Jump to content

leyball_fye

Mέλη
  • Posts

    244
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by leyball_fye

  1. Οι ανθρώπινοι νόμοι είναι

    προσπάθειες

    να αντισταθμιστούν προβλήματα

    που όταν δεν μπορούν να λυθούν

    γεννούν τους νόμους.

     

    όταν κάποιος κάνει λάθος, πιστεύει ότι αποτυγχάνει.

    Ενώ θα έπρεπε κάθε λάθος να πανηγυρίζεται.

    Γιατί θα θέτει τον καθένα σε ένα νέο επίπεδο γνώσης και αντίληψης.

     

    Ο Χριστιανισμός από μόνος του έχει 34,000 διαφορετικές υπο-ομάδες

    μια εκκλησία χωρισμένη παύει να είναι εκκλησία

     

    Η κοινωνία σήμερα είναι ανάποδη, με τους πολιτικούς συνεχώς

    να μιλάνε για προστασία και ασφάλεια

    και όχι δημιουργία, ενότητα και ανάπτυξη.

     

    Η αληθινή μας θεϊκή ικανότητα

    είναι η δημιουργική ικανότητα.

     

     

    (και ποσσα ακομα αποσπασματα θα μπορουσα να παραθεσω....)

  2. απλα... δειτε το 2ο

    οπωσδηποτε... μιλαω σοβαρα!! δειτε το!!! στην αρχη ισως φανει καπως παρομοιο με το 1ο, αλλα παιδια... ξεφευγει!!! και μιλαω για σοβαρα πραγματα!!!

    μονο οσοι δουν θα καταλαβουν... δε μπορειτε απλα να φανταστειτε το τι κυκλοφορει ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!! (εννοωντας το Zeitgeist Addendum)

     

    εκλιπαρω... δειτε το!!! http://www.zeitgeistmovie.com/add_greek.htm (με ελληνικους υποτιτλους)

     

    ή κατεβαστε το official torrent

    με unofficial ελληνικους υποτιτλους (σαν attchment)

    (το torrent κατεβαζει το video 700 mb,κατεβενει γρηγορα αρκετα καλο ποιοτικα σε ηχο και εικονα. οι υποτιτλοι συνεργαζονται αμεσα με το video)

    (οσοι το δειτε, ελπιζω να βρεθουμε και στο movement) http://thezeitgeistmovement.com/

    ZEITGEIST.II.ADDENDUM.GREEK.zip

  3. ZEITGEIST λοιπον... το καλυτερο ντοκυμαντερ που εχω δει... καλυτερο απο αποψη θεματος, της ποσοτικης και ποιοτικης πληροφοριας του θεματος, της ιδεολογιας του. ναι, ειναι βαρυ, απο την αποψη της μαζικης πληροφορισης που δινει. το εχω δει εννεα φορες, μεχρι τωρα. παντα κατι καινουργιο πιανω. κυκλοφορησε και το zeitgeist addendum, το 2ο σε σειρα. δε το εχω δει ακομα, αλλα συντομα. ( www.zeitgeistmovie.com )

     

    εντυπωσεις: βρηκα κατι που προβαλεται σε μια οθονη οπου μπορω να συμφωνησω μαζι του και συναμα να τεκμηριωσει καποιες απο τις αποψεις μου. μου αναπτερωσε το ηθικο κανοντας με να πιστεψω πως δεν ειμαι ο μονος παραλογος της κοινωνιας (μετα τον Ασημο) και οτι δεν ειμαι ο μονος που βλεπει τον κοσμο να μη ξερει τι θελει με αποτελεσμα να κινειτε απο αορατα νηματα, πλασμενα απο φοβο, προκαταληψη, αγωνια, απο αγνοια της πραγματικοτητας.. βλεπω υποστηρικτες μυθων, που μονο σε φραγμους ιδεολογικους και οριοθετηση ελευθεριων αποσκοπουν... τα ντοκυμαντερ αυτα ΠΡΕΠΕΙ να τα δει ο κοσμος, πρεπει να μοιραστουν (οπως αναφερεται και στο site των ντοκυμαντερ αυτων)

     

    1) Προτείνω την διεξαγωγή μιας επιστημονικής έρευνας που να καταδεικνύει ότι πράγματι η τηλεόραση μπορεί να επηρεάσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

