Jump to content

Jhon Dee!!

Νέα Μέλη
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

About Jhon Dee!!

  • Birthday April 20

Contact Methods

  • MSN
    melkor1991@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    SAMSARA
  • Interests
    Γενικα τα παντα ποτε δεν ειχα συγκεκριμενα ενδιαφεροντα, ειμουν ειμαι και ελπιζω να παραμεινω ανοιχτος στα νεα ενδιαφεροντα που θα μου χτηπισουν την παρτα μου. Βασικα ομως ασχολπουμε με την καταγραφη, την ερμηνεια και την δυναμη των συμβολων και επισης με τις ανωτερες δυναμεις και τις ανωτερες οπως και τισ αποκριφες τεχνες.

Jhon Dee!!'s Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

0

Reputation

  1. Και μην το ξεχάσω. Η απόστασή του θα είναι 193.000.000.000 μέτρα, ίσο με το 1,3 της απόστασης Ήλιου-Γης.
  2. Σχετικά με αυτο το "φαινόμενο": Επειδή τυγχάνει αν ασχολούμαι με την αστρονομία εδώ και 8 χρόνια και να έχω πλήρη ενημέρωση των όσων συμβαίνουν έχω να πω τα εξής. Δεν πρόκριτε να δούμε τον πλανήτη Άρη τόσο κοντά, ούτε καν σαν το 1/6 του φεγγαριού αν κάτι δεν αλλάξει τροχιά στον Άρη ή σε εμάς. Ο Άρης στις 27 Αυγούστου θα ανατείλει στις 26:00. Δηλαδή στις 2:00 28 Αυγούστου 2009 και θα εξαφανιστεί (λόγο του Ήλιου) στις 6:30. Η φωτεινότητά του μόνο μπορεί να δείχνει πιο μεγάλο (βλ. πλανήτης Δίας που αν και πολύ μακριά είναι το μεγαλύτερο και φωτεινότερο σώμα στον νυχτερινό ουρανό εκτός του φεγγαριού). Το φαινόμενο μέγεθός του (δηλ. το πόσο μεγάλος θα φαίνεται) θα είναι 1.11 ενώ του Δία -2.40 και τις Σελήνης -11.2. Άρα θα φαίνεται σαν ένα απλό αστεράκι (πχ. το Α του Σκορπιού το Antares).
  3. Η μαγεία είναι ένας κλάδος των επιστημών που μαθαίνω. Μάλιστα είναι και η επιστήμη που ξέρω λιγότερο (τι λέω??? Διορθώνω. ΚΑΘΟΛΟΥ). Αυτό όμως οφείλεται και στο ότι γενικά είμαι αρκετά παράξενος με το θέμα της ενέργειας. Δηλαδή, την ενέργεια που θα καταναλώσω από που την άντλησα???
  4. Λοιπόν, εγώ από πολύ (μα πάρα πολύ) νεαρή ηλικία (από τότε που αμυδρά θυμάμαι τον εαυτό μου) ένιωθα πάρα πολύ ισχυρά μία άλλη παρουσία στο σπίτι μου, στο εξοχικό μου. Γενικά, τα βράδια όπου και να ήμουν αισθανόμουν και κάποιον άλλον, ο οποίος όμως δεν ήταν στο ίδιο δωμάτιο, αλλά λίγο πιο έξω από την πόρτα του Αυτό συμβαίνει μέχρι και σήμερα, ακόμη και τώρα που γράφω. Το σπαστικό είναι ότι με ακολουθεί όπου και να πάω. Ναι, φοβάμαι το σκοτάδι. Το λατρεύω, το σέβομαι, αλλά και το τρέμω. Θυμάμαι που μία φορά είχα φτάσει σε σημείο να έχω κυριολεκτικά παγώσει από τον φόβο μου. Παρενθεσιακά. Με αυτό που με ακολουθεί για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα είχα πιάσει κουβεντούλα μέσα από ένα εκκρεμές .
  5. Το δικο μου ειναι ο γνωστος τελευταιος ελισαβετιανος μαγος John Dee, ηταν και μαθηματικος οπως και αλχειμιστης, ηταν και αλλα αλλα δεν τα πολλυ θημαμαι. Οταν πηρα στα χερια μου το βιβλιο του με τιτλο HIEROGLYPHIC MONAD οταν ειμαι 14 εγιναι το ειδολο μου, τον θαυμαζα οσο κανεναν, και τωρα τον θαυμαζω ομως ειμαι πλεον σιγουρος οτι υπησχαν και καλυτερι του.
  6. Με συνχορεις ομως δεν θα την εκρινα ως "ανταγωνιστικη" οντοτητα. Κατα την δικια μου ταπεινη γνωμη (βασικο, δεν θα ειθελα να με παραξειγησεται με αυτα που γραφω και σας ευχαριστω εκ τον πρωτερον για την κατανοηση σας) απλα μας υποδειχνει την υλη. Επισης ειπαρχουν ανθρωποι που λεναι οτι επεσαι (εκπτωτος αγγελος), νομιζω οτι σταλθηκε και δεν επεσαι. Ειναι το καθηκον του να ειναι στα ματια του κοσμου ο αντιθετος (οχι ο αντιπαλος) του Θεου. Ως προς την διαφορα αντιθετου και αντιπαλου θα ειθελα να κανω μια αναφορα στα συμβολα αλλα θα ηταν ασχετο με το θεμα.
  7. Οταν λετε Θεος ενοειτε τον δημιουργο του κοσμου η την ανωτερη δυναμη που για τα σημερινα κοσμικα δεδομενα που η κοινονικη μαζα την ονομαζει Θεο ???
  8. Αγαπιτοι συνφορμιτες αν το λεω σωστα, εγω δεν κσερς πως θα σας φανει ομως δεν φοβαμε τιποτα εκτος απο 2 πραγματα.Την μοναξια την ψιλοφοβαμε, αλλα αυτο που τρεμο και φοβεμαι οσο τιποτε αλλο στον κοσμο ειναι, πςσ να το πω τωρα, ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ και μαλιστα οχι το σκοταδι ακριβος ομως αυτο που κριβεται απο πισω. Δεν ειναι τιποτα απο πισω εχω ομως την κατταρα να το πεις, ή το χαρισμα που οταν δεν υπαρχει φως εσθανομαι και νιωθω οτι αν και δεν βλεπω τιποτα κατι υπαρχει διπλα μου ή παραπερα που δεν το βλεπω ομως το εθανομαι και αυτο με τσαντιζει και πανω απο ολα με φοβιζει. Οποιος μπορει να μου δοσει μια χειρα βοηθεις ας δραψει κατι για να το ξεπερασω. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΝΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΑΣ.[/b]
  9. Hinduism (100%) Neo-Pagan (91%) New Thought (87%) New Age (82%) Unitarian Universalism (82%) Mahayana Buddhism (78%) Reform Judaism (70%) Scientology (68%) Christian Science (Church of Christ, Scientist) (66%) Orthodox Judaism (66%) Jainism (62%) Bah�'� Faith (60%) Liberal Quakers (59%) Mainline to Liberal Christian Protestants (59%) Sikhism (59%) Theravada Buddhism (52%) Jehovah's Witness (50%) ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ???
×
×
  • Create New...