Jump to content

NwOeI_5a

Νέα Μέλη
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NwOeI_5a

  1. xmmm...λοιπον.... εμενα το nwoei μου προεκυψε πολυ καιρο πριν.Πριν ακομη να καταλαβω τι σημαινει "μαγεια"-ποσο μαλλον οτι την εξασκουσα-πανω σε μια πανσεληνο με επιασε λυσσα κακια οτι δεν με λεγαν Χρηστο αλλα καπως αλλιως! Βρε καλε μου βρε χρυσε μου πως με λενε? Πριν πεσω λοιπον για υπνο εγραψα σε ενα τετραδιο "πως με λενε?" και το αφησα διπλα στο κρεβατι μου με το μολυβι(δεν εγραφα με στυλο τοτε!Ημουν μικρος!) καιτο πρωι οταν ξυπνησα με τα γραμματα μου διαβασα μερικα ορνι8οσκαλισματα που ειχα κανει-ενοσω κοιμομουν-που μοιαζαν να λενε nwoei! Ε,απο κει και περα δεν ηθελε και πολυ! Το κρατησα σαν μαγικο ονομα για μερικα χρονια και οταν ηρ8ε η ωρα του το αλλαξα με αλλο-με τον ιδιο τροπο παλι πανω κατω... Τωρα το 5α δεν 8ελει και πολυ μυαλο να το καταλαβεις!! 5α/πεντε-αλφα/πενταλφα/helloooooooooooooooooo???!?!?! :headb: :angel:
  2. Λοιπόν, εγώ είμαι σαλιγκάρι με ωροσκόπο κοάλα στο γεωργιανό ωροσκόπιο σύμφωνα με μετρήσεις ιουρασικής περιόδου όμως, να με σχωρνάτε... στο Σουαχίλι ωροσκόπιο όπως έγκυρα κατέγραψε η κυρία Λίτσα Πατέρα είμαι πιπεριά τσίλι σε κακάκια Εσκιμώου και σε international μετρήσεις είμαι ταρίφας σε ώρα αιχμής... ΥΓ μήπως θέλει κανείς να μάθει μέρα και ώρα???? Νόμιζα! :zipped:
  3. συγνωμη???μπορω να κανω μια ερωτηση??? σας ορισε κανεις νταβαδες επι της των αντρικων κ%λ%ν επικρατειας??????? Και στο κατω κατω της γραφης για να μπω λιγο πιο βαθια στο θεμα ποσοι απο εσας που οριεστε για "αφυσικα" και "παραφυσικα" φαινομενα εχετε παιδια??Μια καποτα στο πεος ( που ο φιλος Αυγερινος γνωριζει οπως ανεφερε ενω εμεις δεν γενηθηκαμε με πουλακι!ειχαμε Όυπα εκει να βαλουμε οτι θελουμε στην πορεια...) δεν ειναι λιγοτερο "αφυσικη","παραφυσικη"(Νεφελη εγραψες!) ή ο,τι-απο ενα πιπι που μπαινει σε ενα πωπο.- Αν το πεος ερεθιζοταν ΜΟΝΟ με τη τριβη και η σκεψη δεν ειχε ΚΑΜΙΑ σχεση τοτε-να με σχωρνατε κι ολας-δεν νομιζω να χε μεινει πωπος για πωπος-αντρικος ή γυναικειος-αμαμιτος εκει εξω και αν θελει κανεις ας ισχιριστει το αντιθετο...Οι αντρες τωρα ας μη λεμε λαμακιες!Ειναι σαν να λεμε οτι "μου τριφτηκε ο σκυλος να τον χαιδεψω και μετα-δεν ξερω που ειχα το μυαλο μου-του τον σφυριξα!"ελεος... Αυτο παντως που δεν καταλαβαινω ειναι προς τι τοσος καημος για το αν και πως και γιατι και με ποιο τροπο θα "μας αποδεχτει" το str8 φιλεθεαμων κοινο???Να κι αν γινω αποδεκτος να κι αν δεν γινω στο κατω κατω! Δεν καταλαβα??