     

    ειναι αρκετα απλο (θελω να πιστευω) να κατανοησει κανεις το πως επηρεαζει η τηλεοραση τον εγκεφαλο. απλα παρατηρωντας αλλους να παρακολουθουν το χαζοκουτι. καθομαστε αναπαυτικα με σκοπο να "απολαυσουμε" αυτο που θελουμε να δουμε. παταμε το μαγικο κουμπι και..τσουπ, εισερχομαστε σε εναν αλλο κοσμο, πολλες φορες θα τον χαρακτηριζα ψυχεδελικο, πλασμενο με εικονες γεματες χρωματα και πολυτελεια, χωρις κανενα ψεγαδι, με ηχους ταξιδιαρικους, φτιαγμενους με ενα σκοπο χαλαρωσης, ηρεμιας... σκοπος της τηλεορασης, η σωματικη και εγκεφαλικη προσηλωση σε αυτο που σου προβαλει και ως γνωστον, μια ολοκληρομενη προσηλωση σε κατι, δημιουργει μια κατασταση διαλογισμου, που στην προκειμενη περιπτωση, στο υποσυνειδητο περναν οι πληροφοριες που προβαλλονται απο το γυαλι, κανοντας τον "μυημενο" να εχει αποψη την αποψη της τηλεορασης. ο κοσμος γυρο μας ντυνεται, κινειται, μιλαει, συμπεριφερεται, εχει τι ιδιες αποψεις, διασκεδαζει, σκευτεται (κλπ...) οπως και τα αστερια του γυαλινου αυτου ουρανου...

    πρεπει να ειμαστε αρκετα προσεχτικοι με τι επιλεγουμε να... χαζεψουμε μπροστα απο μια οθονη (προσωπικα, δεν εχω τηλεοραση)

     

    (στενσιλ σε δρομους: μια τηλεοραση που στην οθονη της γραφει "κατσε κατω και σκασε"

  4. καταρχας, δε μπορουμε να το πουμε πολυπροσωπια, αλλα πολυπλευρικοτιτα.η πολυπροσωπια, ειναι αλλο θεμα.

    και σιγουρα η πολυπλευρικοτιτα, σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακη, γιατι αυτο δηλωνει οτι μπορεις να βρισκεσαι παντου, χωρις να χαλας τη ψυχολογια σου, αναγγαζοντας την να κανει πραγματα. σε καμια περιπτωση δε ζωριζω τον εαυτο μου να κανει κατι αν δε το θελω εκεινη τη στιγμη ή αν δε μου αρεσει γενικοτερα. εχω διαφορες παρεες, οι μεν ειναι για φιλοσοφια, κουβεντα, συζητηση και οι δεν, ειναι για χαβαλε, για καθημερινες μικροσυζητησεις-κουτσομπολια (οχι κατινιστικα κουτσομπολια) αλλα δε με χαλαει τιποτα απο τα δυο.

    οποτε, αν αισθανεσαι καλα με αυτο που κανεις,ο΄τι κι αν ειναι αυτο,οσο διαφορετικο να ειναι με κατι αλλο που κανεις, γιατι να μη το κανεις;

  5. για να δουμε....

    (για χαβαλε): αν δεν ειχα περιορισμους, θα κατεστρεφα τον πραγματικο Θεο, να μεινω για παντα Θεος και θα ειχα απλετο χρονο να δω τι θα κανω. αν δε μπορουσα ομως να τον καταστρεψω,θα δημιουργουσα ενα παντοτινο ομοιομα μου, με τις ιδιοτητες του Θεου, το οποιο θα με υπακουγε για παντα.

    (στα σοβαρα): θα γυρνουσα πισω το χρονο, τοτε που οι μαιμουδες κατεβηκαν απο τα δεντρα και θα εκοβα τη νοηση σε ολα τα ζωα, να αναπτυχθουν (να κατεβουν απο τα δεντρα, να βγουν απο το νερο κτλ κτλ...)

  6. Λεγεται οτι η πορνεια ειναι το αρχαιοτερο επαγγελμα.

    Οσων αφορα τις πορνες και την πορνεια τι γνωμη εχετε?

    ειτε επαγγλεμα, ειτε λειτουργημα, σιγουρα δεν ειναι το αρχαιοτερο. πιστευω πως αυτη η εκφραση ειποθηκε για λογους.... κοινωνικους.

