Jump to content

LadyMcLeud

Νέα Μέλη
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Highlands!

LadyMcLeud's Achievements

Μέγας Μύστης

Μέγας Μύστης (3/7)

0

Reputation

  1. 3 και εγω... Μαμααααααααααααααααααααααα γερασαααααααααααααα
  2. Παντως εγω τα εχω παρει με καποια περιοδικα γενικου ενδιαφεροντος που μαζι με τις συνταγες μαγειρικης, συμβουλες πως να διαλεξετε το καταλληλο κραγιον και τι λενε τα αστρα για εσας, μας πετανε και 2-3 ξορκακια ετσι η καλη νοικοκυρα που τα διαβαζει να εχει με κατι να ασχολειτε.. Ας ξερει πως να στειλει τον ανεπιθυμιτο ή πως να κανει το αμορε να μην ξενοκοιταει... :headb: γιατι το αλλο? πως να αρρωστησετε καποιον τι σας λεει? Δεν θα αναφερω το περιοδικο και δεν θα το παιξω παρθενωπη! Αλλα αυτη η ξαφνικη μοδα το καντε μαγια ή τρεχτε σε μεντιουμ να σας φερει οτι επιθυμειτε με εκνευριζει αφανταστα... οπως και το οτι στα 4 περιοδικα τα 3 γραφτουν και παροτρυνουν κοσμο και κοσμακι. Και πριν δεν ηταν δυσκολο να βρει καποιος οτι ηθελε κατι το νετ κατι τα βιβλιοπωλεια ειδικα του Κεντρου, προμηθευαν οποιον ενδιαφεροταν με οτι θελει. Ισως μου αρεσε καλυτερα το ψαξιμο εκει παρα αυτα τα σερβιρισμενα ψαρακια που μας σερβιρουν.. :angry: :byebye:
  3. Το συγκεκριμενο δεν το ξερω.. αλλα σε προσφατη επισκεψη μου σε καταστημα καλυντικων, στο τμημα βιβλιοπωλειου βρηκα διαφορα τετοια βιβλια.. Ερωτικες γητειες, φιλτρα για τον ερωτα, αποκρυφισμος απο το Α στο Ω, βοτανα και ευτυχια (!) ( αυτο ειμαι περιεργη να το δω πιο αναλυτικα!!!). Τωρα για το συγκεκριμενο βιβλιο.. υποψιαζομαι οτι θα ειναι ενα soft manual με απλες συνταγες (!) για εμας τις business woman ( ) με απλα υλικα για να μην τρεχουμε στα βουνα και στα λαγκαδια για να βρουμε ενα βοτανο!!!!! :angel:
  4. οντως! οντως! αν και στην ταινια υπηρχε ενα λαθος.. οταν εμφανιστηκε στο νεκροταφειο λεει στον Χαρυ πηγαινε με στον πατερα μου, ξερει τι να με κανει.. Και τον παει.. και περιμενα και εγω.. περιμενα.. τζιφος!
  5. Το ειδα εχτες και μ'αρεσε αρκετα αντιθετως με τον φυλακισμενο του Ασκαμπαν ( το τριτο ) που ηταν μετριο. Εδω εχουμε να κανουμε με την σταδιακη ωριμανση των πρωταγωνιστων που μπαινουν στην εφηβεια και οι ανησυχιες τους αλλαζουν. Μαζι με τους πρωταγωνιστες ωριμαζουν και οι ιστοριες της συγγραφεως που φευγει απο τα παραμυθακια και μπαινει σε πιο σκοτεινα μονοπατια, με εικονες θανατου και επικρατησης του σκοτους. Δεν δινω περισσοτερα στοιχεια για να πατε να το δειτε... B) Παντως εμενα μ'αρεσε περισσοτερο ο συχωρεμένος ο Richard Harris στον ρολο του καθηγητη Dumbledore, απο τον καινουργιο.. ( με την κορδελιτσα στα γενια )
  6. Καλε συγκεντρωθειτε λιγο!!!! Κοιταξτε τις τελιτσες και μετρηστε μεχρι το 40, μην παρετε το βλεμα σας απο εκει, μονο για τις τελιτσες εχετε ματια! Μετα κοιταξτε τον τοιχο...
  7. Αυτο το εχετε δει? Για οσους δεν το εχουν ξαναδει, επικεντρωθειτε στις 4 τελειες για 45 δευτερολεπτα, μετα κοιταξτε σε εναν τοιχο, ανοιγοκλειστε τα ματια σας και .....εκπληξη!
  8. Σοβαρα τωρα.. Θεωρω οτι το μεγαλυτερο κακο σε αυτον τον πλανητη ειμαστε εμεις οι ιδιοι οι κατοικοι του.. Που εν ονοματι της τεχνολογιας και της επιστημης, εχουμε επιφερει στην γη σημαντικες ζημιες και προς την δοξα τραβουμε!! Μεσα στα τελευταια 30 χρονια εχουμε μεγαλωσει κατα πολυ την τρυπα του οζοντος, ο Βορειος και Νοτιος Πολος εχει αρχισει να λιωνει και τα δαση ( βλεπε Αμαζονιος ) λιγοστευουν μερα με την ημερα. Οταν η ισορροπια της φυσης χαλαει, τα γεγονοτα ερχονται με σφοδροτητα και οχι για καλο. Πχ. αυτες τις μερες, πολλες περιοχες πλυμμηρισαν και ξερετε γιατι? Γιατι δεν υπήρχαν δαση ή δεντρα να απορροφησουν το νερο και να μην μιλησω καλυτερα για τα μπαζωμενα ρεματα... ε? :zipped:
  9. εγω οχι παντως!!! ( μην με παρει η μπαλα! )
  10. Μα είναι.. Ειναι σαν τους Βαρδους.. οι Βαρδοι δημιουργουν και παιζουν μουσικη, οι ποιητες δημιουργουν με λογια και στιχους. Την μελωδια των βαρδων οταν την ακους, την συσχετιζεις με διαφορα γεγονοτα και στιγμες της ζωης σου. Οι δημιουργιες των ποιητων εχουν θεμα, μιλαν για χαρα, λυπη, γεγονοτα κ.α, αναφερονται σε αυτα με λογια ομορφα, δινοντας τους μια αλλη οπτικη γωνια, οταν ακους ή διαβαζεις ενα ποιημα το παραληριζεις με καποια παρομοια στιγμη της ζωης σου.
  11. Για οσους δεν θυμουνται την ταινια μπορειτε να δειτε το trailer ΕΔΩ!
  12. Χμμμμμ.. ετσι οπως το θετεις αλλαζει το θεμα... B) Εδω που τα λεμε μια γυναικα πρεπει να ειναι Κυρια εξω ......σεξοβομβα στο κρεβατι!!! ( το ειπα ευγενικα ) Ετσι δεν λενε?!!
×
×
  • Create New...