Jump to content

agnwstos

Νέα Μέλη
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

agnwstos's Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

0

Reputation

  1. πουλανε σε μαγαζια ή βρηκες απο ατομο γιατι κι εγω ψαχνω..
  2. Καλησπερα και καλως ξαναρθες
  3. υπαρχει και ο παραγοντας του ιδιου του σηριαλ που προβαλεται στην χωρα του.το οτι το βραζιλιανικο ή το μεξικάνικο μεταγλωτίζεται πάει να πει ότι έχουν πάρει έγκριση και πνευματικα δικαιωματα,μπορει να μην γινεται το ίδιο με τα τουρκικα.προσωπικά δεν βλεπω τηλεόραση αλλά δεν ειδα να υπαρχει διαμαρτυρία για σειρες που παιζουν σε αλλα καναλια και ειναι αγγλικης-αμερικανικης γλωσσας.γιατι να μην μεταγλωτιστουν κι αυτα με την ιδια λογικη?μήπως τα στερεοτυπα αμα υπαρχουν τελικα δεν φευγουν τοσο ευκολα?καμια προσωπικη επιθεση απλα θεωρω λογικη την παρατηρηση αυτη.
  4. βοτανα προστασιας λεγοντας?βασιλικο,θυμαρι,ginger?
  5. γιατι νιωθω εναν φοβο για το αγνωστο που μπορει να υπαρχει αμα το αφησω.στο μυαλο μου ειναι σαν να λιποθυμαω ηθελημενα ενα πραγμα χωρις να παρεις την λεξη λιποθυμαω αυτουσια (ακουγεται και λιγο αστεια τωρα που την ξαναβλεπω:whistling2:)απλα παραπλησια και γι αυτο ενστικτωδως αντιδραω αλλα θελω να το αφησω να δω τι γινεται μετα..
  6. δυνη εννοωντας ζαλαδα ναι σωστη παρατηρηση,λαθος διατυπωση. απλα μετα απο εκει τι υπαρχει αυτο θελω να δω.
  7. <br>εννοω κατα την ωρα που γινεται αυτο (να νιωθεις οτι φευγεις) πως νιωθεις πως γινεται αυτη η αλλαγη να το πω ετσι.προσωπικα με αφορα για τον διαλογισμο πιο πολυ και οχι για την αστρικη προβολη ακομα,θελω ομως να δω κατα ποσο μπορει να ειναι το ιδιο αισθημα αυτο.<br><br> <br>δεν μπορω με σιγουρια να το διατυπωσω αλλα νομιζω τεινει πιο πολυ στο τριτο που ειπες,δηλαδη νιωθω την φυσιολογικη αισθηση του σωματος να υποχωρει.Βασικα αν θα μπορουσα να το περιγραψω θα ηταν οτι νιωθω σαν να ειναι μια δινη και γυρναει το σωμα σαν να χανετε εκει μεχρι να το σταματησω γιατι δεν ξερω τι υπαρχει μετα απο εκει γι αυτο ρωταω να μαθω.
  8. δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου
  9. η αληθεια ειναι αυτη αλλα προσωπικα θεωρω αληθεια οτι ειναι πιο κοντα στον ανθρωπο και οχι οτι ειναι κοντα σε χωματα με χρωματα και συρματοπλεγματα,ετσι κι αλλιως οι ανθρωποι ακολουθουσαν παντοτε την δυση του ηλιου ασχετα αν μετα ηρθαν οικονομικα θεματα και θεματα δυναμης-εξουσιας-παγκοσμιοποιηση.Και οσον αφορα τετοια ατομα εχει τυχη κι εγω να μιλαω να λεω "η ελλαδα ειναι βαλκανια" και να μου λενε ξερα οτι απλα δεν ειναι και ειναι ντροπη να το λεω,αλλα απο κει και περα με κατι τετοιο +εγερθητη και η νεα χρυση αυγη ξημερωνεται δεν με κανουν να αναλογιστω τα επιχειρηματα αυτα..
  10. ενταξει και με συγχωρεις αμα φανηκα εριστικος με τα λογια μου ξεχασα να το πω παραπανω
  11. μου τυχαινει και στον διαλογισμο ή στην συγκεντρωση αυτο το πραγμα κοιταζω για παραδειγμα ενα αντικειμενο και μετα απο λιγο αμα εχω χαλαρωσει νιωθω οτι "φευγω" πρεπει να γινεται αυτο σ αυτες τις εργασιες γιατι δεν εχω δοκιμασει να το αφησω να δω που καταληγει,αν εχει καποιος εμπειρια απο αστρικη προβολη,πως νιωθεις οταν βγαινεις απ το σωμα σου?
