Jump to content

περιηγητής

Mέλη
  • Posts

    218
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by περιηγητής

  1. Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2012! Είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ ή στον Χαρδαβέλλα στην Πύλη ανεξήγητου ότι οι εξωγήινοι που έρχονται στην γη καμιά φορά θα την προστατέψουν από οποιαδήποτε απειλή και προφανώς λέω εγώ και από αυτό το γεγονός τώρα αν θα ανοίξουν τα λέιζερ δεν ξέρω αλλά μάλλον έχουν πολύ προηγμένη τεχνολογία. Μην χαίρεστε λοιπόν η γη δεν θα καταστραφεί τουλάχιστον από κομήτη.
  2. Ο χρόνος είναι τα πάντα για τον άνθρωπο σήμερα. 1) Ο χρόνος είναι χρήμα, 2) Αυτός που κάνει τα 100μ σε λιγότερα δευτερόλεπτα παίρνει το χρυσό, 3) Αυτός που πηγαίνει στην ώρα του στην δουλειά δεν τον απολύουν, 4) Στην μαγειρική ανάλογα με την φωτιά κρατάμε χρόνο για να ψηθεί καλά το φαγητό μας, 5) Δεν έχω χρόνο να ξανά αγαπήσω (Χατζηγιάννης) Πολλά ακόμη και κάτι ακόμη που δεν ξέρω είναι στο τι θα μπορούσε να γίνει αυτό που είπε ο Αινστάιν. Που λέει ότι εάν υπήρχε τρόπος να ταξιδέψουμε σε χρόνο του φωτός τότε θα ξεγελούσαμε τον χρόνο κάτι σαν χρονομηχανή.
  3. Έχουν βγει κατά καιρούς πάρα πολλές ταινίες "επιστημονικής φαντασίας" οι οποίες μου άρεσαν και μου αρέσουν. Το λίγο πολύ θα σας το πω αν και το ξέρετε και εσεις. Υπάρχει ο ήρωάς μας ο οποίος είναι δίκαιος καλός μαζί με συμπρωταγωνιστές του φίλους του. Όμως υπάρχουν και οι "κακοί" που θέλουν να μολύνουν το περιβάλλον τα καταστρέψουν την γη επειδή δεν έχουν ίχνος καλοσύνης μέσα τους. Στο τέλος βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν έχει σημασία τελικά ποιος θα νικήσει αλλά σημασία έχει να υπάρχει αγνή αγάπη χωρίς συμφέρον και τότε όλα θα πάνε καλά επειδή μόνο τότε αξίζει να σωθεί ο κόσμος "με ένα φιλί". Π.χ. το 5ο στοιχείο και πάρα πολλές ταινίες ακόμη. Δεν ξέρω αν υπάρχει πραγματικά κίνδυνος αλλά πρέπει το είδος άνθρωπος να προσέχει εκεί που μένει και να μην χέζει σ' αυτό. Τώρα αν έρθει κομήτης δυστηχώς μόνος μου δεν είμαι σούπερμαν να τα καταφέρω πρέπει όλοι οι άνθρωποι και κυρίως αυτοί που έχουν την δύναμη για να την προστατέψουν ... γιατί αλλιώς... καήκαμε.
  4. Δεν ξέρω περί Matrix. Εγώ λέω να την αφήσετε ήσυχη την μαμά σας. Επικύνδινο να γίνετε μαμάκιδες. Ως άντρες βρείτε την λύση μόνοι σας ... άντε καλά ... για να νικήσετε τον Agent Smith.
  5. Η έννοια το "τέλος του κόσμου" δεν υπάρχει. Ακόμη και να καταστραφεί η γη όπως λένε οι καταστροφολόγοι το σύμπαν έχει και άλλες μορφές ζωής σε άλλα ηλιακά συστήματα. Ποιου κόσμου λοιπόν; Μήπως είμαστε υπερβολικοί;
  6. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι έχει το μητρικό ένστικτο. Ότι και να ξέρει σίγουρα δεν τα ξέρει όλα ούτε καν πλησιάζει στο όλα θέλει πάρα πολύ κόπο. Θα μπορούσε να συνδιαστεί με την τηλεπάθεια καμιά φορά μέχρι εκεί.
