Jump to content

Olympia

Mέλη
  • Posts

    827
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Olympia

  1. Μου τυχαινει παρα πολλες φορες...

    Γενικοτερα οπου και να μαι παρατηρω πολυ το περιβαλλον γυρω μου και ειμαι πολυ προσεκτικη (βασικα αν ημουν στρουμφακι θα με λεγανε σκουντουφλη καθως ολο σκονταφτω!) αλλα ακομα και τις φορες που ειμαι πολυ κουρασμενη η χαμενη στην κοσμαρα μου, οποτεδηποτε επροκειται να συμβει κατι περισσοτερο απο παραπατημα το καταλαβαινω κατα ενα περιεργο τροπο (και παλι καλα).

    Δεν εχω χτυπησει ποτε σοβαρα, ουτε εχω σπασει ποτε τιποτα ενω ειδικα παλιοτερα ημουν πολυ δραστηρια, και χαιρομαι πολυ γιαυτο!

  2. ΣΕΞ στις διαφημιστικές πινακίδες

    ΣΕΞ στα λαϊφταϊλ περιοδικά(της συμφοράς)

    ΣΕΞ στα εικονίδια στα κινητά τηλέφωνα

    ΣΕΞ στα ποικίλα προϊόντα της αγοράς

    ΣΕΞ στο κλασσικό πλέον χαζοκούτι

    ΣΕΞ στις βιτρίνες των εμπορικών(από μικρομεσαίες έως γιγαντιαία OUTLETS)

    ΣΕΞ στον Κινηματογράφο και στα ντιβιντί των εφημερίδων της καρπαζιάς

    ΣΕΞ στις μιμήσεις των 16ρηδων με βαση πρότυπα τις 30αρες (λεμε,ε;)

    ΣΕΞ... να συνεχίσω???? :blink:

     

    ΔΗΛΑΔΗ-Τι ακριβώς περιμένατε ως αποτέλεσμα/συνέπεια όλων των παραπάνω;

    Το περιστατικό της Αμαρυνθου ήταν απλώς η κορυφή του παγόβουνου!

    Μια επαγγελματίας στριπτιζέζ που δούλευε σε κ****παρο της Συγγρού,ξέρετε τι είπε στον Τύπο; "Οι ίδιες οι Ελληνίδες φταίνε για τα νυχτοπερπατήματα των συζύγων τους,όχι οι ξένες" και "Σιγά μη περιμέναμε κάποιο επίπεδο ή έστω υποτυπώδη ευγένια από τέτοιους έλληνες πελάτες. Μόνο να γ :censored: νε τζάμπα θέλουνε και τσιγκουνεύονται!". Δε ξέρω τι νομίζετε, αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως κάπου έχει δίκιο η εν λόγω κοπελιά. Δυστυχώς: σαν λαός μιλάμε, έχουμε ξεφύγει τελείως! :offtopic::015annoyed:

     

    Δεν μας βλέπω καθόλου καλά...

    (μετά είναι να απορείς που έχω στρέψει πρόσωπο απέναντι στη κοινωνία-βδέλυγμα /στρεφόμενος στην εσωτερική εμπειρία,στον απωλεσθέντα Λόγο, στην αναζήτηση του χαμένου πνευματικού Εγώ-Μη Εγώ;)

     

     

    Eχει δικιο... μονο που δεν ειναι μονο στην Ελλαδα ετσι τα πραγματα, ειναι παντου, αλλου περισσοτερο κι αλλου λιγοτερο.

    Κι εχεις απολυτο δικιο Ingmar.. ειναι παντου.. πολυ λυπηρο!

    Παρατηρηστε μονο και μονο τις διαφημισεις στην τηλεοραση (δεν λεω για εργα κ.λπ)... οι περισσοτερες εχουν σεξουαλικα υπονοουμενα η σεξουαλικες σκηνες..

    Αντε να μην ξεφυγουν μετα...

  3. Λοιπον.... εχουμε και λεμε...

