Jump to content

Giorgos23

Αποκλεισμένοι
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Giorgos23

  1. Να πω την αλήθεια ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα αναφερότανε στον χριστιανισμό(παρατήρησα ότι είναι ευαίσθητο το θέμα μιας και είναι η ποιο διαδεδομένη θρησκεία στην Ελλάδα) αλλά ρε παιδιά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι και άλλες θρησκείες έχουν θέσεις κατά της μαγείας κλπ. έτσι δεν είναι; Άρα με λίγα λόγια οι θρησκείες είναι που αντιτίθονται; Άν ναι και γιατι;(δώστε παραδείγματα και εκτός χριστιανισμού) Υπάρχουν άλλοι(εκτός από θρησκείες) που έχουν παρόμοιες θέσεις; (Βλέπω ότι ίσως επέκταθεί πολύ η συζήτηση, γι' αυτο θέλω να ξέρετε ότι ίσως μου πάρει καιρό μέχρι να ξαναμπώ στο φόρουμ λόγω περιορισμένου χρόνου, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα απαντήσω κάποια στιγμή)
  2. Χμμ όμως ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να τους αποκόψουν; Γιατί το θέλουν αυτο; Μπορεί κάποιος να μου πει γενικά ποιοι θεωρούνται αντίθετοι;
  3. Γεια σε όλους! Θα μπω αμέσως στο θέμα........Μόλις έγινα μέλος στο φόρουμ(δεν γνωρίζω πολλά περί της τέχνης, συγχωρήστε με). Θέλω να μάθω γιατί υπάρχει η αντίληψη πως η μαγεία και ο μυστικισμός ή καθε σχετική τέχνη είναι κατι το κακό; Αν από τα λεγομενά μου φαίνεται πως είμαι πολυ αρχάριος εώς άσχετος με τις συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ συγχωρήστε με και πάλι, θα μάθω και γω καποια στιγμή.Σας παρακαλώ όμως αν μπορείτε να μου λύσετε την παραπάνω απορία.
×
×
  • Create New...