  7. Να γελάς και να δέρνεις και χοντρά να τα παίρνεις!!! (το γελάς εγώ το έβαλα άλλη λέξη είναι...) Το παραπάνω ρητό χωρίζεται σε δύο μέρη το πρώτο είναι: Να ζει κανείς ή να μην ζει; Αν βαριέσαι τόσο πολύ για να ρωτάς το καλύτερο είναι να κάνεις σξ. Αν δεν έχεις πήγαινε με έναν/μία που έχει δεσμό και δείρε τον αντίζηλο. Το δεύτερο είναι: "Get rich or die trying" Γίνε πλούσιος/α ή πέθανε προσπαθώντας.
  8. Άφυσε το μυστήριο να εκμευτεί από το άπειρο

  9. Θεωρώ ότι κάποιοι πλούσιοι ίσως να πλήρωναν 10 εκ ? για να μάθουν αν υπάρχει πραγματικά θεός ή όχι. Μετά θα έβαζαν νταβατζήδες να τα πάρουν πίσω... Προσωπικά πιστεύω δεν πιστεύω αν υπάρχει θεός. Θεωρώ τον ευατό μου πολύ μικρό στον κόσμο. Π.χ. στις χαρές λέω "δόξα τον θεό, ευχαριστώ", στις λύπες "που είναι ο θεός όταν τον χρειάζομαι;". Όταν λέω ότι ή τα 10 εκ ή την επικοινωνία πιστεύω ότι η φύση του ανθρώπου είναι να θέλει να φάει και το απαγορευμένο μήλο. Τα θέλει όλα. Αν αποκτήσεις τα χρήματα σίγουρα μέσα σου θα έχεις την περιέργεια μέχρι να πεθάνεις αν πραγματικά υπάρχει θεός και τι τελοσπάντων θα ήθελε να σου πει. Ενώ αποκτούσες την άμεση επικοινωνία με τον θεό θα αναρωτιώσουν άν άξιζε να πάρεις τελικά τα χρήματα. Αν και θεωρώ ότι θα σε γέμιζε με κάποιο συναίσθημα σαν τους μοναχούς που κυκλοφορούν ξυπόλυτοι με ένα απλό ένδυμα. Τι λέτε;
  10. Για να σου κάνω πλάκα μάλλον σε δάγκωσε βρυκόλακας... ή μεταμορφώνεσαι σε λυκάνθρωπο. 1ο Για να ξέρεις πως μυρίζει το αίμα ή είσαι χασάπης ή γιατρός ή έχεις δοκιμάσει από αυτό. 2ο Τώρα που είναι καλοκαίρι η μυρωδιά λόγω ζέστης μεταδίδονται πιο γρήγορα και σε απόσταση στον αέρα. Οπότε αν δεν έχεις άλλες ενδείξεις ή άλλα συμπτώματα ... πιστεύω 99% ότι δεν είναι τίποτα το μεταφυσικό.
  11. Δεν έχει αποδειχθεί ότι ο άνθρωπος μπορεί να γίνει αθάνατος ούτε και η ψυχή του. Πως είναι δυνατόν να μπορούν να κλωνοποιηθούν ζώα και άνθρωποι από επιστήμονες σήμερα; Θέλω να πω οι επιστήμονες έχουν μάθει να κλωνοποιούν και την ψυχή; Γενικά αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε είναι γιατί κάποιος θέλει να γίνει αθάνατος; Κάποια στιγμή αν υπάρξει αυτή η δυνατότητα δεν θα μας το πει ο Θεός αλλά επιστήμονες όπως λένε τώρα για ανανέωση κυττάρων και δημιουργία καινούργιων αυτών. Νομίζω ότι η ποιότητα της ζωής μας έχει νόημα παρά η ποσότητα στο βάθος του χρόνου. Το πρώτο μπορείς να το έχεις με χρήματα και φυσικά αν η φύση σε πρήκησε χωρίς κάποιο πρόβλημα το δεύτερο όσο και να χτυπιέσαι δεν είναι στο χέρι σου.
