Jump to content

FrozenWitch

Νέα Μέλη
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About FrozenWitch

  • Birthday 05/15/1985

Profile Information

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FrozenWitch's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. Μακάρι να ξαναγινουμε active γιατί αυτο το φόρουμ ήταν πραγματικά πολύτιμο για μένα καθώς μεγάλωνα. Βλέπετε σαν "αγριο νιατο" αγνοησα τους κανονες καποτε με αποτελεσμα να είμαι εδώ απο τα 13 μου. Συνδεομαι ακόμα συχνα ελπίζοντας να βρω κάτι νέο. Θα ηταν υπέροχο αν γυρνουσαμε στα παλιά.
  2. Τη σειρα Secret Circle δεν την εχω δει ολοκληρη μας τα βιβλια που τα διαβασα πριν χρονια ηταν ιδιαιτερα καλα. Βεβαια στη σειρα εχουν κρατησει μονο τα ονοματα των πρωταγωνιστων και τιποτα αλλο. Η ιστορια δεν εχει καμια μα καμια σχεση
  3. Προσωπικα το Coven σαν σεζον μου αρεσε. Ειναι η δευτερη αγαπημενη μου μετα το Murder House. Ηταν βεβαια λιγο εφηβικου στυλ το ολο θεμα με τις δυο μικρες που θελαν τον ιδιο και γενικα ανωριμη φαση, μα αν το προσπερασουμε αυτο δεν ηταν καθολου ασχημη. Το Freak Show δεν με τραβηξε καθολου παλι.
  4. Ας πω και γω την ταπεινη μου γνωμη ενα χρονο αργοτερα απο την τελευταια απαντηση σε αυτο το ποστ Ξερω θα ακουστει περιεργο αλλα ενα κοντινο μου προσωπο εκανε προσφατα μια μελετη πανω στο θεμα των αγγελων. Ενα απο τα πραγματα που αναφεροντουσαν στις περισσοτερες πηγες στις οποιες βασιστηκε ηταν πως οι αγγελοι θελοντας να τραβηξουν την προσοχη των ανθρωπων, μια απο τις πιο συνηθισμενες τακτικες τους ειναι να ριχνουνε κερματα στον δρομο. Αυτα θα τα προσεξει ενα ατομο που εκεινη τη στιγμη εχει τα ''τειχη'' του μυαλου τους κατεβασμενα οποτε ειναι ευαισθητο σε μεταφυσικα ερεθισματα. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει παντως ειναι μια ωραια θεωρεια κατα την αποψη μου :angel_not:
  5. ευχαριστω πολυ βηλφεγώρ!:)

×
×
  • Create New...