Jump to content

Dragonove

Νέα Μέλη
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Interests
    Ζωγραφική, Κολύμπι, Γυμναστήριο.

Dragonove's Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

0

Reputation

  1. Χαίρομαι για την ευδαιμονία που σας προσέφερα. Όμως νομίζω πως ξεπεράστηκαν κάποια όρια. Προσωπικά μπορεί να μην γνωρίζω πράγματα ή και να λέω :censored:.. αλλά νομίζω πως ακόμα και ο πιο αδαής, δικαιούται ένα στοιχειώδη σεβασμό. Εξ? άλλου για να μάθω ήρθα. Κάποιες στιγμές στενοχωριέμαι, γιατί αυτό το site είναι για να μαθαίνεις και όχι να γελάς με τα σφάλματα του άλλου. Πολλές φορές ήθελα να ρωτήσω πράγματα μα δεν τον έκανα, γιατί υπάρχουν πάντα οι "ξερόλες του νηπιαγωγείου" που είναι έτοιμοι να χλευάσουν ή να σε προσβάλλουν. Εύχομαι να εκλείψει κάποια στιγμή αυτή η κατηγορία ανθρώπων από αυτό το site, γιατί αξίζει περισσότερα. Καλή συνέχεια σας εύχομαι
  2. Τέλειο κορίτσια!!! Θεές Θεές
  3. Το Nifelheim με παραπέμπει σε Νεφελίμ και το Hel σε Ελοχίμ. ΕΛ (λαμπερός, θεϊκός) + ΛΑΑΣ = (λίθος, πέτρα). ΕΛΛΑΣ= η χώρα των Ελλήνων του ουράνιου θεϊκού γένους. Το Ελ, συγγενεύει με το φθόγγο Ηλ, όπως Ήλιος, Ήλεκτρον και Ηλεκτρισμός Το Ελ μόνο φως μου φέρνει στο μυαλό, όπως: Ελλάδα, Άγγελος Αγγελιοφόρος Ελοχίμ Ήλιος, Ηλύσια Πεδία κ.α.
  4. Η φιλία είναι ο έρωτας χωρίς τα φτερά του. (ΒΥΡΩΝ) Όταν συναντιούνται τέτοιες δυνάμεις, τα πάντα είναι δυνατά.
  5. Ναι τη Δευτέρα τελειώνει. Τυχαία βρέθηκα. Δεν το ήξερα νωρίτερα. Αλλά είναι ο μήνας της Ιρλανδίας φαίνεται. Εννοείται θα πάω και στο γυάλινο.
  6. 14-17 Μαρτίου (εορτασμός γιορτής Saint Patrick για 4 μέρες) Όσοι είναι fun τις Ιρλανδέζικης μουσικής θα την καταβρούν. Το μαγαζί έχει live παραδοσιακή ιρλανδέζικη μουσική από τους Slainte (στα κέλτικα σημαίνει στην υγεία σας), οι οποίοι θα σας ταξιδέψουν με τις μελωδίες τους (βιολί, βιολοντσέλο, κιθάρα και κάτι σαν ντουπερλέκι) για περίπου μία ώρα αλλά σίγουρα θα πάρετε μια γεύση από Ιρλανδία. Έτσι και αλλιώς και το ίδιο το μπαρ είναι ιρλανδέζικο και σας βάζει στο κλίμα. Ο τύπος με το βιολί είναι θεότρελος και σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε με την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με το βιολί του. Η μπαντα θα βρίσκετε στο μαγαζί μέχρι τη Δευτέρα που είναι και η μέρα του Αγ. Πατρικίου. Το μαγαζί λέγετε Mikes (Irish Bar) και βρίσκετε στους Αμπελόκηπους πίσω από το Πύργο Αθηνών (οδός Σινώπης 6). Το Σάββατο (χτες) που πήγα πέρασα υπέροχα και ειλικρινά με ταξίδεψαν. Καλή διασκέδαση.
  7. Κάθε θρησκεία έχει και από μια άμωμη σύλληψη. Γιατί;
  8. Όντως και ο ναρκισσισμός όπως και η έλλειψη αυτοπεποίθησης, στην ανασφάλεια στηρίζονται. Ο νάρκισσος μάλιστα βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα, αφού δεν παραδέχεται (σχεδόν) ποτέ την ανασφάλεια του.
  9. Inferiority complex=Κόμπλεξ κατωτερότητας
  10. Ο Θάνατος έχει επιστροφή... Άλλο να επιδέχεται ένα πρόβλημα λύση και άλλο να βρίσκεις τελικά τη λύση που επιδέχεται το πρόβλημα.
  11. Στην Αγγλία το άκουσα και μου άρεσε... Κάτι σαν παροιμία ή ρητο όπως είπε και ο Sucore. Σωστό και αισιόδοξο μήνυμα...
  12. "Πρόβλημα που έχει λύση, δεν είναι πρόβλημα"
  13. "Οι Θεοί της Παλαιάς Θρησκείας, γίνονται οι εχθροί της καινούριας θρησκείας." Ο Διάβολος έχει τα κέρατα (κέρας= ακτίνες= φωτοστέφανο) του Κερασφόρου Θεού Πάνα ή τη τρίαινα του Ποσειδώνα κ.α.
  14. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΈΛΛΗΝΑ "Μπροστά στο δικαστήριο της αδέκαστης ιστορίας, ο Έλληνας αποκαλύφθηκε πάντοτε κατώτερος από τις περιστάσεις, αν και από διανοητική άποψη κατείχε πάντοτε τα πρωτεία. Ο Έλληνας είναι ευφυέστατος αλλά και εγωιστής, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλά γεμάτος προλήψεις, θερμόαιμος, ανυπόμονος αλλά και πολεμιστής. Έκτισε τον Παρθενώνα και αφού μέθυσε από την αίγλη του τον άφησε αργότερα να γίνει στόχος των ερίδων, ανέδειξε τον Σωκράτη για να τον δηλητηριάσει, θαύμασε τον Θεμιστοκλή για να τον εξορίσει, υπηρέτησε τον Αριστοτέλη για να τον καταδιώξει, γέννησε τον Βενιζέλο για να τον δολοφονήσει. Έκτισε το Βυζάντιο για να το εκτουρκίσει, έφερε το ?21 για να το διακυβεύσει, δημιούργησε το 1909 για να το λησμονήσει. Τριπλασίασε την Ελλάδα και παραλίγο να την θάψει. Κόπτεται τη μια στιγμή για την αλήθεια και την άλλη μισεί αυτόν που αρνιέται να υπηρετήσει το ψέμα. Παράξενο πλάσμα, ατίθασο, περίεργο, εγωπαθές και σοφόμωρο ο Έλληνας. Λυπηθείτε τον, θαυμάστε τον αν θέλετε. Κι αν μπορείτε προσπαθήσετε να τον ταξινομήσετε..."
×
×
  • Create New...