Jump to content

Νηρηίδα

Νέα Μέλη
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Νηρηίδα's Achievements

Μέγας Μύστης

Μέγας Μύστης (3/7)

0

Reputation

  1. Κατ' αρχήν καλώς ήρθες Ανώνυμε Ο νόμος απαλάσσει όσους είναι από 75 χρονών και πάνω , και ούτε φυλακή δεν θα πάνε. Ποια είναι η δίκαιη ποινή; Νομίζω , χωρίς καμιά πρόθεση για εκδίκηση ,ότι καμιά ποινή δεν είναι αρκετή για όποιον καταστρέφει τον ψυχικό κόσμο , το δικαίωμα στα όνειρα , και την σεξουαλικότητα ενός παιδιού .Καμιά ποινή δεν είναι αρκετή για κάποιον που καταντάει κάποιον ζωντανό νεκρό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο μύλος του θεού όλα τα αλέθει ,αργά αλλά σταθερά και τίποτα δεν του ξεφεύγει. Από τις πράξεις τους θα τιμωρηθούν και αυτό είναι βέβαιο ..
  2. Σου μίλησε ο Θεός και σου είπε ότι είναι τέλειο ον; Εσύ και εμείς όλοι γιατί τον θεωρούμε τέλειο; Ανθρώπινα μέτρα και σταθμά... ( τα περί εγωισμού ). Ανάλογα με τις δυνατότητες κάποιου και το δημιούργημά του. Η μηλιά μάλλον μήλα θα κάνει ...
  3. Συγνώμη , δεν κατάλαβα , ο Ιαπετός που κολάει ; Η ανάγκη για δημιουργία δεν είναι εγωισμός αλλά υπέρτατη αγάπη . Παράδειγμα , το αρσενικό δίνει το σπέρμα του στο θηλυκό και αρχίζει η δημιουργία . Αυτή είναι η υπέρτατη προσφορά και αγάπη . Συμπέρασμα , ο Θεός από αγάπη δημιούργησε το Σύμπαν.
  4. Σύμφωνα με τους αρχαίους έλληνες , ανάμεσα στην κόλαση και στον παράδεισο , υπάρχει μία λίμνη γεμάτη σκατά , όπου κολυμπούν αυτοί που έβλαψαν παιδί , τη μάνα τους , ή τον ξένο. Αυτούς λοιπόν αφήστε τους , το τι τους περιμένει ..... Όσο αναφορά τα παιδιά , οι πληγές στο σώμα κλείνουν γρήγορα , αλλά ότι γίνεται στο σώμα μας αποσκοπεί στην ψυχή , και οι πληγές της ψυχής είναι πολύ δύσκολο να κλείσουν. Και η θεραπεία είναι μία και μόνο , αν καταφέρουν και λυπηθούν αυτούς που τους έβλαψαν και τους συγχωρήσουν μόνο τότε θα μπορέσει η ψυχούλα τους να γαληνέψει . Γολγοθάς ολόκληρος.. Διαπόμπευση χρειάζοντιαι και ορισμένοι έγκριτοι δικηγόροι που ενώ γνωρίζουν άπταιστα τα νομικά παραπλανούν τον κόσμο λέγοντας ότι τα παιδιά εκτός γάμου δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα παιδιά εντός γάμου ( όταν έχουν το όνομα του πατέρα τους ). Κι αυτό γίνεται σκοπίμως και βλάπτει ανυπεράσπιστα παιδιά σε όλη την Ελλάδα , με τον σκοταδισμό που επικρατεί στην επαρχία. Που σκοπίμως συμβουλεύει τον πελάτη του να καταφέρεται εναντίον του ίδιου του του παιδιού , μικρό και αβοήθητο , αν δεν υπήρχε το DNA . Αυτά τα "έντιμα " καθάρματα που τόσο κακό κάνουν στην κοινωνία εν γνώσει τους και έχοντας σώας τας φρένας με μόνο γνώμονα το κέρδος και την προβολή.
  5. Τη λεχώνα την προστατεύανε και δεν την αφήνανε καθόλου μόνη της .Πάντοτε υπήρχε κάποιος κοντά της .Υπάρχει η θεωρία ότι η αύρα της λεχώνας ή της γυναίκας όταν έχει έμμηνα , ότι είναι αδύνατη . Πόσο μάλλον της λεχώνας. Δεν ξέρω αν ισχύει , αλλά αν είναι έτσι , φυσικό είναι να παίρνουν όλες αυτές τις προφυλάξεις.
