Jump to content

Αρης

Νέα Μέλη
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Αρης

  1. Και οι δύο αντιλήψεις είναι εν μέρη σωστές,και συμπληρώνει η μία την άλλη,αλλά ξεχνάμε ότι ο Θεός υπάρχει εκτός Χρόνου και Τόπου,και ότι όλα τα γεγονότα συμβαίνουν για Αυτόν ταυτόχρονα.Άρα για μένα εσωτερική και εξωτερική αντίληψη είναι τα δύο μισά του ίδιου Κύκλου.
  2. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι εννοείς.Το μόνο που μου έρχεται αυτή την στιγμή στο μυαλό είναι η δομική μονάδα όλου του Σύμπαντος που είναι το υδρογόνο. Το υδρογόνο μέσω της πυρηνικής σύντηξης παράγει όλα τα άλλα στοιχεία που βρίσκουμε σήμερα στο Σύμπαν. Το υδρογόνο αποτελείται από 1 ηλεκτρόνιο και 1 πρωτόνιο (11). Εκτός και εάν εννοείς την λέξη Ι Σ Ι Σ
  3. Ποιές είναι αυτές οι 2 καταστάσεις ,και τι είδους "καταστάσεις" εννοείς?Προσπαθώ να καταλάβω.
  4. Να υποθέσω ότι είσαι οπαδός της Άρτεμις περισσότερο απο ότι της Αθηνάς;; http://www.youtube.com/watch?v=4VHhpHIVXjU&feature=related
  5. Συμφωνώ για μένα δεν έχουν σημασία οι ημερομηνίες,άλλωστε απλά αριθμοί είναι,αλλά οι άνθρωποι.Και μάλιστα "συγκεκριμένοι" άνθρωποι αυτοί κάνουν την διαφορά.
  6. Δεν μίλησα για "ταυτόχρονη" γέννηση,αλλά για 2 θεούς (άντρα +γυναίκα) το ίδιο δυνατούς και ισχυρούς και οι μόνοι θεοί που να είναι τόσο δυνατοί και ισχυροί όσο και ο Ζεύς είναι μόνον ο Απόλλων και η Αθηνά.Άλλωστε μόνον αυτοί οι δύο μαζί μπορούν να καταρρίψουν την εξουσία του Δία.Την Αιγίδα την φοαράει εκτός απο τον Πατέρα των Θεών και ανθρώπων Ζευ μόνο μια θεά η Αθηνά καμμία άλλη.Και είναι η μόνη που γεννήθηκε μέσα απο το κεφάλι του Ζευ,δηλαδή ΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΟΥΣ.Ο Νούς κυριαρχεί επάνω στην Ύλη,και της δίνει μορφή και σχήμα.Άλλωστε ο dimulator μίλησε για 2 ισοδύναμους πύργους ,για 2 το ίδιο δυνατά άτομα.Και κάτι άλλο που μερικοί νομίζουν ότι η Άρτεμι είναι "δίδυμη" με τον Απόλλωνα,αυτό είναι λάθος τουλάχιστον για μένα,γιατί η θεά Άρτεμι κάπου είχα διαβάσει ότι είχε βοηθήση την Λήτώ στην γέννηση του Απόλλωνα.Δεν μπορεί να είσαι "δίδυμος" με κάποιο άτομο και να βοηθάς την μάνα σου στην γέννα αυτού του ατόμου.Αδέλφια μπορεί ,αλλά όχι "δίδυμα". Η Αθηνά ήταν το δεξί χέρι του πατέρα της, όχι μόνο στη Γιγαντομαχία αλλά και σε κάθε περίπτωση που ο Ζεύς χρειαζόταν τις υπηρεσίες της.Καμμία άλλη θεά δεν έκανε ότι αυτή στην Τιτανομαχία.Είναι η πιο ΔΥΝΑΤΗ απο όλες τις άλλες θεές ,είναι σαν άντρας ,αλλά και γυναίκα ταυτόχρονα μαζί. Aκόμα και το nicname σου Μinerva αυτήν δηλώνει ,η θεά των Ετρούσκων που έχει σχέση με την Αθηνά λεγόταν Μένρβα και οι Ρωμαίοι το έκαναν Μινέρβα.
  7. H Άρτεμι δεν είναι "δίδυμη" με τον Απόλλωνα.Πρώτα γεννήθηκε αυτή και μετά ο Απόλλωνας.Όταν ο dimulator λέει για "Υπάρχουν 2 αδέρφια ψηλά σαν πύργοι" εννοέι μάλλον ότι είναι και τα δύο το ίδιο δυνατά με την ίδια ισχύ ,με την ίδια δύναμη νού.Και επειδή κάτι για να είναι τέλειο θα πρέπει να περιέχει μέσα του και τις δύο αρχές φώς και σκοτάδι, αρσενικό και θηλυκό, + και - για να υπάρχει ισορροπία και αρμονία ,όπως όλα στην Φύση.Γνώμη μου λοιπόν ότι τα "δίδυμα" θα είναι Άντρας και Γυναίκα.Και δεν είναι απαραίτητο με την λέξη "δίδυμα" να βγήκαν απο την ίδια μάνα.Με το "δίδυμα" εγω καταλαβαίνω με την ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΔΥΝΑΜΗΣ. Αν πάρεις όλες τις θεές μια -μια και με την σειρά να δεις ποιά είναι η πιο δυνατή ,θα δείς ότι η Αθηνά είναι η μόνη που είναι πάντα έτοιμη για "πόλεμο".Πάντα με την περικεφαλαία και το πολεμικό δόρι στο ένα χέρι και την ασπίδα στο άλλο.Άλλωστε είναι η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ του πατέρα της του Ζευ.Δηλαδή ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΤΟΦΙΟΣ ΝΟΥΣ, άλλωστε έχει τον ίδιο πατέρα με τον Απόλλωνα είναι δηλαδή ΑΔΕΛΦΙΑ και μάλιστα με την ΙΔΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.Άρα δεν μπορεί να είναι η Άρτεμι.
  8. Eννοείς σαν κάποιος η κάτι να είναι "αντίθετος" με τα 2 δίδυμα?Άρα λοιπόν κάποιος η κάποιοι θα πρέπει να προσέχουν.Αυτό με τα 2 ΑΑ μου φέρνει στο Νου δύο ονόματα.Απόλλων και Αθηνά.
×
×
  • Create New...