Jump to content

leyball_fye

Mέλη
  • Posts

    244
  • Joined

  • Last visited

About leyball_fye

  • Birthday 02/20/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.geocities.com/bariome8a

Profile Information

  • Location
    τη Καισαρία
  • Interests
    μουσικη, διαβασμα (μη σχολικα (κριμα)), PC

leyball_fye's Achievements

Πιο Μέγας Μύστης

Πιο Μέγας Μύστης (4/7)

0

Reputation

  1. Οι ανθρώπινοι νόμοι είναι προσπάθειες να αντισταθμιστούν προβλήματα που όταν δεν μπορούν να λυθούν γεννούν τους νόμους. όταν κάποιος κάνει λάθος, πιστεύει ότι αποτυγχάνει. Ενώ θα έπρεπε κάθε λάθος να πανηγυρίζεται. Γιατί θα θέτει τον καθένα σε ένα νέο επίπεδο γνώσης και αντίληψης. Ο Χριστιανισμός από μόνος του έχει 34,000 διαφορετικές υπο-ομάδες μια εκκλησία χωρισμένη παύει να είναι εκκλησία Η κοινωνία σήμερα είναι ανάποδη, με τους πολιτικούς συνεχώς να μιλάνε για προστασία και ασφάλεια και όχι δημιουργία, ενότητα και ανάπτυξη. Η αληθινή μας θεϊκή ικανότητα είναι η δημιουργική ικανότητα. (και ποσσα ακομα αποσπασματα θα μπορουσα να παραθεσω....)
  2. απλα... δειτε το 2ο οπωσδηποτε... μιλαω σοβαρα!! δειτε το!!! στην αρχη ισως φανει καπως παρομοιο με το 1ο, αλλα παιδια... ξεφευγει!!! και μιλαω για σοβαρα πραγματα!!! μονο οσοι δουν θα καταλαβουν... δε μπορειτε απλα να φανταστειτε το τι κυκλοφορει ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!! (εννοωντας το Zeitgeist Addendum) εκλιπαρω... δειτε το!!! http://www.zeitgeistmovie.com/add_greek.htm (με ελληνικους υποτιτλους) ή κατεβαστε το official torrent με unofficial ελληνικους υποτιτλους (σαν attchment) (το torrent κατεβαζει το video 700 mb,κατεβενει γρηγορα αρκετα καλο ποιοτικα σε ηχο και εικονα. οι υποτιτλοι συνεργαζονται αμεσα με το video) (οσοι το δειτε, ελπιζω να βρεθουμε και στο movement) http://thezeitgeistmovement.com/ ZEITGEIST.II.ADDENDUM.GREEK.zip
  3. you can be anything you want to be just turn your self into anything you thing that you can never be Freddie Mercury "innuendo" :clapping:
  4. ZEITGEIST λοιπον... το καλυτερο ντοκυμαντερ που εχω δει... καλυτερο απο αποψη θεματος, της ποσοτικης και ποιοτικης πληροφοριας του θεματος, της ιδεολογιας του. ναι, ειναι βαρυ, απο την αποψη της μαζικης πληροφορισης που δινει. το εχω δει εννεα φορες, μεχρι τωρα. παντα κατι καινουργιο πιανω. κυκλοφορησε και το zeitgeist addendum, το 2ο σε σειρα. δε το εχω δει ακομα, αλλα συντομα. ( www.zeitgeistmovie.com ) εντυπωσεις: βρηκα κατι που προβαλεται σε μια οθονη οπου μπορω να συμφωνησω μαζι του και συναμα να τεκμηριωσει καποιες απο τις αποψεις μου. μου αναπτερωσε το ηθικο κανοντας με να πιστεψω πως δεν ειμαι ο μονος παραλογος της κοινωνιας (μετα τον Ασημο) και οτι δεν ειμαι ο μονος που βλεπει τον κοσμο να μη ξερει τι θελει με αποτελεσμα να κινειτε απο αορατα νηματα, πλασμενα απο φοβο, προκαταληψη, αγωνια, απο αγνοια της πραγματικοτητας.. βλεπω υποστηρικτες μυθων, που μονο σε φραγμους ιδεολογικους και οριοθετηση ελευθεριων αποσκοπουν... τα ντοκυμαντερ αυτα ΠΡΕΠΕΙ να τα δει ο κοσμος, πρεπει να μοιραστουν (οπως αναφερεται και στο site των ντοκυμαντερ αυτων) ειναι αρκετα απλο (θελω να πιστευω) να κατανοησει κανεις το πως επηρεαζει η τηλεοραση τον εγκεφαλο. απλα παρατηρωντας αλλους να παρακολουθουν το χαζοκουτι. καθομαστε αναπαυτικα με σκοπο να "απολαυσουμε" αυτο που θελουμε να δουμε. παταμε το μαγικο κουμπι και..