; Ναι αλλά για φαντάσου στην θέση του να ήταν π.χ. ο Χριστός , ο Βούδας , ο Μωάμεθ, ….. (βαλτέ ότι νομίζετε ) Π.χ. ο Χριστός τελικά δεν δέχτηκε να αποκηρύξει την θεϊκή του κατάσταση και έγινε ότι έγινε …… δηλαδή τον σκότωσαν . Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να θεοποιηθεί ακόμη περισσότερο , να επικράτηση χάος μέσα στα επόμενα 200 χρόνια , προσηλυτισμός , δογματισμός , ίσως και το κάψιμο της Ρώμης από φονταμενταλιστές χριστιανούς ….. Ναι άλλα ο Χιροχίτο ήταν και αυτοκράτορας έκανε της δηλώσεις του με πρόσταγμα του κατακτητή (Αμερικής) όχι για να σώσει το τομάρι του , είχε και έναν λαό στο νου του . Που αν δεν υποχωρούσε ίσως να σκοτωνόταν να γινόταν ιδεατός θεός τύπου χριστός και να είχε επικρατήσει στην ητ-τημένη Ιαπωνία το χάος με δεκαετίες αναταραχών , φανατισμούς , κ.τ.λ . *Σημειώστε ότι όταν έκανε της δηλώσεις αυτές είχαν ήδη πέσει οι 2 ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι ! Ο φόβος και η ανησυχία για την χώρα του και τους κατοίκους της ήταν πολύ έντονος ! Και τι απέγινε τελικά στην ζωή του ο αυτοκράτορας Χιροχίτο ; Ο αυτοκράτορας Χιροχίτο ήταν ο πιο μακροχρόνιος βασιλεύοντας της Ιαπωνίας (63 χρόνια ) και με την μεγαλύτερη μακροζωία (87 ετών) αυτοκράτορας ! Υπήρξε μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα, ήταν ο αυτοκράτορας της Ιαπωνίας, όταν έγινε μια παγκόσμια στρατιωτική δύναμη , όταν εισέβαλε η Κίνα, όταν επιτέθηκαν στο Περλ Χάρμπορ , και όταν κατόρθωσαν να γίνει ( η Ιαπωνία) η δεύτερη στον κόσμο οικονομική υπερδύναμη. Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου εκατομμύρια Ιάπωνες νέοι άνδρες πέθαναν στο όνομά του. Η συμμετοχή του Χιροχίτο στης αποφάσεις για τον πόλεμο δεν είναι ακόμη γνωστή ! Δεν είναι σαφές εάν ο ίδιος ήταν ενεργός στη διαμόρφωση της πολιτικής ή αν ήταν ένα σύμβολο ενότητα του έθνους χωρίς αποφάσεις που ζούσε σε κατοίκων περιορισμό, αλλά τα πράγματα φαινομενικά γίνονται το όνομα του …. Ο αυτοκράτορας Χιροχίτο πέρασε μια εκπληκτική μεταμόρφωση μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που καθρεφτίζεται τις αλλαγές που βίωσε η χώρα του. Πριν τον πόλεμο ήταν <ιερό ον> της κρατικής θρησκείας Σίντο , που απαγορευόταν να φωτογραφηθεί ! Μετά τον πόλεμο ήταν ένας μονάρχη δημοκρατίας που εμφανίστηκε σε πλήθη φορεμάτων και θεωρήθηκε από κάποιους ως μεταρρυθμιστής. Η Showa Περίοδος (1926-1989) αναφέρεται στην περίοδο του αυτοκράτορα Χιροχίτο που ήταν στον θρόνο , η οποία εκτείνεται κατά μήκος το μεγαλύτερο μέρος του 20ου αιώνα . Showa σημαίνει "Φωτισμένη Ειρήνη"; ένα ειρωνικό όνομα για έναν αυτοκράτορα που η χώρα του έλαβε συμμετοχή στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο !
 15. Ένα μίνι ντοκιμαντέρ ( επ. εκπομπής ) για την Ελληνική μετανάστευση στην Γερμανία . Συμπεράσματα πολλά , το πιο σημαντικό αν έχετε στην Ελλάδα ένα δωμάτιο να κοιμηθείτε , ένα πιάτο φαί και λίγη θέρμανση . Τότε μείνετε εκεί γιατί στην Γερμανία δύσκολα θα το έχετε αυτό ! http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=%24y_u_q_t_sn_c_u_o8%3d
 16. Μέσα στην (10)δεκαετία 2003 – 2013 . Σίγουρα άλλαξα πολλά , και η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον μερικές αλλαγές φαινόταν πως θα έρθουν ! π.χ. το οικονομικό αδιέξοδο της Ελλάδας φαινόταν πως θα έρθει ήδη από το 2006 ! Αρκεί να είχε κανείς της κατάλληλες γνώσεις (δεν χρειαζόταν να είναι μάγος :angel_not: ) , χωρίς αυτό να σημαίνει αυτό ότι μπορούσε να προβλέψει και το πόσο παρακμή θα καταντήσουμε αυτό κρίθηκε πιο μετά στην πορεία …. Τα Social Νetworks κάποιος θα μπορούσε να τα παρομοιάσει με την φωτιά . Εγώ όμως θα τα παρομοίαζα με την πυρηνική ενέργεια ! Είναι από τα λίγα πράγματα των <νέων ανακαλύψεων> που ναι μεν έκαναν την ζωή μας πιο υποφερτή και σε αρκετό βαθμό βοήθησαν στην επικοινωνία τον ανθρώπων σε έναν νέο πρωτοφανείς βαθμό . Ταυτόχρονα κατέστρεψαν και καταστρέφουν ζωές ! Το καλύτερο φυσικα είναι ότι όλο αυτό αναπτυσεταί συνεχώς με νέες μεθόδους και συνήθειες, νέα προιόντα και συσκευές, όπως τα πλεον εντελώς διαδραστηκά με τον χρήστη κινητά τηλέφωνα, τα τάμπλετ, που είται μιλάμε για συσκευή είται μιλάμε για λογισμικό και προγράμματα, το ένα φέρνει το άλλο, και τα πάντα πλέον είναι αλυσιδωτα. Αν και έχω αλλάξει κινητό σε νέας τεχνολογίας , προσωπικά γενικά μόνο ακουστά τα έχω αυτά τα νέα gadgets και δεν έχω καταλάβει και πολύ το γιατί θα έκανα την ζωή μου καλύτεροι … Μόνο φανταστικές υποθέσεις κάνω με το μυαλό μου , αλλά και πάλι κάτι με απωθεί σε αυτά ! Πιο χρήσιμο μου φαντάζει ένα Drone ή μια γεννήτρια αιθερικής ενέργειας ! Η αλήθεια είναι γίνονται πολλά σεμινάρια , αλλά για μένα ούτε είναι πάρα πολλά και ούτε καταφέρνουν να ξεπεράσουν το επίπεδο μετριότητας ! Και για αυτό ευθύνονται πολλοί παράμετροι …. Κάτι η δύσκολοι στον χειρισμό φύση της μαγείας , κάτι που τα συμφέροντα τον αόρατων ομάδες κ.τ.λ. , κάτι η παρακμή της εποχής , άλλο . Μήπως τελικά η τεχνολογία καταστέλει τη φαντασία υπερκαλύπτοντας την; Ίσως Το σίγουρο από έρευνες που έχουν γίνει είναι ότι τα τελευταία 10 χρόνια με της νέες τεχνολογίες τύπου smartphones . Οι πλειοψηφίες των νέων ανθρώπων γίνονται λιγότερο Ευφυής από της προηγούμενες γενεές ! Τώρα ποιόν να εξυπηρετεί αυτό ; αναρωτιέμαι :w00t: Μερικά τεχνολογικά επιτεύγματα <νέων ανακαλύψεων> δεν είναι και τόσο νέες απλά τώρα έχει ωριμάσει το περιβάλλον σαν Δυστοπία . Και κάνουν την κίνηση τους μερικοί (από πολυεθνικές μέχρι και ….. ) . Όπως τα Drone strikes – αεροπλανάκια θανάτου . Που μετά την επιτυχία τους στις στρατιωτικές εφαρμογές καλούνται να υπηρετήσουν τα μεγάλα συμφέροντα < Μετά τα drone της Amazon, οι ρομποτικοί κούριερ της Google > .