  12. To βιβλίο "το πλήρες βιβλίο της μαγείας" το διάβασα και δεν βρήκα κάτι το χρήσιμο. Όσο για να κάνει κάποιος να βρέξει από ότι ξέρω δεν μπορεί να το κάνει μόνο ένα άτομο. Θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι πρώτα απ' όλα η ίδια η φύση θα το καθορίσει αυτό. Ωστώσο έχει παρατηρηθεί ότι όταν υπάρχει μία συγκεκριμένη ψυχολογική διάθεση σε ένα μεγάλο κοινονικό σύνολο τότε βρέχει. Τώρα το να μπορεί μόνο ένα άτομο να προκαλεί τέτοια γεγονότα το θεωρώ απίθανο έως και σενάριο φαντασίας.
  13. Μην παιδεύεστε ? καταρχήν δεν υπάρχει ψυχή στο σώμα μας. Δεν έχει αποδειχθεί ότι ο άνθρωπος έχει ψυχή. Είναι μία φιλοσοφία των θρησκειών ? 1. Η σκέψη ως διαδικασία είναι εγκεφαλική που με διάφορες αντιδράσεις νευρώνων χημικών και ηλεκτρικών σημάτων εκτελούνται εντολές π.χ. κινήσεις σώματος κτλ? 2. Επιθυμία;; Ο άνθρωπος είναι μια «μηχανή παραγωγής επιθυμιών» δεν θα σταματήσει να επιθυμεί οτιδήποτε. Για να κερδίσεις κάτι δεν φτάνει να το επιθυμείς θα πρέπει να χύσεις ιδρώτα, αίμα και γενικά να κοπιάσεις? 3. Η Θέληση είναι ένα βήμα παρακάτω της επιθυμίας. Όταν επιθυμώ κάτι π.χ. «να φάω παγωτό», από το να πω «θέλω ένα παγωτό» στο πρώτο μπορεί να βαριέμαι να πάω να πάρω ενώ στο δεύτερο αν δεν πάει κάποιος να μου το πάρει θα σηκωθώ εγώ ο ίδιος και θα πάω να το πάρω μόνος ότι και να γίνει. Παρόλα αυτά αν θέλω να σηκώσω μισό τόνο καλύτερα πάρε γερανό ή κάτι τέτοιο άνθρωπος φυσιολογικός δεν μπορεί να το κάνει. 4. Φαντασία είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για συζήτηση που θεωρώ ότι οι άνθρωποι το έχουν αναπτυγμένο. Όταν την χειρίζεσαι με μέτρο είναι καλό να έχεις και να την χρησιμοποιείς σου δίνει χρώμα στην ζωή σου και κάνεις σκέψεις καλές οι κακές δημιουργείς έναν κόσμο δικό σου τον κάνεις ότι θέλεις χωρίς να βλάπτεις κανέναν την σβήνεις και την ξαναγράφεις όπως θέλεις.
