Jump to content

Albus

Mέλη
 • Posts

  326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Albus

 1. Ίσως είναι η ανάγκη των ανθρώπων να πιστέψουν σε κάτι ανώτερο από τους ίδιους. Αυτό το κάτι που θα τους βοηθήσει σε ένα "πρόβλημα" που θα έρθει στη ζωή τους...
 2. Θα κάνω το συνήγορο του κακού αν και δε μου αρέσει αυτή η πλευρά... Ένας πιστός θα έδινε μια άλλη ερώτηση πάνω σε αυτό που αναφέρεις. Θα ήταν κάπως έτσι.. "Μήπως ήθελε ο θεός να το δείξει στους πιστούς του;" με σκοπό την μεγαλύτερη πίστη του πάνω στη θρησκεία του;
 3. Σε στενούς θρησκευτικούς κύκλους θα θεωρούσαν τις απόψεις σου αιρετικές!
 4. Θαύμα ή αυθυποβολή? Πίστη σε κάτι ανώτερο που ακούει το κάλεσμα μας για βοήθεια ή τυχαία γεγονότα που συμβάλουν στη θετική έκβαση μιας κατάστασης? Για να σας δω σε αυτό το ερώτημα!
 5. Προσωπικά δε γνωρίζω το λόγο αυτού του μεγάλου χρόνου αδράνειας του forum, καθότι σταμάτησα πριν αρχίσουν τα περιστατικά διαγραφής μελών απ' ότι διαβάζω. Έχει εδώ και λίγους μήνες που αποφάσισα να επανενταχτώ στο πλαίσιο του forum και πραγματικά στην αρχή απογοητεύτηκα με την έλλειψη νέων θεμάτων από γνώσεις ανθρώπων που ήταν και η πρωτόλεια δομή του. Εύχομαι πραγματικά το νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, να είναι το έναυσμα για το μακρινό και ατέρμονο ταξίδι για τη γνώση προς τη σοφία και τη δημιουργικότητα. Χαίρομαι πραγματικά που ήμουν ήδη μέσα για να το δω να γίνεται! Αυτά από εμένα και για να μη μακρηγορώ καλώς σας βρήκα και πάλι!
 6. χαχαχαχα το <<Επιθυμώ να υπάρχει Ειρήνη σε όλο τον κόσμο>> δεν χρειαζόταν βρε συ, αυτό εννοείτε
 7. Καλώς όρισες magissa θα ήταν χαρά μας να σε βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείς
 8. Εεεεε μην το βλέπεις έτσι εξάλου είπαμε αν δεν θέλουμε να πούμε τα πραγματικά μας ονόματα λέμε κάποιο ψεύτικο ίσα ίσα να σπάσει ο πάγος μεταξύ μας!
 9. Αγαπητή Morgainne δεν είπαμε σόνι και ντέ να δώσουμε τα πραγματικά μας ονόματα αλλά έστω και "ψεύτικα" αν θέλεις αλλά να υπάρχει μια οικιότητα μεταξύ μας!
 10. Έστω αν δεν θέλει να δώσει το πραγματικό του όνομα ας δώσει κάποιο "φυσιολογικό" όνομα και όχι ψευδώνυμο ας γίνει το forum λίγο πιο ζεστό στο συγκεκριμένο θέμα
 11. Δεν νομίζω η Ευγενία να το είπε έτσι ακριβώς όπως γράφτηκε....μάλλον θέλει να πει ότι δεν ήταν και το καλύτερο post για ένα νέο topic με αυτό το λεπτό χαρακτήρα που μόλις ανοίχτηκε..... Sabrina θα ήταν καλό να λέγαμε κάποια πράγματα για το χαρακτήρα μας και για τους εαυτούς μας γενικά όποιος δεν θέλει απλά δεν συμμετέχει δεν είναι κάτι αναγκαστικό ;)