 17. Από τι φαίνεται μερικές φορές δεν προσπαθούν καν να κρύψουν το ότι προσπαθούν να περάσουν μηνύματα ! Και το λέω αυτό με αφορμή της τολμηρές δηλώσεις του βετεράνου ηθοποιού Donald Sutherland και πρωταγωνιστή - κακού στης ταινίες The Hunger Games (2012) και the hunger games catching fire (2013) . Donald Sutherland : «Θέλω οι Αγώνες Πείνας να παρακινήσουν επανάσταση» (!) Ο βετεράνος ηθοποιός που παίζει τον τυραννικό πρόεδρο Coriolanus in the blockbuster series μιλά για πολιτικό ακτιβισμό - συν τον κινηματογραφικούς villains και ευτυχείς γάμους . Ντόναλντ Σάδερλαντ θέλει να γίνει εξέγερση. Μια πραγματική επανάσταση.(!) Μια νεολαία ηγεσία να κάνει εξέγερση ενάντια στην αδικία που επικρατεί στης ΗΠΑ και θα την ανατρέψει , για να ξεκινήσει ένα καλύτερο δρόμο . "Ελπίζω ότι θα αναλάβει δράση, επειδή είναι να πάρει δραστικά σε αυτή τη χώρα." Drone strikes – αεροπλανάκια θανάτου ! Ο εταιρικός φόρος ! Ο Ρατσισμός , συν ο Ρατσισμός τον μαύρων απέναντι στους λευκούς τα τελευταία χρόνια στης ΗΠΑ ! Ο αγωγός πετρελαίου Keystone! Αρνούνται τα κουπόνια τροφίμων στους «Αμερικανούς που λιμοκτονούν» ! «Δεν είναι σωστό. Όλα αυτά δεν είναι καθόλου σωστά." Donald Sutherland wants to stir revolt. A real revolt. A youth-led uprising against injustice that will overturn the US as we know it and usher in a kinder, better way. "I hope that they will take action because it's getting drastic in this country." Drone strikes. Corporate tax dodging. Racism. The Keystone oil pipeline. Denying food stamps to "starving Americans". It's all going to pot. "It's not right. It's not right." πηγή : theguardian.com http://www.theguardian.com/film/2013/nov/19/donald-sutherland-hunger-games-catching-fire Να είναι όλα αυτά τώρα ένα διαφημιστικό κόλπο …. Ίσως ! Αλλά και πάλι σε μια χώρα όπως η ΗΠΑ που έχουν ένα απάνθρωπο αυταρχικό καθεστώς (ειδικά μετά της 9/11 ή 11-9-2001) , δεν μιλάς ούτε για αστείο για επανάσταση .
 18. Πρόκειται για μια καταπληκτική ταινία με πολύ νόημα ! Πιστεύω θα αρέσει σε πολλούς από εδώ . http://www.imdb.com/title/tt0114168/
 19. Για το θέμα του topic .>>>>> Πηγή : Περιοδικό Αβατον .
 20. Η παρακάτω ταινία είναι μια Βουδιστικού περιεχομένου ταινία που αναφέρεται στην ζωή του Μποντχιντχάρμα – Bodhidharma όπου έζησε τον 6 αιώνα μ.Χ. , πήγε από την Ινδία στην κίνα και εκεί ίδρυσε το μεγάλο ρεύμα – σχολή του Ζεν βουδισμού (ή αλλιώς Τσαν όπως ήταν – είναι και το αυθεντικό κινέζικο όνομα ) . Σύμφωνα με τον κινεζική μύθο, ήταν αυτός άρχισε επίσης τη σωματική εκπαίδευση των μοναχών Shaolin, που οδήγησε στη δημιουργία της Shaolinquan (Shaolin Kung Fu) ! Περισσότερα για τον Μποντχιντχάρμα – Bodhidharma στο λινκ > http://en.wikipedia.org/wiki/Bodhidharma
 21. To <πράσινο ύφασμα> είναι το ριχταρι του <Βωμού> που έχω . Στην φωτογραφία η πέτρα είχε τοποθετηθεί προσωρινά πάνω στο Βωμό . Ελπίζω να κάλυψα της απορίες σας .
 22. Η πέτρα είναι Μωβ χρώμα . Τώρα στην φωτo επειδή ήταν λίγο σκοτεινά μπορεί να φαίνεται λίγο διαφορετικά …. Όχι δεν την διατηρώ έτσι . Την έστησα έτσι για την βγάλω φωτογραφία (όχι τώρα , αυτό είχε γίνει πριν καιρό !) . :021byeHappy:
 23. Υπάρχουν αντικείμενα στην κατοχή σας που θεωρείτε ότι έχουν κάποια μαγική ιδιότητα; Εάν έχετε, τα χρησιμοποιείτε με κάποιο τρόπο; Ναι και ναι ! Είναι ένα αντικείμενο με πολύ μυστηριώδη αύρα – ενέργειες ! Είναι μια πέτρα σε τριγωνικό σχήμα από φυσικού της όπως βρέθηκε στην φύση και χρώματος Μοβ . (βλέπεται φωτογραφία ) Έχει πολλές μαγικές ιδιότητες – χρησιμότητες αλλά πρέπει ο συνεργάτης μάγος να είναι έτοιμος για να μπορεί να της αξιοποιήσει . Μερικές από της ιδιότητες που διαθέτη είναι επικοινωνία με άλλους κόσμους – διαστάσεις . Τεχνητή κατασκευή πραγματικότητας που οραματίζομαι και όχι μόνο να πηγαίνει και να καλύπτει την συμβατική πραγματικότητα και έτσι αλλάζει καταστάσεις , γεγονότος , υλικά πράγματα στον υλικό κόσμο ! :7_5_134[1]:
 24. Αυτά που λέει η είδηση στην φωτογραφία ! Πηγή : εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος Κάτι τέτοιοι υπάρχουν με μας παίρνει όλους οι μπάλα …. * Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι η εφημερίδα κυκλοφορεί μαζί με περιοδικό με <μαγικοί> θεματολογία !
×
×
 • Create New...