  6. Κρατάω μόνο αυτό , ναι κανείς δεν μπορεί να θάψει τον ήλιο... Γιά όλα τα άλλα που γράφεις σ' ευχαριστώ , αλλά δεν με αφορούν. Μόνο μια απέραντη ευγνωμοσύνη στο Θεό και τίποτε άλλο . Σταματώ εδώ....
  7. Την ευτυχία την γνώρισα όταν ο πόνος η αγάπη και η χαρά έγιναν ένα. Και ήταν αυτό το καλοκαίρι το ωραιότερο και το μοναδικό της ζωής μου που τελείωσε για πάντα. Ο ήλιος τώρα βρίσκεται μέσα στην καρδιά του και δεν πρόκειται από εκεί να φύγει ποτέ . Τον ήλιο που είχε μέσα στα μάτια του τον φυλάω μέσα στην δική μου καρδιά και ούτε από εκεί πρόκειται να φύγει ποτέ .
  8. Μου αρέσουν αυτά που έγραψε ο Anor και συμφωνώ μαζί του. Βέβαια η ευφυέστατη martina , με την αριστοτεχνική γραφή , απαντά στον Αρχάγγελο . Ειδικά η τελευταία παράγραφος της είναι καταπληκτική και η καλύτερη απάντηση στον Αυγερινό. Τι άλλο να προσθέσει κανείς... Όμως εγώ απλά ρώτησα , αν είστε ευτυχισμένοι και τι είναι αυτό που σας κάνει ή θα σας έκανε ευτυχισμένους. Τι είναι ευτυχία για σας; Ποιός ξέρει ; Μπορεί κάτι να ανακαλύψουμε... : :smilewink:
  9. Προσπαθώντας να το αναλύσεις με τη λογική, το διέλυσες.... Δεν είναι θέμα αναγκών και δυνατοτήτων ( που είναι άλλου τόπικ ) , δεν έχει καν να κάνει με ανάγκη και ικανοποίηση . Γιατί κι αν κανείς ξέρει τις ανάγκες και τις δυνατότητές του , ο άλλος τις ξέρει ; Κι αν τις ξέρει τι γίνεται; Μόνος του θα γίνει κανείς ευτυχισμένος ή υπάρχει κανένα παζάρι ευτυχίας ; Το θέμα είναι : < θα είναι ο ήλιος μέσ΄τα μάτια του > ;
  10. Αξιόλογο το άρθρο σου Seirie , που αξίζει να το κρατήσει κανείς και να το βάλει σε πράξη. Όμως τι σχέση έχει με την ευτυχία; Και επειδή εγώ ανταλάσσω και συνταγές εκτός μαγειρικής , θα σου γράψω τη δική μου συνταγή ευτυχίας που είναι η εξής : <<Και τίποτα δεν θέλω σε τούτη τη ζωή , στα μάτια του να βλέπω τον ήλιο το πρωί >> . Φιλικά και να ξέρεις ό,τι σε εκτιμώ.
  11. Τώρα σωθήκαμε , θα πάρουμε και την μεζούρα και κάτι μπορεί να γίνει ... Τρόποι να αντέξουμε αυτή τη ζωή κάπως υποφερτά και όχι για συνταγή ευτυχίας μου μοιάζουν.. Και ό,τι θα ρώταγα , από ευτυχία πως τα πάτε ; Και αν θέλετε μας λέτε και την συνταγή σας....
  12. Στα μωρά για να κοιμηθούν όταν δεν μπορούν και είναι ανήσυχα δίνουν τίλιο. Βέβαια εσείς δεν είστε μωρά , αλλά δοκιμάστε το .
  13. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Υ.Γ Μάλλον θα επιβιώσουμε και μεις που δεν είμαστε αιγόκεροι... :cheerful:
  14. Έχουν πει Εβραίος μύστης και ο Παΐσιος τέτοια λόγια; Κάποιο λάθος θα έγινε . Μάλλον ο Αριστοφάνης στις όρνιθες πρέπει να απευθύνεται έτσι στους θεούς. Εμένα πάντως τις όρνιθες του Αριστοφάνη μου θύμισε ... :cheerful:
×
×
  • Create New...