Εδω στο δημοτικο δεν πηγαινα στα παιδακια να πω το-εντελως ηλιθιο-:"θα με παιιιιιιξετεεεεεεεεε???",θα το κανω τωρα? Και στην τελικη αυτο που δεν λετε να καταλαβετε ειναι οτι με το να ειμαι-χρησιμοποιω το πρωτο προσωπο γιατι οπως εχω πει μου αρεσει να μιλαω για την αρχοντομουτσουναρα μου-ΠΟΥΣΤΗΣ(αφου θελεις να το δεις γραμμενο φιλε μου) δεν σημαινει ουτε οτι ΣΤΑΝΤΑΡ θα σου τη πεσω,οθτε οτι ειμαστε παντου και σε λιγο θα βρεθεις να τρεχεις στους δρομους απο την επελαση των ντιντιδων,ουτε οτι τραβαμε κανα ζορι με τους str8 και εχουμε βαλει σαν στοχο της ζωης μας-οργανωμενα μαλιστα ολα αυτα-ολοι οι ομοφυλοφυλοι σαν γροθια ενα πραμα!-να σας εξαφανισουμε απο το προσωπο του πλανητη...Κοινως δεν μας νοιαζει-τουλαχιστον οχι ολους-αν τραβατε κανα ζορι με το πως κανελωνουμε το ρυζογαλο,ουτε σε ποιο ματι ζεσταινουμε το κακαο-Και ναι,κατι εχουμε ακουσει για το ροπαλο του μπαμπα και το πηγαδι της μαμας-και ειμαστε gratefull για αυτο αν μη τι αλλο-αλλα δεν εχουμε σκοπο να ριξουμε το ροπαλο μας σε κανενα πηγαδι και απο την αλλη πλευρα δεν πολυσκαμε κι ολας να παιξουμε ροπαλομαχειες με κανενα που δεν το θελει!Τοσο απλο,τοσο ψυχραιμα,τοσο λιτα και απερριτα! Οσο για το θεμα "κουνιεμαι κ λυγιεμαι"-ποσο του φαινεται του καθενος-εχω να πω πως μερικα "μοντελα" η "αρχετυπα" δεν θα τα ξεπερασουμε ποτε...η Φτερου που κουνιεται και΄λυγιεται,ο αντρακλας που φτυνει και ξυνει τα @ρχιδι@ του και η καλη νοικοκυρα που ναι δουλα και κυρα...Οσο με ενοχλει το ενα μοντελο με ενοχλει και το αλλο...thing is οτι αν αυτα τα rolemodels τα εχουν καλα με τον εαυτο τους εμενα μου φτανει και μου περισσευει... ΔΕΝ ειναι trendy να εισαι ομοφυλοφυλος ΔΕΝ ειναι in ΔΕΝ ειναι σημειο των καιρων(το διαβασα και αυτο...θεε και κυριε!) και αν δεν γουσταρετε να το βλεπετε γυριστε την πλατη..και μη φοβαστε.. δεν θα σας ερθει τιποτε απο πισω... :lololol:
  4. χμμμ αν θα μπορουσα να εχω καταλαβει την ερωτηση σωστα η απαντηση μου θα μπορουσε να ειναι η εξης: μαντικη-θα μπορουσε να ειναι η ικανοτητα καποιου να προλεγει το μελλον,παθητικα και σε μια κατασταση σχεδον υπερβατικη...(αν οχι εντελως υπερβατικη!) τεχνη της μαντειας-θα μπορουσαμε να πουμε την διαδικασια κατα την οποια καποιος ριχνει τον εαυτο του-η και καποιον αλλο -στην υπερβατικη κατασταση που χρειαζεται για να πει το μελλον...ειναι δηλαδη μια ενεργητικη διαδικασια. Στην μια περιπτωση το ατομο το επειρεαζει το σκοτεινο μαγνητικο ρευστο που ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με τα λεγομενα ακασικα αρχεια,ενω στην αλλη περιπτωση το ατομο προσπαθει να συντονιστει με αυτο το ρευστο... Ελπιζω να βοηθησα και να μη σε αποσυντονισα πληρως! :063baby:
