Jump to content

Jonathan

Νέα Μέλη
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jonathan

  1. Δεν μου άρεσε καθόλου..
  2. Η ταινία ηταν πολύ πατάτα αλλά πεθάναμε στα γέλια με το φιλαράκι που πήγαμε. Όταν πάει ο Hofman σπίτι και τον χωρίζει η Δεν Ξερω Πως Την Λενε, του ζητάει λεφτά για το ταξί και ο χοφμαν την κοιτάει σοβαρά και τότε πετάγετε ένας Ελληνάρας απο πίσω και λέει με στυλ Πάρε τα @@ μου... Πέθανε όλη η αίθουσα στα γέλια.(Πρέπει να δεις την ταινία για να καταλάβεις...)
  3. Βαριέμαι να βλέπω αυτές τις απαντήσεις. Άμα θέλετε κάτι να αλλάξει κάντε μια κίνηση προς εκείνη την κατεύθυνση...and the rest will just follow. Ένα βήμα κάθε φορά και ας είναι μικρό.
  4. Με νευριάζει που τα σινεμά της γειτονιάς είναι σπάνιο φαινόμενο.
  5. Atma αυτό το πόστ ηταν το 111(1)
  6. Να σαι εσύ καλά Atma και το κέφι σου για ένα καλύτερο κόσμο! Αυτή η ημερομηνία τυχαίνει να είναι και η ημέρα που γνώρισα ένα σημαντικό πρόσωπο πριν ένα χρόνο και σίγουρα θα την τιμήσω! Για όσους αμφιβάλλουν για την δύναμη της σκέψης, όπως εγώ πολλές φορές στο παρελθόν ας κοιτάξουν λίγο γύρο τους. Όλα απο μια σκέψη άρχισανε. Να περνάτε καλά!
  7. Ο σκηνοθέτης έχει βγάλει και ένα 'κομικ΄ της ταινίας. Αρκετά καλή δουλειά! ¨ Πάντως μην ντρέπεστε να αναλύσετε την ταινία!!! Εγώ μπερδεύτικα λίγο!
  8. Καλό το Gaming αρκεί να μην σε απορροφά απο την πραγματική ζωή. Άμα δείτε οτι κατι τετοιο συμβαίνει τότε καλύτερα να το κόψετε και να βρείτε τι είναι αυτό με το οποίο πραγματικά θέλετε να ασχοληθείτε. Είμαι 20 χρονών και έχω φτάσει σε ένα επίπεδο που όποιο game αρχίσω διαπρέπω. Είμαι αρκετά ώριμος τώρα για να δώ πόσο άσκοπο είναι να ''καίγεσαι'' μπροστά απο τον υπολογιστή.
  9. Καταρχάς φίλε Unicorn να μην σε ενδιαφέρει καθόλου τι λένε οι φίλοι ή οι γονείς σου αλλά να να σκέφτεσαι μόνο τα δικά σου όνειρα και αυτα και μόνο αυτά να ακολουθείς. Είναι συχνό λάθος αυτό της επιλογής σχολής βάση της απορρόφησης που έχει στην αγορά εργασίας. Απλά ακου την καρδιά σου και κάνε αυτό που σου λέει.
  10. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ GREEKLISH???
  11. ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ... :blblbl: ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ....ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ!
  12. Την άλλη με τα πολλά V την ξέρεις Mister ?
  13. Γιατί τέτοια φασαρία γύρο απο την ταινία; Μάθατε κάτι που δεν ξέρατε ; :angel:
  14. Απλά καλό... Γιατί Αγγλία και όχι Αμερική ????
  15. Γνωρίζει κανείς κάποιο βιβλίο σχετικό με το τι πιστεύαν οι άνθρωποι; Για ευνόητους λόγους πολλοί μετονόμασαν τον 'σαμανισμό' του ανθρωπολόγου Καστανέδα(αφού πεθάνει).(π.χ http://www.renascentlegacy.com/books.html μεταφρασμένα και στα ελληνικά...) Δεν ξέρω πως να το σχολιάσω....είναι ένα καινούργιο φρούτο που αρχίζουν να το πλασάρουν στην αγορά...(φυσικά η συνταγή είναι δοκιμασμένη).
  16. Υπήρξαν ποτέ οι Τολτέκοι ή είναι ενα ακόμα δημιούργημα των Αμερικάνων;
  17. Αν ήσουν άγγελος Καζούλλης Βασίλης Μουσική/Στίχοι: Καζούλλης Βασίλης Αν ήσουν άγγελος της γης Αν ήσουν άστρο της αυγής μαργαριτάρι Ως στους γαλάζιους τους βυθούς Και στους ουράνιους θησαυρούς ξανθό φεγγάρι Δε θα περίμενα να 'ρθεις Ούτε να φύγεις μέσα στης γιορτής τα φώτα Προτού σ' αγγίξω και χαθεί Ό,τι αγάπησα απλά στου νου τη ρότα Λύσ' τα μαλλιά σου κι άφησέ με Να 'ρθω λίγο και να δω Πώς περιγράφει τη μορφή σου Τ' άσπρο σου το νυφικό Στο παραθύρι σου βροχή Στο προσκεφάλι σου τα σύννεφα γερμένα Μέσ' στον καθρέφτη σου γελάς Κάτι απ' τη λάμψη σου θα κρύψεις και για μένα Λύσ' τα μαλλιά σου κι άφησέ με Να 'ρθω λίγο και να δω Πώς περιγράφει τη μορφή σου Τ' άσπρο σου το νυφικό .... :kissylove:
×
×
  • Create New...