 12. Πολύ καλή η ιδέα σου Giouly Δεν ξέρω βέβαια τη δεκτικότητα που θα έχει αυτή η ενέργεια αλλά δεν πειράζει ας ξεκινήσουμε και βλέπουμε...... Αρχικά με λένε Κυριάκο είμαι από καβάλα σπουδάζω στα Χανιά είμαι 20 χρονών εξασκώ την τέχνη από τη τρίτη λυκείου ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ :cheerful: Η σειρά σας!!!! :smilewink:
 13. Ναι το ότι σκοτώθηκε για να μην προδώσει τον Σνεϊπ και κατ΄επέκταση τον ίδιο τον χάρι ήταν απο το πολύ δυνατό κομμάτι της ταινίας
 14. Η ζωή προχωρά προς το αμετάβλητο πεπρωμένο της σαν ένα γιγαντιαίο ρολόι
 15. Πάντως και η Μπελατριξ είναι πολύ :censored: σαν γυναίκα..... Εμένα μου καλο άρεσε η 6 ταινία αλλα θα συμφωνήσω με όσους είπαν ότι το βιβλίο είναι πολύ καλύτερο
 16. Καλώς μας ήρθες!!! :welcome: :welcome: :cheerful:
 17. Δοκίμασε το και αυτό δεν έχεις να χάσεις τίποτα :smilewink: Και προς θεού μην πανικοβληθείς.....
 18. Ούτε εγώ νομίζω να έχει σχέση το ραδιόφωνο
 19. Θα ήταν πάντως καλό να κάνεις έναν εξαγνισμό στον χώρο σου καλού κακού!
 20. Ναι δεν ξέρω και εγώ από ότι έγραψε έβγαλα το συμπέρασμα(για το θέμα του παγωμένου δωματίου)δεν έδωσε και περισσότερες πληροφορίες Δεν είναι απαραίτητο ένα στοιχειακό να έχει καλεστεί απόλυτα απο εσένα ή να σου έχει κλείσει ραντεβού πριν σου έρθει.... μπορεί να έρθει για να σου δώσει κάποια προειδοποίηση κάποιο μήνυμα κ.ά... Σε αυτή την περίπτωση δεν θα ήταν καλό να το διώξεις γιατί δε θα μάθεις ποτέ το λόγο της επίσκεψης του. Σε διαφορετική περίπτωση όμως μπορείς να το διώξεις είτε με το να ρίξεις προς το μέρος του λίγο ξύδι ή αλάτι ή πάλι αν δεν έχεις κάτι τέτοιο εκείνη την ώρα μαζί σου θα σε σώσει μόνο η δυνατή σου θέληση και η αυτοκυριαρχία πάνω στο πνεύμα :smilewink: :cheerful:
 21. χαχαχα οκ και άμα είναι πνιγμένος αυτήν την βδομάδα ο φίλος μας Filosofos3 πες το μου να σου κλείσω ένα ραντεβού με τον δράκουλα τον Καρπαθίων τον ξέρω από παλιά φίλος κολλητός
 22. Ρε συ αφού είπε ότι πάγωσε και το δωμάτιο....... Λοιπόν καλό θα ήταν να έκανες ένα καθαρισμό και εξαγνισμό στο σπίτι σου και άμα έχεις λίγο απήγανο (ξυλαράκι ) κρεμασμένο στην πόρτα του σπιτιού σου και μην στεναχωριέσαι όλα αντιμετοπίζονται κυρίως με ψυχραιμία :smilewink:
 23. Θα συμφωνήσω με τον shadow3363 και ιδιαίτερα όταν αρχίζεις και πετυχαίνεις πολλά πράγματα με τον διαλογισμό σου το δεξί μέρος του εγκεφάλου σου εναρμονίζεται με το αριστερό με αποτέλεσμα να οξυνθούν οι αισθήσεις σου! Μην ανησυχείς σε όλους γίνεται αυτή η αλλαγή σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο βέβαια!!!
×
×
 • Create New...