    Κατ'αρχην να συμφωνησω με οσους εχουν πει οτι η αρχικη ερωτηση του γκαλοπ ειναι ελλειπης/παραπλανητικη/παγιδα/λαθος διατυπωμενη κ.λπ.

    Δεν μπορω να καταλαβω πως το σεξ μπορει να αποκλειει την μακροζωια η το αντιστροφο. :unsure: Αντιθετως απο καποιες επιστημονικες ερευνες που εχω διαβασει κατα καιρους οι επιστημονες λενε το αντιθετο, οτι το σεξ συμβαλει στην μακροβιοτητα.

     

    δυο που βρηκα στα γρηγορα (αν και τα περισσοτερα τα εχω διαβασει σε περιοδικα) ειναι

     

    http://www.health24.com/Man/Sex/748-751-761,20168.asp

    http://eons.com/body/feature/longevity/8761

     

     

    Επισης, ο φιλος Ανορ ειπε...

    Μήπως όμως το ίδιο το sex, δεν είναι τίποτα παραπάνω απο μια πράξη που έχει , εξιδανικευτεί πιο πολύ απο όσο χρειάζεται;

     

    Εντάξει κανείς δεν αμφιβάλει για την ικανοποίηση που προσφέρει και φυσικά τον βασικό ρόλο στην αναπαραγωγή. Αλλά απο εκεί και πέρα, τι πραγματικά προσφέρει;

     

    Σαν πράξη μεμονωμένα, δεν είναι τίποτα παραπάνω απο μια κινητική λειτουργία. Εκεί που ίσως , δίνει κάτι παραπάνω είναι όταν συνδυάζεται με την νοητική κατάσταση που υπάρχει στα δύο άτομα κατά την διάρκεια της πράξης.

     

    Αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο πιστευω. Ειναι καθαρα το πως το βλεπει ο καθενας... :smilewink:

    Δηλαδη, το κανεις μονο και μονο για να εκτονωθεις η σημαινει κατι παραπανω για σενα;

    Για μενα ειναι κατι πολυ σημαντικο, και δεν θα μπορουσα να το κανω ποτε μονο και μονο για να εκτονωθω, σαν μια κινητικη πραξη, οπως ανεφερε ο Ανορ... και δεν κρεμαω τον σακο μου να τον αρχισω στην κλωτσιες να εκτονωσω την ενεργεια μου; Το προτιμω... Για μενα ειναι η ενωση με τον ανθρωπο μου, σωματικη αλλα και ψυχικη, κατι πολυ λεπτο και πολυ σημαντικο.

    Η απαντηση μου λοιπον στην ερωτηση αν θα απειχα ειναι αυτη... Θα απειχα αν ημουν σε τετοια κατασταση ωστε να μην εχω καποιον με τον οποιον θα ενωνομουν και ψυχικα μεσω αυτης της πραξης... δεν θα το εκανα δηλ. ετσι απλα. ^_^

  4. Ενδιαφερον θεμα εχουμε εδω...

    Συμφωνω οτι τα παιδακια εχουν ξεφυγει. Δεν θεωρω τους 16χρονους παιδια, το λεω βλεπωντας γενικα την συμπεριφορα των ατομων απο 9 -17 ετων σημερα... Δεν ξερω που παμε και που βαδιζουμε πραγματικα εχουν ξεφυγει τελειως. Ειμαι 23 στα 24, οποτε δεν εχω μεγαλη διαφορα ηλικιας, αλλα ρε παιδια εμεις δεν ειμασταν ετσι!!! Καναμε κι εμεις τις χαζομαρες μας, τις τρελες μας και τους πειραματισμους μας, αλλα ειμασταν πιο αθωα!

    Εχετε ακουσει παιδακι 10 ετων να λεει στην μανα του "Αι γ@#$%&@# μωρη που :censored: "... ενα μικρουλικο παραδειγμα για να μην αναφερω και ολα τα υπολοιπα, λιγο πολυ τα ξερουμε ολοι... Και πολυ συχνα αναρρωτιεμαι σε τι περιβαλλον θα μεγαλωσει το παιδι μου αυριο μεθαυριο (νομιζω το εχω αναφερει και σε αλλο ποστ) και φρικαρω!!