  14. Είναι απλό. Κάτι ψάχνεις. Νιώθεις ένα κενό που υποσυνείδητα θέλεις να καλύψεις. Ουσιαστικά το κάνεις σαν προσευχή. Η προσευχή είναι καλό πράγμα σε κάνει πιο αισιόδοξο. Σήκω από την καρέκλα και δώσε μάχη σε αυτό που σε απασχολεί. Μην φοβάσαι θα βρεις τον τρόπο. Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή. Δεν είναι τίποτα το μεταφυσικό αυτό που αισθάνεσαι αλλά ακόμη και αν είναι θα στραφεί εναντίον σου αν δεν το αφήσεις να εξελιχθεί από μόνο του αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
  15. Μην αγχώνεστε τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Ευτυχώς ο άνθρωπος πέρα από την φαντασία του διαθέτει και την λογική του. Πολλά πράγματα 1 + 1=(κάνουν) 2. Θεωρώ λίγο απίθανο να πει κάποιος «Ξέρεις; ? είμαι μάγος?» σε περίπτωση που γίνει αυτό ένας νοήμον άνθρωπος θα απαντήσει «πολύ τρέλα κουβαλάς ρε αδερφέ» και σίγουρα δεν θα τον πάρει στα σοβαρά. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν την έννοια μάγος τι σημαίνει και για τους περισσότερους μεταφράζεται ως αγύρτης, απατεώνας, ψυχολογικά άρρωστος, σατανιστής και γενικά κάτι το πολύ αρνητικό. Το να υπονοείς ή να εννοείς ότι είσαι μάγος θα πρέπει να το αποδείξεις όχι ότι επειδή έχεις περίεργα τατουάζ, κύκλους με περίεργα σύμβολα στο ταβάνι του δωματίου σου, βότανα που μυρίζουν κτλ? αλλά στην πράξη και με πειράματα αν δεν μπορείς εξαφάνισε όλα τα περίεργα μόνο χώρο σου πιάνουν. Αν είσαι πραγματικά μάγος και μάλιστα από τους δυνατούς δεν θα το πεις ποτέ και πουθενά εκτός εάν έχεις κάποιον λόγο που σε βγάζει σε αδιέξοδο. Σε αντίθεση με άλλους θα πω ότι μάγοι δεν υπάρχουν τουλάχιστον στην σημερινή εποχή. Εάν θέλει κάποιος ας με διαψεύσει να του αντιπαραθέσω επιχειρήματα. Εν κατακλείδι, όποιος νομίζει ότι είναι μάγος σίγουρα δεν είναι και αν έχετε φίλο ή φίλη που ασχολείται με αυτά σίγουρα μην τον πιστέψετε απλά χαμογελάστε του.
  16. Μάλλον ο Θεός δεν ξέρει του αριθμούς του Λόττο γιατί του αρέσει πιο πολύ το ΚΙΝΟ! Έκανα αυτό το topic για να διαπιστώσω κάτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν έχουν τις "μαύρες" τους συνήθως μόνο τότε θυμούνται τον θεό. Γενικά όταν έχουν προβλήματα θυμούνται ότι ο θεός θα μπορούσε να τους σώσει. Τα χρήματα μπορούν να αντικαταστήσουν τον θεό στα προβλήματά μας;
  17. Αυτό είναι αλήθεια βασικά μάλλον υπάρχει η τάση από τα κανάλια να φοβίζουν τον κόσμο. Αυτοί που είχαν προσβληθεί και πέθαναν μάλλον δεν είχαν τα λεφτά να πάνε στον γιατρό.