    οσον αφορα, κατα εμε, το αρχαιοτερο επαγγελμα, ηταν ο κυνηγος (φαγητο γαρ)

  7. «Διοτι αν συγχωρήσετε τα αδικήματα των ανθρώπων, ο ουράνιος Πατέρας θα συγχωρέσει τα δικά σας». Αλλά, αν δεν συγχωρέσετε τις αμαρτίες των άλλων, ούτε και ο Πατέρας θα συγχωρέσει τις δικές σας» (Ματθ. 6:14-15)

    «Διότι, με ό,τι μέτρο κρίνετε, θα κριθείτε, και το ίδιο μέτρο, που χρησιμοποιείτε, θα χρησιμοποιηθεί και σε εσάς» (Ματθ. 7:2)

    «Αλλά πήγαινε και μάθε τι σημαίνει αυτό: επιθυμώ έλεος και όχι θυσία» (Ματθ. 9:13)

    «Επομένως, να είστε ελεήμονες, όπως και ο Πατέρας σας είναι ελεήμων. Μην κρίνετε και δε θα κριθείτε. Μην καταδικάζετε, και δε θα καταδικαστείτε. Συγχωρέστε, και θα συγχωρεθείτε.» (Λουκ. 6:36-38)

     

    ειναι αυτο που λεμε και ακουμε συχνα, "ο΄τι δώσεις, θα πάρεις"

  8. μη μου πείτε ότι αυτοί που ασχολούνται με την "τέχνη" είναι μεταλάδες; Γιατί το site έχει αποκτήσει μια πολύ καλή φίμη

    εσυ ασχολησε με τη τεχνη και εχεις μοτιβα; ακουμε παραδοσιακα, πρεπει να ντυνομαστε και να μιλαμε παραδοσιακα; ακουμε rap και πρεπει να μιλαμε και να ντυνομαστε σαν rapers;

     

    Δηλαδή εμένα που τα αγαπημένα μου συγκροτήματα είναι

    TOOL(ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζουν)

    KYUSS(stoner rock)

    NEVERMORE(ξέρω και 'γω...progressive death?)

    OPETH(death)

    RAMMSTEIN(industrial)

    MOONSPELL,SISTERS OF MERCY(gothic)

    BLACK SABBATH(TO ΠΑΝ)

     

    πού ανοίκω...????????μήπως το κεφάλι μου είναι ένα σιχαμερό μουσικό υβρίδιο χωρίς ρίζες πουθενά...?????????εμένα κανείς δε με θέλει??????? :headb: :(

    τι να πουν και αλλοι, που δεν ακουνε "σκυλαδικα" και νεο-σκυλο-νησιοτικα, αλλα ακουνε ολα μα ολα τα υπολοιπα;

    και ρε παιδια, κανεις δε του αρεσει η thrash; :crying:

  9. ολα ειναι θεμα συνειρμων. ζουμε σε εποχη που ο υλισμος εχει γινει τροπος ζωης (μη παρεξηγηθειτε καποιοι, λιγο πολυ, ολοι θελουμε τις... "ανεσεις" μας. αλλοι λιγο, αλλοι σε εξευτελιστικο βαθμο). για να αποκτησουμε αυτα τα υλικα, χρειαζομαστε λευτα, τελευταια, αρκετα για μια "καλη" ζωη. μπορουμε να ζησουμε χωρις αυτα; καποιοι ναι,καπιοι, ουτε που τους εχει περασει απο το μυαλο. οσο για μενα.... μετραω αντιστροφα. οποιος θελει ακολουθει (περιπου 7,5 χρονακια ακομα....)