  5. agapite zak... to gegonos oti fwnaksa kati den itan apotelesma sini8eiou!To anti8eto malista... Den mou aresei na sikwnw parntieres(me ponaei h mesh mou meta) xwris vevaia na krinw arnitika kapoion pou to kanei... O tonos mou kai KIRIWS ta grafomena mou itan apotelesma KA8ARA eknevrismou kai mono.To "iperaspizomoun pantote tin omofilofilia mou" den simainei "tin fwnaza" oute oti sistinomoun "Chris magistros kai pou:censored:is,pws eiste???" simainei oti den exw provlima na ipen8imisw ston ka8e ena pou 8ewrei AFTONOHTO(ti ili8iotita ali8eia!)oti goustarw ginaikes epeidi eimai str8-looking,h stin ka8e mia pou pistevei oti epeidi exei wraio Kw:censored:lo(lol) mporei na r8ei na sou kwlotrivetai enw sinodevesai(estw kai apotin kolliti sou) oti merikes fores mesa sta xronia pou exei zisei einai kairos na stam,atisei na dexetai san dedomena afta pou tou xoun fitepsei sto kefali apo otan itan paidi akoma... Opws kai na to kanoume me kanei tourko na mou lene " ma esy oute kouniesai,oute sou fainetai!" me mia fisikotita les kai eprepe na moiazw me laterna ston katiforo kai na exw pinakides neon panw apo ti gklava mou gia na dinw stigma! Oso gia aftous pou milane asxima gia ti sexualikotita sou zak exw na sou pw 2 pragmatakia... a)einai kalitera na KSEREI kapoios ti eimai kai na mi mou milaei,PARA na mou milaei epidi nomizei oti eimai kati allo b)an otan kapoios se katakrinei giriseis kai iperaspisteis ti 8esi sou,pistepse me o pragmatika mi exwn ta balls(kai sinomilitis sou) 8a valei tin oura katw apo ta skelia kai 8a swpasei giati poli apla DEN 8A EXEI EPIXEIRIMATA...8elei poli xrono gia na to analisw afto twra(isws to kanw kapoia alli stigmi|)alla im pretty sure u know what i mean... telos pantwn...kai pali signwmi gia ton eknevrismo mou agapito forum kai iposxomai alli fora to behave myself... :zipped: i toulaxiston na prospa8w :smilewink: (kai mpadon gia ta greeklish alla viazomoun tromera kai den prolavainw na ta kanw ston converter opws pses!) me sevasmo Nwoei
  6. :censored: Breath in...breath out! ok!Νομίζω πως μπήκα στο forum τι κατάλληλη στιγμή!όπως και η φίλη sdoup έτσι και γω κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό μόλις διάβασα όλα αυτά τα μηνύματα...Και έρχομαι να ρωτήσω... ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΊ?? Είμαι ένας άνθρωπος που ποτε δεν έκρυψε την ομοφυλοφιλία του,τουναντίον μάλιστα την υπερασπίστηκε σθεναρότατα σε όλο του το backround(οικογενειακό και φιλικό) και που ποτε δεν είχε καμια απόλυτος σκασίλα αυτό να περάσει σαν κάτι το "φυσιολογικό" η σαν normal Το αν η κυρα κατίνα σοκάρεται κάθε που με βλέπει να φιλάω τον γκόμενο κάτω από το σπίτι μου είναι πρόβλημα της!Δεν χαμουρευω περισσότερο τον εκάστοτε γκόμενο μου απότι ο γείτονας την γκόμενα του και μαλιστα μέρα μεσημέρι...Γιατί ενοχλείται τότε?? Γιατί δηλαδή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι κάποιος είναι str8?