Jump to content

witchani

Νέα Μέλη
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by witchani

  1. Σε ευχαριστώ πολύ Dalia. Αυτό θα κάνω. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ κοντά σας.
  2. Ευχαριστώ πολύ. Αυτό κάνω ήδη.. είναι μία πρώην του.Δεν έρχεται σπιτι, απλα μένει κοντά.. Απλά έλεγα μήπως να έβαζα κάποιο κρύσταλο στις πόρτες και στα παράθυρα για να μην μπαίνει η αρνητική ενέργεια μέσα..
  3. Το γρομπαλάκι είναι όπως κάποιοι το λένε "καρκαβίτσα" 'η "μυρμηγκιά" . Ο φίλος μου δεν κάνει τίποτα συνειδητά. Έχουμε απίστευτο δέσιμο όντως.Απλά δεν ξέρω τι να κάνω για να μας προστατέψω. Δεχόμαστε πολύ αρνητική ενέργεια απο ένα άτομο συγκεκριμένα. Σας ευχαριστώ πάντως.
  4. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Εδώ και 6 μήνες έχω μια σχέση, πολύ δυνατή από την αρχή σε δέσιμο. Παρατήρησα από τον 1ο κιόλας μήνα ότι το σώμα μου λειτουργεί σαν μαγνήτης προς το σώμα το δικό του. Π.χ. Είχε στο δεξί του χέρι κοντά στον αγκώνα ένα γρομπαλάκι το οποίο είχε παρατηρήσει πως μεγάλωνε, όμως από τον 1ο μήνα που ήμαστε μαζί, άρχισε να εξασθενεί, ενώ παράλληλα εμφάνισα ένα σημάδι στο ίδιο σημείο Εγώ. Το δικό του σχεδόν έχει εξαφανιστεί.Το σημάδι του,το κράτησα στο δικό μου σώμα. Αυτό είναι μόνο ένα από όλα. Και επίσης πολλές φορές ανταλλάσσουμε όνειρα. Δηλαδή βλέπει όνειρα με δική μου σκηνοθεσία. Όπως τα βλέπω εγώ, και αντίστροφα. Θέλω να κάνουμε κάτι να καθαρίσουμε τελείως και εμείς και το σπίτι, καθώς το βλέπω ότι έχει μαζευτεί πολύ ενέργεια εκεί μέσα, και να βάλουμε ασπίδες. Μπορείτε να μας βοηθήσετε? Πώς να καθαριστούμε και πώς να βάλουμε ασπίδες? Ευχαριστώ..
  5. Ευχαριστώ πολύ!!!

  6. γεια σου και σένα πάνα!

  7. Σε ευχαριστώ πολύ Πάνα. Το ίδιο εύχομαι και εγώ!
  8. Καλησπέρα και καλό μήνα. Είδα το μήνυμα που έγραψες ως νέα στην παρέα. Και εγώ είμαι το ίδιο νέα.

    Με τράβηξε διότι ανέφερες δύο πράγματα που θέλω πού να κάνω. Να μείνω στην Ολλανδία και να σπουδάσω αρχιτεκτονική. Θέλω πολύ να συζητήσουμε. Αν θέλεις στείλε μου ένα μήνυμα.

    καλή σου μέρα, και πάλι.

  9. Καλημέρα και καλώς σας βρίσκω. Να πω την αλήθεια μου, είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτω ένα οργανωμένο ιστότοπο περί αυτού του θέματος στα ελληνικά,και χάρηκα ιδιετέρως. Τα τελευταία αρκετά χρόνια ήμουν γραμμένη σε σχετικούς ιστότοπους από Αγγλία, Αμερική κ.α.. Πολύ χάρηκα!! και ξανά- καλημέρα σας!!
×
×
  • Create New...