  10. καποιες στιγμες σκευτομαι να γυρισουμε καμια ταινια μικρης διαρκειας, comedy παντα! γεια σου αρχαγγελε, heavy slinker!!! :018bleh::018bleh:

     

    οσον αφορα εσενα medusa και την εμπειρια σου, αξιοπεριεργη θα ελεγα. δεν εχω ακουσει ξανα κατι παρομοιο. δε μου ερχεται και τιποτα στο νου για, και καλα, εξηγηση

  11. προσωπικα δεν εχω επιθανατιες εμπειριες, αλλα γνωριζω μια μανα, η οποια στη δευτερη γεννα, "πεθανε" για περιπου 5 με 6 λεπτα. την επανεφεραν οι γιατροι που ηταν εκει για τη γεννα. οταν τη ρωτησα τι θυματε, μου ειπε τιποτα. ηταν σα να κοιμοταν και δε καταλαβε ουτε ειδε τιποτα, μετα της ειπαν πως πεθανε αλλα την επανεφεραν. (η γυναικα αυτη, δεν εχει κανενα λογο να μου πει ψεματα και η γεννα εγινε ενω ηταν ξυπνια, χωρις ναρκωση)

  12. δε νομιζω πως μπορω να απαντησω σ'αυτο, λογο του οτι δεν εχω βιωσει καποια στιγμη του να βρισκομαι προσωπο με προσωπο με τον θανατο (εκτος απο μια, αλλα τον ειδα απο αποσταση, ευτηχως). παντως, σιγουρα θα στενοχωρηθω οταν καταλαβω οτι πεθαινω, αλλα οχι για μενα, για τους αλλους (φιλους, συγγενεις κτλ κτλ)

  13. 'Αγαπητή Μίρκα,

    Το αγόρι μου ζητά διαρκώς να κάνουμε στοματικό έρωτα. Από τη μαμά μου ξέρω ότι αυτή η πράξη δεν είναι για κορίτσια καλών οικογενειών.

    Ντροπαλό Γιασεμί

     

    Αγαπητό Ντροπαλό Γιασεμί,

    ΚΑΝΤΟ! Το σπέρμα έχει όχι μόνο καλή γεύση αλλά και ελάχιστες θερμίδες! Είναι θρεπτικό, σε βοηθά να κρατηθείς σε φόρμα, αυξάνει το μέγεθος του στήθους σου και δίνει λάμψη στο θαμπό δέρμα. Οι άνδρες το ξέρουν αυτό από ένστικτο, γι' αυτό και το προτείνουν . Η προσφορά του φίλου σου δείχνει πόσο σε αγαπά διότι πρέπει να ξέρεις ότι το στοματικό σεξ για τον άνδρα είναι επίπονο.

    Παρατήρησε την έκφραση του προσώπο'υ του όταν θα το κάνεις.Σου συνιστώ να τον ευχαριστήσεις (έμπρακτα) και να του προσφέρεις ένα καλό δείπνο"

     

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :063laugh::063laugh::063laugh::clapping::worthy:

  14. αυτη η σειρα τη συγγεκριμενη ημερομηνια δε θα γινει τιποτα. γιατι, την αριθμιση των μηνων οπως την ξερουμε τοσα χρονια, ειναι "πειραγμενη". δε γνωριζω και πολλα γι αυτο το θεμα, ξερω μονο για καποιους αιωνες πριν, οπου καποια απο τα ονοματα των μηνων τα εδωσαν οι Ρωμαιοι (Ιουλιος, Αυγουστος) και οτι ο Οκτωμβρης,ο Νοεμβρης και ο Δεκεμβρης, ηταν στη σειρα 8ος,9ος και 10ος μηνας αντιστοιχα, που σημαινει οτι ο Μαρτιος καπωτε, ηταν ο πρωτος μηνας του χρονου.

  15. δε χρειαζοταν να αναπτυχθει το GPS η καποια αλλη "υπηρεσια" για την παρακολουθηση ως προς τη θεση ενος κινητου τηλεφωνου, αφου αυτα εξαρχης εχουν εναν 16ψηφιο (αν θυμαμε καλα) αριθμο, μοναδικο σε καθε κινητο. απο τη στιγμη που τα κινητα χρησιμοποιουν δορυφορο για τη μεταφορα (αποστολη-ληψη) δεδωμενων, η ευρεση του κατοχου, ακομα και με κλειστο το κινητο, ηταν αρκετα παλια... μαγγια.

  16. δεν αργησαμε αρκετα....

     

    [Αρχάγγελος] 8:19 pm: την kombucha την ξέρετε?