τσουπ, εισερχομαστε σε εναν αλλο κοσμο, πολλες φορες θα τον χαρακτηριζα ψυχεδελικο, πλασμενο με εικονες γεματες χρωματα και πολυτελεια, χωρις κανενα ψεγαδι, με ηχους ταξιδιαρικους, φτιαγμενους με ενα σκοπο χαλαρωσης, ηρεμιας... σκοπος της τηλεορασης, η σωματικη και εγκεφαλικη προσηλωση σε αυτο που σου προβαλει και ως γνωστον, μια ολοκληρομενη προσηλωση σε κατι, δημιουργει μια κατασταση διαλογισμου, που στην προκειμενη περιπτωση, στο υποσυνειδητο περναν οι πληροφοριες που προβαλλονται απο το γυαλι, κανοντας τον "μυημενο" να εχει αποψη την αποψη της τηλεορασης. ο κοσμος γυρο μας ντυνεται, κινειται, μιλαει, συμπεριφερεται, εχει τι ιδιες αποψεις, διασκεδαζει, σκευτεται (κλπ...) οπως και τα αστερια του γυαλινου αυτου ουρανου... πρεπει να ειμαστε αρκετα προσεχτικοι με τι επιλεγουμε να... χαζεψουμε μπροστα απο μια οθονη (προσωπικα, δεν εχω τηλεοραση) (στενσιλ σε δρομους: μια τηλεοραση που στην οθονη της γραφει "κατσε κατω και σκασε"
  5. ε ανοιξε ενα, τι περιμενεις, αδεια απο το δημο;
  6. καταρχας, δε μπορουμε να το πουμε πολυπροσωπια, αλλα πολυπλευρικοτιτα.η πολυπροσωπια, ειναι αλλο θεμα. και σιγουρα η πολυπλευρικοτιτα, σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακη, γιατι αυτο δηλωνει οτι μπορεις να βρισκεσαι παντου, χωρις να χαλας τη ψυχολογια σου, αναγγαζοντας την να κανει πραγματα. σε καμια περιπτωση δε ζωριζω τον εαυτο μου να κανει κατι αν δε το θελω εκεινη τη στιγμη ή αν δε μου αρεσει γενικοτερα. εχω διαφορες παρεες, οι μεν ειναι για φιλοσοφια, κουβεντα, συζητηση και οι δεν, ειναι για χαβαλε, για καθημερινες μικροσυζητησεις-κουτσομπολια (οχι κατινιστικα κουτσομπολια) αλλα δε με χαλαει τιποτα απο τα δυο. οποτε, αν αισθανεσαι καλα με αυτο που κανεις,ο΄τι κι αν ειναι αυτο,οσο διαφορετικο να ειναι με κατι αλλο που κανεις, γιατι να μη το κανεις;
  7. Στην Diagon Alley το έχουν αλλά ...θα πρέπει να μπορείς να δεις την είσοδο... Που είναι αυτό; Angel Of Darkness http://www.angelfire.com/wizard/genizalley/
  8. μπορει καποιος να μου πει απο που μπορω να παρω αυτο το βιβλιο; ευχαριστω
  9. για να δουμε.... (για χαβαλε): αν δεν ειχα περιορισμους, θα κατεστρεφα τον πραγματικο Θεο, να μεινω για παντα Θεος και θα ειχα απλετο χρονο να δω τι θα κανω. αν δε μπορουσα ομως να τον καταστρεψω,θα δημιουργουσα ενα παντοτινο ομοιομα μου, με τις ιδιοτητες του Θεου, το οποιο θα με υπακουγε για παντα. (στα σοβαρα): θα γυρνουσα πισω το χρονο, τοτε που οι μαιμουδες κατεβηκαν απο τα δεντρα και θα εκοβα τη νοηση σε ολα τα ζωα, να αναπτυχθουν (να κατεβουν απο τα δεντρα, να βγουν απο το νερο κτλ κτλ...)
  10. ειτε επαγγλεμα, ειτε λειτουργημα, σιγουρα δεν ειναι το αρχαιοτερο. πιστευω πως αυτη η εκφραση ειποθηκε για λογους.... κοινωνικους. οσον αφορα, κατα εμε, το αρχαιοτερο επαγγελμα, ηταν ο κυνηγος (φαγητο γαρ)
  11. ειναι αυτο που λεμε και ακουμε συχνα, "ο΄τι δώσεις, θα πάρεις"
  12. εσυ ασχολησε με τη τεχνη και εχεις μοτιβα; ακουμε παραδοσιακα, πρεπει να ντυνομαστε και να μιλαμε παραδοσιακα; ακουμε rap και πρεπει να μιλαμε και να ντυνομαστε σαν rapers; τι να πουν και αλλοι, που δεν ακουνε "σκυλαδικα" και νεο-σκυλο-νησιοτικα, αλλα ακουνε ολα μα ολα τα υπολοιπα; και ρε παιδια, κανεις δε του αρεσει η thrash;
  13. ειμαστε τρελοι στα ματια των τρελων
  14. ολα ειναι θεμα συνειρμων. ζουμε σε εποχη που ο υλισμος εχει γινει τροπος ζωης (μη παρεξηγηθειτε καποιοι, λιγο πολυ, ολοι θελουμε τις... "ανεσεις" μας. αλλοι λιγο, αλλοι σε εξευτελιστικο βαθμο). για να αποκτησουμε αυτα τα υλικα, χρειαζομαστε λευτα, τελευταια, αρκετα για μια "καλη" ζωη. μπορουμε να ζησουμε χωρις αυτα; καποιοι ναι,καπιοι, ουτε που τους εχει περασει απο το μυαλο. οσο για μενα.... μετραω αντιστροφα. οποιος θελει ακολουθει (περιπου 7,5 χρονακια ακομα....)
×
×
  • Create New...