γιατί πρέπει να είναι αυτονόητο ότι γαμάω γυναίκες?γιατί πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι είμαι χριστιανός? Γιατί να με νοιάζει στο κάτω κάτω αν με βλέπεστε και σοκάρεστε?να μην σόκαρεστε!Σκέφτηκε κανεις ότι μπορεί να σοκάρει και μένα με το να φιλάει τι γκόμενα του στο δρόμο? όπα,όπα,όπα...κάτι διάβασα για φυσιολογικό! Ποιος από σας που κρίνετε κάτι τόσο "ανώμαλο" όπως η ομοφυλοφιλία δεν τον έχουν αποκαλέσει "φρικιό" οι κατά καιρούς άσχετοι κοντόφθαλμοι άνθρωποι που αγνοούν την ύπαρξη του ενός κόσμου μέσα στον άλλο???Μιλάνε άνθρωποι που γράφουνε με κεριά στην αέρα σφραγίδες?που μιλάμε στα πνεύματα?Που πιστεύουν στην μαγεία εν έτι 2005??? ρε παιδιά....τι βλακείες είναι αυτές??Got my point? E λοιπόν δεν είμαστε ούτε ανώμαλοι ούτε φρικιά ούτε τίποτε άλλο....είμαστε τόσο διαφορετικοί που δεν μπορούμε να μπούμε σε καλούπι ούτε να φορέσουμε ένα ταμπελάκι...(αυτό πάει τόσο στους ομοφυλόφιλους όσο και στους ασχολούμενους με την μαγεία) Γουστάρω να ζω σε ένα κόσμο όπου ο καθένας θα κοιτάει τι δουλειά του,κανένας δεν θα ενοχλείται με τις αποφάσεις του αλλου (γιατί ναι υπάρχουν οι περιπτώσεις όπου η "ομοφιλιφιλια" είναι γενετική αλλα τις περισσότερες φορες η είναι απλά αποτέλεσμα ψυχολογικών παραγόντων-όπως όλες οι σεξουαλικές συμπεριφορές) από τι στιγμή ειδικά που οι αποφάσεις αυτές ΔΕΝ ενοχλούν ΚΑΝΈΝΑΝ! Και όσο για το θέμα "αναπαρωγωγις" αν το πιστεύετε τόσο ακράδαντα τότε μη τυχόν και αγοράσει κανεις από σας καπότες ξανά η ζητήσει από την κοπέλα του παρα φύσιν sex και ο αυνανισμός θα τιμωρείται με θάνατο... Υπάρχουν πολλά παιδιά εκεί έξω που τυχαίνει να μην έχουν γονείς και μια foster familly αποτελούμενη από 2 γονείς του ιδιου φίλου μπορεί να κάνει περισσότερο καλο απότι 2 ετεροφυλόφιλοι γονείς που παρατάνε το παιδί τους στο δρόμο,διαφωνεί κανεις??? Δεν καίγομαι να σας πίσω για τα λεγόμενα μου.Απλά ξέρω ότι μετά 10 λεπτά από την ώρα που θα δημοσιεύσω αυτό το post θα τραβάω τα μαλλιά μου που πέρασα τόση ώρα μπροστά από τον converter για να κάνω τα greeklish μου ελληνικά... Καλή συνεχεια και οποιος κατάλαβε κατάλαβε... ps.δεν με βιάσανε όταν ήμουν μικρός δεν με χτυπούσαν πολύ (δυστυχώς γιατί ένα χέρι ξύλο παραπάνω το χρειαζόμουν-κωλόπαιδο και αντιδραστικό στοιχειο γαρ) oi goneis mou den malwnane και στο σχολειό είχα και φίλους και φίλες Γιατρέ μου?γιατί έγινα ειμαιζωο???ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ! Αντε γεια σας,φιλια από το εξωτικό βέλγιο και τα λέμε.... Χρήστος
  7. xmmm nai... TWRA phra prefa oti metakomisame.... :hithead: Sygnwmh paidia mou alla me xtyphse o Erws sto kefali Ante...kai as elpisoume na STERIWSOUME se afto to neo xwro... ;) KALWS SAS VRHKA!!!
×
×
  • Create New...