  12. διπολικη απαντηση.για την πρωτη θα θελα να διακρινω μια ειρωνια και να το περασω γιατι προσωπικα δεν το βλεπω σαν εμεις-εσεις ειναι απανθρωπο αυτο το πραγμα που γινεται και απο την αλλη δεν ειναι θεμα χαστουκιου ειναι θεμα οτι δεν ψαχνουν το μελλον εδω απλα δεν μπορουν να φυγουν,οποτε συνυπαρχουμε με οποιες επιπτωσεις,δεν γινεται ομως να αναλαμβανουν και "νομιμα" ας πουμε να κανουν επιχειρηση σκουπας με οποιοδηποτε πογκρομ επειδη ετσι εκαναν τα ειδωλα τους.εχω μιλησει με τετοια ατομα,εχω μιλησει με μεταναστες και χτιζω τις αποψεις μου πανω σ αυτα μαζι με την αντικειμενικοτητα που μπορει να διακατεχει καποιον σε τετοιες καταστασεις.και στην τελικη παντου υπαρχουν καλοι και κακοι και στην τελικη ας τους δωσουν χαρτια να αποφασισουν εκεινοι για το μελλον τους κι οχι με σημαιακια του πασοκ που ταζουν και ταιζουν με λαικισμους.
  13. και εδω να κανω μια λογικη παρατηρηση γιατι μου φαινεται λιγο μη-λογικο το γεγονος να αγνοησει ο ανθρωπος ενα κομμα το οποιο επιχειρει επιθεσεις σε βαρος αλλων ανθρωπων.
  14. καταρχην απο οσο γνωριζω το ΚΚΕ δηλωνει κομμουνιστικο κομμα και οχι αριστερο,αλλα και παλι δεν υπαρχει ομοιο κομμα "ακροαριστερας" ας το πουμε ετσι γιατι θα ηταν λογικο αδιεξοδο συμφωνα με τις ιδεολογιες των αναρχικων και προσωπικη μου γνωμη περα απο τον ορο "δημοκρατια" που εχει γινει καραμελα πλεον και εχει χασει την γευση της και αποσπαται απο την ετυμηγορια της,θεωρω "παρανομο" χωρις να βρισκω την καταλληλοτερη λεξη να υπαρχει ενα τετοιο κομμα οπως η χρυση αυγη στην βουλη ποσο μαλλον να υπαρχει στους υποψηφιους και να μην ειναι απλα μια ομαδα-οργανωση με την δραση την οποια κατεχει που κανει την ιδια αντιδημοκρατικη.και απο την αλλη καποιος που ψηφιζε για παραδειγμα λαος με τα ξεφτιλικια που βγηκαν στην φορα δεν θα ειχε και πολλες ενναλακτικες να σταθει σε πολλα κομματα περαν της χρυσης αυγης που πηρε την μυηση της απο χουντικους πικρη η αληθεια μα ειναι αυτη.
  15. Προσωπικα εχω ακουσει για το google και για το fb γνωριζω απο πρωτο χερι(οταν δεν με αφηνε να μπω στο account μου γιατι ηθελε να σκαναρω την ταυτοτητα μου και να την κανω upload,και μετα απο 4-5 μυνηματα παραπονων με αφησαν να μπω στο account μου λεγοντας μου χαρακτηριστικα "We have verified your Name,Surname" καπως ετσι ενω στην ουσια δεν εστειλα τιποτα!Και καταφερα να κανω διαγραφη το account μου).Θα συμφωνησω με το οτι οταν κατι σου φενεται αρεστο και σε ελκυει δεν προκειται να ψαξεις τι συνεπειες μπορει να υπαρχουν (με εξαιρεσεις φυσικα) και μετα θα 'ναι κατι τελειως διαφορετικο απ' οτι φαινοταν.Ομως σκεφτομαι πως το internet αλλαξε τοσο τον ανθρωπο που η τελευταια γενια οπως παρατηρω καθημερινα μεγαλωνει με αυτο σαν να ειχε εξ' αρχης μπει στο DNA τους και ειναι πλεον ενας τροπος ζωης και αναγκη κατα καποιο τροπο. οπως ειπε και καποιος,καποτε "Πρεζες υπαρχουν πολλες".
×
×
  • Create New...