Jump to content

hrakleitos

Mέλη
  • Posts

    567
  • Joined

  • Last visited

About hrakleitos

  • Birthday 09/15/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ΑΘΗΝΑ

hrakleitos's Achievements

Σούπερ Ντούπερ Μύστης

Σούπερ Ντούπερ Μύστης (5/7)

0

Reputation

  1. υπαρχουν τα λεγομενα πνευματικα δικαιωματα ουτισ δεν μπορω να παραθεσω τιποτα χψρισ την γραπτη αδεια του εκδοτη!!!!!!!!!!!διαβασε εκει που λεει για την μεγαλη νυχτα του νοελ!!!!!!!!!!!!!
  2. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ!
  3. η καθε θρησκεια κανει προπαγανδα? χμ να σε κατι που συμφωνουμε!αλλα ρωταω μηπως οι χριστιανοι λεω τωρα παρα-κανουν προπαγανδα????
  4. σε παρεπεμψα καπου αλλα επιδεικτικα το αγνοεις δεν μλησα για ....ταινιες ετσι δεν εχω τιποτα αλλο να πω!
  5. Συγνωμη αλλα ειναι καινούργιο για σένα οτι σε εκείνες τις εποχές οι μαθητές αλλα και πολλοι άλλοι θελωντας να δώσουν κύρος στο λογο τους τον απέδιδαν σε....διασημοτητες της εποχής?
  6. outis το εχω πει εισαι κινητη εγκυκλοπαιδεια!αλλα σε παραπεμπω στουσ μεγαλουσ μυστεσ εκδοσεισ κακτοσ εκει θα δεις την αρχαια των"χριστουγεννων"προελευση
  7. γιατι βαζεισ χρωματα σε ενα εργαλειο?βασικα το ονομα μαγεια εινα πολυ αρνητικα φορτισμενο προτιμω τον ορο ΘΕΟΥΡΓΙΑ!Η ΜΑΓΕΙΑ εχει το χρωμα που της δινει ο χρηστης της !
  8. ναι αλλα ο αγιος βασιλης συνδεεται με τον παγανιστικο παππου χειμωνα!!!!!οποτε εκ προοιομιου το νοημα του μυθου ειναι παγανιστικης προελευσης!
  9. γιατι μας φαινονται ολα καινουργια??????δεν ειναι αραγε η καταστολη εργαλειο καθε εξουσιας ανα τους αιωνες ?τι πραγματικα εχει αλλαξει απο τα παλια?τιποτα απλα τα προσωπα και μερικα ψευδοδικαιωντα για εμας τα.....ανθρωπινα οντα!
  10. αυτο εννοω κιεγω !!!!!!δεν χρειαζονται διαφοροι θεατρινισμοι αλλα μια απλη τελετουργια ευλογιας!
  11. συμφωνω στο οτι μερικοι βρισκουν ανυπαρκτες διαφορες με το χριστιανισμο! απο την αλλοι δικαιωμα του καθενος ειναι να αυτοπροσδιοριζεται οπως εκινος θελει! ζητω συγνωμη που αγνουσα την φραση του σωκρατη αλλα και παλι την αποδιδω στον πλατωνα οποιος συχνα πυκνα εβαζε στο στομα του διδασκαλου του δικες του ιδεες!!!!
  12. δεν ενοουσα αυτο αλλα εστιαζω στο συγκεκριμενο περιστατικο!
  13. να κανω μια ερωτηση!αφου στα πρωτα τοπικ ειχατε ολοι κιεγω προσωπικα αποφανθει οτι η ιστορια αγγιζε τα ορια της φαντασιας γιατι ασχολειστε ακομα?
  14. η καθαγιασμενη πενα ειναι απλως μια πενα που την ευλογεις εσυ στο ονομα του /των ΘΕΟΥ/ΘΕΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖονται αλλοι θεατρινισμοι!!!!!!!!!!
  15. ΟΙ πολεμοι υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν για να μας θυμιζουν πως οσο υπαρχει το χρημα και εξαρτησεις του θα υπαρχει και οτρομος του θανατου απο εχθρικα πυρα!
×
×
  • Create New...