     

    Και μια μικρη ενσταση στον Arjuna:

    Ναι μα σιγουρα εγινε με την συγκαταθεση της αφου ολες οι γυναικες απο το ανατολικο μπλοκ ειναι που :censored: νες και εμεις βεβαια οι Ελληναρες (greek lover,με τριχα για πουλοβερ) ειμαστε και πολυ γα :censored: κουλες και πρεπει να το δειχνουμε αυτο συνεχεια. :clapping:

    Συγγνωμη αλλα πιστευω οτι δεν πρεπει να βαζεις ταμπελες στους ανθρωπους. Τι παει να πει οι γυναικες απο το ανατολικο μπλοκ;; Ποσες τετοιες ξερεις εκτος απο καποιες λιγες που ισως εχεις γνωρισει εδω η εχεις ακουσει γι'αυτες;;;

    Εχεις ζησει ποτε σε καμια απο αυτες τις χωρες;;;

    Ειναι κριμα να κανουμε τετοιες βαρυσημαντες δηλωσεις χωρις να γνωριζουμε επειδη ετσι ακουμε γυρω μας, δεν νομιζεις;;;

  5. Το βιβλίο που αναφέρει η Ολυμπία είναι όμορφο αλλά κουραστικο ρε γμτ :( Γράφει ότι ξέρει και δεν ξέρει τσουβαλάτα χωρίς συνοχή.

    ναι αυτο ειναι αληθεια, δεν υπαρχει μια συνοχη, τα γραφει οπως να'ναι :015annoyed: , αλλα δινει πολλες πληροφοριες για θρυλους και παραδοσεις των ξωτικων σε ολο το κοσμο και πιστευω οτι θα βρεις αρκετα ενδιαφεροντα στοιχεια :cheerful:

  6. Ιχωρ, εφτιαξα γλυκακια και τα αφησα κοντα σε μια πηγουλα μαζι με γαλα, αργα το βραδυ με πανσεληνο. Ητανε σε ενα μερος που οι παραδοσεις του χωριου (τησ γιαγιας μου) λενε οτι μαζευονται νεραιδες το βραδυ. Εκατσα εκει κοντα και τραγουδουσα κατι αυτοσχεδια τραγουδακια που τις καλουσαν να ερθουν. Αλλα τιποτα δεν εγινε :crying:

    Ξαναδοκιμασα το επομενο βραδυ, αλλα παλι τιποτα :(

    Δεν ηξερα τι ακριβως να κανω, γι αυτο αυτοσχεδιασα. Πιστευα οτι η επιθυμια μου να τις δω ηταν αρκετη. Μαλλον δεν ηταν :crying:

     

    Dream_er πες μας κι αλλεσ ιστοριες!!!!! Τις λατρευω τις ιστοριες με νεραιδες!!! :clapping::clapping::clapping:

    Aληθεια εχεις διαβασει το βιβλιο "Ξωτικα" (Ναουμ Θεοδοσιαδης, Εκδ. Αρχετυπο) Ειμαι καπου στην μεση και μπορω να πω οτι ειναι πολυ ομορφο. Λεει για fairies, trolls, gnomes, brownies, dwarves κ.α.π. ιστοριες και θρυλους απο ολο το κοσμο...

    Αν δεν το εχεις διαβασει, πιστευω οτι θα σου αρεσε πολυ ;)

  7. Το εβλεπα στο DVD Club καθε φορα που πηγαινα να παρω ταινια, το ξαναεβλεπα, κι ολο ελεγα οτι θα το παρω, κι ολο τα ανεβαλα. Ωσπου τελικα το πηρα και το ειδα την προηγουμενη βδομαδα...

    Παιδια τι να σας πω, σκαλωσα! Ειχα βαλει και μαγειρευα ταυτοχρονα και συνεχως εμενα με την κουταλα στο χερι και χαζευα! Απιστευτο... τοσο γλυκο και τρυφερο, τοσο συγκινητικο δεν το περιμενα.