    [Αρχάγγελος] 8:20 pm: καλή κοπέλα

    [Αρχάγγελος] 8:20 pm: χαχαχαχαχα

    [leyball_fye] 8:20 pm: χαχαχααα

    [leyball_fye] 8:20 pm: αυτην ρε;

    [Αρχάγγελος] 8:21 pm: είναι κάτι ζυμωτική μικροοργανισμοί

    [Αρχάγγελος] 8:21 pm: ζυμωτικοί

    [Αρχάγγελος] 8:21 pm: που ζυμώνουν το τσάι

    [osiri] 8:21 pm: πρεπει να φυγω μπαι !

    [Αρχάγγελος] 8:21 pm: το είδα σε ένα ποστ

    [Αρχάγγελος] 8:21 pm: γειά

    [leyball_fye] 8:21 pm: και ποιος ειχε τη φαιηνη ιδεα να κανετε επικληση σε ζυμωτικους οργανισμους;

    [leyball_fye] 8:21 pm: γεια σου οσιρι

    [Αρχάγγελος] 8:21 pm: χαχαχαχαχαχαχαχ

    [Αρχάγγελος] 8:21 pm: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    [leyball_fye] 8:22 pm: χαχχααα

    [Αρχάγγελος] 8:22 pm: επίκληση σε ζυμωτικούς οργανισμούς!!!!!!!!!!!

    [Αρχάγγελος] 8:22 pm: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  17. [osiri] 8:03 pm: please πεστε καμια προσωπικη εμπηρια σας...

    [osiri] 8:04 pm:              

    [leyball_fye] 8:05 pm: ο αρχαγγελος σιγουρα θα εχει περισσοτερες απο εμενα

    [Αρχάγγελος] 8:05 pm: ουυυυ

    [leyball_fye] 8:05 pm: ειδικα τοτε, που γινοταν ο πολεμος στους ουρανους, ετσι αρχαγγελε;

    [Αρχάγγελος] 8:06 pm: από εμπειρίες άλλο τίποτα

    [osiri] 8:06 pm: χαχα

    [Αρχάγγελος] 8:06 pm: ειδικά τώρα με την γρίππη έχουμε αναστατωθεί

    [osiri] 8:06 pm: χεεχεχεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεχ αντε στο θεμα τωρα !

    [Αρχάγγελος] 8:06 pm: ο πέτρος πριν μας αφήσει να περάσουμε την πύλη μας κάνει εξετάσεις

    [leyball_fye] 8:06 pm: να σε ρωτησω αρχαγγελε, τον αινσταιν που τον εχετε βαλει;

    [osiri] 8:07 pm:     

    [Αρχάγγελος] 8:07 pm: σε γυάλα

    [Αρχάγγελος] 8:07 pm:     

    [leyball_fye] 8:07 pm: α και κατι αλλο. ο ιος των πουλερικων πιανει και εσας, η δεν εχει σημασια που εχετε φτερα;

    [Αρχάγγελος] 8:08 pm: ε τι σου έλεγα τόση ώρα?

    [Αρχάγγελος] 8:08 pm: για ποια γρίππη νόμιζεις ότι μιλούσα?

  18. εχω αρκετες παρεες και με καπια ατομα απο αυτες, εχουμε διαφορετικη σχεση απο οτι με τους υπολοιπους (δεν ενοω κατι πονηρο). αλλα αυτες ειναι μονο παρεες, ειναι επιδει ειμαστε κοντα, περναμε καλα οταν ειμαστε ολοι μαζι ή ακομα και οχι ολοι,αλλα αυτο ειναι καθαρα παρεα. εχω εναν φιλο, ειμαστε μαζι απο 5μιση ετων (ειμαι μεγαλητερος κατα 14 μερες) και ειμαστε ακομα μαζι, 17 χρονια τωρα. μας χωριζει μια αποσταση 100 χιλιομετρων περιπου. δε μιλαμε ποτε στο τηλεφωνω, δε στελνουμε μηνηματα, δεν δεν δεν... αλλα οταν ερθει εκει που μενω, ή αν παω εγω εκει που μενει, δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεθουμε. θα παρατησει οτι κανει και εχει να κανει, οπως εγω. αυτο ειναι φιλια. εχει ξεπεραστει το επιπεδο της μειωσης της φιλιας απο την εληψει επικοινωνιας γιατι μας ενωνει κατι αλλο, αυτος ο αωρατος συνδεσμος που αναπτυχθηκε στην αθωα παιδικη ηλικια

×
×
  • Create New...