Jump to content

foukas7

Νέα Μέλη
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by foukas7

  1. Sorry φίλε Johny αλλά κάτι μου έτυχε και έλειψα απο αττική. Πήγα και μπορώ να πώ οτι έχει μεγάλη γκάμα και αρκετά σπάνια.Για πιο σπάνια κάνει λέει παραγγελείες αλλα είμαι λίγο επιφυλακτικός για το τι θα σου φέρει.
  2. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, έχω περάσει με πλοία απο το 'τρίγωνο' πάνω απο 10 φορές και θα περάσω εκατοντάδες στην καριέρα μου. Δουλεύω σε γκαζάδικα. Τίποτα ακριβώς δεν συμβαίνει. Όπως προείπαν αρκετοί φίλοι μετά το '70-'80 όλα σταμάτησαν... πολύ απλά,μιλάμε για πειράματα του ψυχρού πολέμου που τα πλήρωσαν με την ζωή τους αρκετοί άνθρωποι. Αυτά τα λίγα.
  3. Ευχαριστώ Johnny! Θα πάω σήμερα κιόλας και θα σου πώ περι τίνος πρόκειται,οκ?
  4. 1ον .Για να λυθεί όποια απορία άλλο το τρίγωνο της φωτιάς και άλλο το τετράγωνο.Το κάθε ένα αντιπροσωπεύει άλλο είδος φωτιάς. 2ον .Οι πυροσβέστες και οι πιλότοιτων καναντέρ δεν είναι ήρωες!Κάνουν την δουλειά που επέλεξαν και πληρώνονται για αυτό!Δεν με νοιάζει πόσο αυτό είναι άλλο θέμα.Ήρωες είναι οι εθελοντές που πάνε να βοηθήσουν γιατί το θέλουν και δεν είναι η δουλειά τους. Αυτο γιατί μας έχουν πρήξει στην TV με τους ήρωες.Μια τους βρίζουν γιατί δεν είναι εκεί και μια τους πετάνε ροδοπέταλλα.Ελλάδα... Μόνο οι πολίτες που έχασαν περιουσίες έχουν δικαίωμα να μιλήσουν και να ακουστούν αλλά που? Θα γίνουν έρμαια δυστηχώς των καναλιών και των πολιτικών. Άντε γιατί τα πήρα!!!!!
  5. Μήπως ξέρει κάποιος στην περιοχή του πειραιά και προάστια (Νίκαια κ.α) μαγαζιά με βότανα? Ξέρω ένα στου ρέντη αλλά είναι πολύ φτωχό. Ευχαριστώ!
  6. Μεγαλύτερη βλακεία δεν έχω ξαναδεί! Εγώ ο ανοητούλης το έχαψα :headb: και ανέβηκα ταράτσα και είδα...άντε να μην πω τι είδα...
  7. Και εγώ νιώθω άσχημα γιατί μόνο άσχημες σκέψεις μου έρχονται στο μυαλό... Καλή επιτυχία με την αλυσίδα...ακόμα και αν δεν ξέρω τι είναι αυτό καθότι άσχετος...
  8. Χαιρετώ όλους τους χρήστες και τους συντελεστές! Πολύ καλή δουλειά στο site! Συνγχαριτήρια! :cheerful:
×
×
  • Create New...