    Το προτεινω ανεπιφυλακτα, ειτε βλεπετε ειτε δεν βλεπετε ντοκυμαντερ, ειναι αριστουργημα!

  8. Επίσης χόρευαν πετώντας μέχρι την αυγή, κλέβανε παιδιά (νεραιδοπαρμένα που λέμε), παντρεύονταν.

    Πολλά ανθρώπινα στοιχεία σε δάυτες. Και το καλό και το κακό τις χαρακτηρίζει.

    Κρίμα που δεν βρίσκω μια να με παντρέψω!!!! :P

    Γιατι νομιζεις οτι θα σ'επαιρνε;; :blink:

    Γελασμενος εισαι! :018bleh:

     

     

    Εγω προσωπικα δεν εχω διαβασει και παααααρα πολλα σχετικα με τις νεραιδες, δεν μπορω να πω οτι το εχω ψαξει σε βαθος το θεμα, αλλα παντα μου αρεσε η σκεψη οτι ισως να υπαρχουν νεραιδες και ξωτικα :)

  9. Θα ηθελα κι εγω πολυ να απαντησω στις ερωτησεις σου Χρηστο καθως τις βρισκω πολυ ενδιαφερουσες αλλα συμφωνω με την Νεφελη. Καλυτερα θα ηταν να τις χωρισουμε σε διαφορετικα thread γιατι δεδομενου του ογκου τους ο καθενας θα λεει τα δικα του και θα μπλεχτουμε χωρις να μπορουμε να κανουμε μια συζητηση πανω σε καποιες απο αυτες τις ερωτησεις.

    Και πιστευω οτι για τις περισσοτερες, αν οχι για ολες, εχουμε πολλα να πουμε και πολλα να μαθουμε ο ενας για τον αλλον.

  10. Τιποτα δεν εγινε και τιποτα δεν θα γινει

    Ισως καποιοι ελαχιστοι απομακρυνθουν και αρχισουν να ψαχνονται αλλου.

    Αλλοι θα μεινουν στην εκκλησια.

    Εγω αυτο που βλεπω γυρω μου καθημερινα, τουλαχιστον εδω στην Αθηνα, ειναι μια γενικη αποστασιοποιηση απο το ολο θεμα, οτι ελαχιστοι ασχολουνται ιδιαιτερα με την εκκλησια. Οι περισσοτεροι δεν ασχολουνται ουτε με την θρησκεια, ουτε με το αν αυτα που σερβιρουν σ'αυτους και στα παιδια τους ειναι αληθεια η οχι, και θυμουνται την εκκλησια τα Χριστουγεννα και το Πασχα και πανε καμια βολτα κι απο κει να μεταλαβουν και να "γιορτασουν". Λυπαμαι αν αυτα που λεω ακουγονται σκληρα, αλλα αυτο βλεπω, οτι λιγοι ειναι οι βαθια θρησκευομενοι.

    Τα σκανδαλα λοιπον δεν αλλαζουν και πολλα. Μονο την τηλεθεαση.

  11. Ωχχχχ....

    Ποιον υποπτεύεσαι;

    Ψάξε μέσα στο σπίτι για αντικείμενα...οτιδήποτε περίεργο. Ψάξε στο κήπο. Δες τα στέφανα των γονιών σου μήπως είναι δεμένα.

     

    Βρες έναν καλό ιερέα να έρθει στο σπίτι. Καλό όμως όχι τσαρλατάνο.

     

    Παιδιά εάν έχει κάποιος να προσθέσει κάτι...εγώ πείσθηκα πάντως από τα σπασίματα. Μπορεί και να είμαι λάθος....

    Συμφωνω με τον Ιχωρ... τα πλακακια μου θυμιζουν δικη μου περιπτωση

    Κανε φυλλο και φτερο το σπιτι βρες και εναν καλο ιερεα (δυσκολο θα μου πεις αλλα οχι ακατορθωτο)

×
×
  • Create New...