Jump to content

inflameSpirit

Νέα Μέλη
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

inflameSpirit's Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

0

Reputation

  1. Αχ ναι! μπράβο! :goodwork2: την έχω αυτήν την απορία. Περιμένουμε λοιπόν το ερωτηματολόγιο :angelhappy:
  2. Πολύ ωραία τοποθετήθηκες Τραγοκέρατε! Και αν και η φιλοσοφία σε όλο της το εύρος είναι από τα αγαπημένα μου θέματα .... ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ!!! Πού είναι οι φώτο;;;;;;;;; Αυγερινέ τι έχεις να πεις; Εκτός κι αν το έβαλες μόνο και μόνο για να διαβάσουμε το θέμα... (απατεώνα!)
  3. Δεν βλέπω να μου απαντά κανείς αλλά δεν πειράζει. Για όποιον ενδιαφέρεται έχω βρει ένα link που βασικά ήταν ακριβως αυτό που έψαχνα. Αν και δεν λέει πολλά για την ουσία αυτής της φιλισοφίας-επιστήμης http://www.noikokyra.gr/modules.php?name=N...cle&sid=580
  4. Hello! Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να εμφανιστώ στο forum. Δεν ξέρω αν με θυμάται κανείς... Μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγα πράγματα για το τί είναι το Vastu Sastra (Shastra); Υπάρχει ένας χαμός πληροφοριών στο Internet και έχω μπερδευτεί :headb:
  5. Ξέρεις ποιά είναι η διαφωνία μου εδώ; Αν υπάρξει η ανάσταση νεκρών θα είναι σε Πνεύμα και όχι σε Σώμα. Αλλιώς δεν θα έπρεπε να ταρριχεύουμε τους νεκρούς μας; Είναι δυνατόν ένα σώμα να διατηρηθεί ανέπαφο;(δεν είναι ρητορική η ερώτηση, απαντήστε μου) Μα ακόμα κι αν είναι... ποιά η ουσία; Με όλο το σεβασμό αλλά δεν καταλαβαίνω... Όποιος έχει μια σαφή απάντηση θα με βοηθούσε πολύ. Σαφέστατα και συμφωνώ!
  6. Λοιπόν... Κατά τη γνώμη μου η γιορτή αυτή, που έχει πολύ παλιές ρίζες, έχει εκφυλιστεί τρομερά στις μέρες μας και έχει καταντήσει μια στεγνή εμπορική γιορτή. Υποστηρίζω έντονα πως οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα και επικροτώ την ημέρα αυτή για δύο μόνο λόγους: 1. Γιατί είναι μια ευχάριστη αφορμή για κάποιον που δεν εκδηλώνεται εύκολα να εκφράσει τα συναισθήματά του 2. Γιατί είναι η ονομαστική μου γιορτή
  7. Atma και martina thanks! Με καλύψατε. Μάλλον εγώ δεν είχα κατανοήσει σωστά... :smilewink:
  8. Sorry που βγαίνω εκτός θέματος αλλά έχω απορία: Nameste νόμιζα οτι σημαίνει "Προσκυνώ το θεό που κατοικεί μέσα σου" διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.... Και μιας και απ' ότι βλέπω είσαι άνθρωπος που δίνει σημασία και ξέρει τη διαφορά στην ουσία των λέξεων (κρίνω από αυτά που έχεις γράψει, εδώ αλλά κ σε άλλο φόρουμ) πιτεύω καταλαβαίνεις πόσο αλλάζει το νόημα της φράσης.
  9. Πιστεύω το nick μου είναι σαφές! Για την ακρίβεια χρησιμοποιώ το insp που είναι συντομογραφία του inflame spirit (και αρχή του inspiration) αλλά σκέφτηκα πως αν κάνω log in ως insp δεν πρόκειται να το καταλάβει κανείς. Όταν υπογράφω μ' αυτό είναι ψιλο-γκράφιτι και γράφεται περίπου έτσι INSP...iration. Το διάλεξα γιατί αγαπώ κάθε είδους τέχνη και ήθελα κάτι που να δηλώνει την τάση μου για δημιουργία και την ανάγκη μου για έμπνευση. Επίσης το "φλεγόμενο πνεύμα" (σε μτφ.) για μένα δηλώνει τη διαρκή αναζήτηση στην οποία βρίσκομαι.... ( ....κι όμως θα μπορούσα να πω κι άλλα!!! ) :headb:
  10. Η ως συνήθως άσχετη παρένθεσή μου(!): ( Δεν κατάλαβα αυτό το "γυρνάει παντου".... Αλλά ξέρω πως αυτός είναι ο λόγος που το 13 θεωρήθηκε γουρσούζικος αριθμός. Γιτί χαλάει την τέλεια αρμονία του 12. Τώρα γιατί συγκεκριμένα τέτοια τιμή στο 12.... πραγματικά δεν ξέρω! Αν ξέρει κάποιος ας μου πει plz! )
  11. Με όλο το σεβασμό θα ήθελα να πω πως ακόμα κι αν υπήρχε τέτοια περίπτωση, οι άνθρωποι και πάλι θα έβρισκαν αιτίες διενέξεων (γενικά η ομαδοποίηση μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους: π.χ. ποδοσφαιρικές ομάδες, πολιτικά κόμματα, εθνικότητα, φύλλο κ.ο.κ.) Μάλλον είναι κάτι από τη φύση τους. Άρα έτσι δε δίνεται λύση. Ελπίζω να έγινα σαφής. Sorry αν παρέκλινα του θέματος.
  12. Ο πρώτος γλωσσοδέτης της Neraida μου θύμισε αυτό που μου 'μαθε μια παλια μου συμμαθήτρια στην ώρα των αγγλικών....... (αυτό θα πει αφοσίωση στο μάθημα!) Betty bought a bit of butter but the bit of butter Betty bought was bitter so Betty bought another bit of butter that was better than the bitter bit of butter Betty bought before!!!!
×
×
  • Create New...