  18. Ωραία τα λέτε μέχρι εδώ ... όμως;; Κοιτάξτε λίγο παραπέρα και πείτε μου. Αν υπάρχει παράδεισος και κόλαση όλοι αυτοί οι ζωντανοί οργανισμοί που χάθηκαν από την αρχή της γης εως και σήμερα δεν φαντάζεστε ότι εκεί θα έχει μαζευτεί το -έλα να δεις-; Για να μην μετρήσω και άλλα σύμπαντα που θεωριτικά υπάρχουν με ίδιους πλανήτες σαν την γη... Τελικά η θρησκεία μας μήπως κάνει ένα μεγάλο λάθος περί παραδείσου και κολάσεως; Επίσης η μεταπήδηση ψυχής πάλι δεν στέκει. Δεν ήμασταν πάντοτε 6 δις άνθρωποι υποθετικά ξεκινήσαμε από 2. Οι άλλοι που βρέθηκαν να μεταπηδήσουν από την μία ψυχή στην άλλη;
  19. ναι σωστή η παρατήρησή σου νόμιμο ήθελα να γράψω... και εγώ έτσι πιστεύω ότι θα ήταν παράνομο... ... καταλήγοντας σε αυτό το συμπέρασμα, να γυρίσω στην πρώτη μου ερώτηση, αν βρίσκοταν ένα ελιξίριο στον δρόμο σου πάλι θα έκανες τα στραβά μάτια και δεν θα το έπινες; (δεν μιλάω για πώληση κλπ μόνο για χρήση ή πέταμα..). Ακόμη είσαι κάτω ή πάνω από 40 χρονών; (το ρωτάω για στατιστική)
  20. Ήθελα να θέσω ένα δικό μου φιλοσοφικό ερώτημα. Αν υποθέταμε ότι είχαμε την ευκαιρία να κερδίζαμε 10.000.000 ? ή να μας δινόταν η δύναμη να επικοινωνούμε με τον θεό (κανονικά σαν άνθρωπο προς άνθρωπο) τι θα προτιμούσατε και γιατί;
  21. Ναι βασικά δεν ρώτησα γιατί να μην είμαστε αθάνατοι αλλά την διαφορά αντίληψης ενός νέου από του πιο μεγάλου. Αυτό περί γενιάς το έχω ακούσει από πρώτο χέρι... Μία άλλη ερώτηση αν θεωρητικά εύγαινε το ελιξήριο της ζωής και υποθετικά ήταν φτηνό πιστεύετε ότι θα ήταν μόνιμο ή παράνομο;
  22. Με ενοχλεί το γεγονός που το μέλος Τράγου Κέρατο μιλάει αυθαίρετα για τον Σωκράτη και τον λέει ρεμάλι. Θα μπορούσε κάλλιστα να το πει πιο διακριτικά το παράπονό του μέλους αυτού. Δεν νομίζω ότι ένα πρόσωπο που έχει πεθάνει εδώ και αιώνες να δέχεται τέτοια κριτική. Για να επιστρέψω στο θέμα με τέτοια γεγονότα π.χ. Βατοπέδι κ.α. η εκκλησία θα χάσει την δυναμή της. Τώρα το βλέπω λίγο ακραίο έως πολύ να επιστρέψουμε στο 12θεο. Ποιος θα το ήθελε; Ενδιαφέρεται κανείς; Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει στα επόμενα τουλάχιστον 200 χρόνια εκτός εάν γίνει πόλεμος. Με τέτοια γεγονότα που ακούμε να γίνονται καθημερινά από τις ειδήσεις μάλλον πρέπει να αναρωτηθούμε σε ποιον κόσμο ζούμε. Στο χέρι μας είναι να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτά που δεν μας αρέσουν. Αφήστε τους διάφορους θεούς στην άκρη και στηριχτήτε στην πίστη σας.
  23. Τώρα τελευταία είδα σε τηλεπαιχνίδι ότι έγινε μία στατιστική έρευνα με ερώτημα: Θα θέλατε να ήσασταν αθάνατος; Ξέρετε πόσο τις εκατό των ελλήνων δεν θα ήθελε να είναι; το 70%!!! Απίστευτο; Γιατί κάποιος να μην ήθελε να είναι αθάνατος; Ακόμη είπαν ότι μπορεί οι νέοι να ήθελαν να είναι και να απαντήσουν ναι ενώ οι πιο ηλικιωμένοι να πουν όχι στην αθανασία. Σχολιασμός;
  24. Τώρα τελευταία είδα σε τηλεπαιχνίδι ότι έγινε μία στατιστική έρευνα με ερώτημα: Θα θέλατε να ήσασταν αθάνατος; Ξέρετε πόσο τις εκατό των ελλήνων δεν θα ήθελε να είναι; το 70%!!! Απίστευτο; Γιατί κάποιος να μην ήθελε να είναι αθάνατος; Ακόμη είπαν ότι μπορεί οι νέοι να ήθελαν να είναι και να απαντήσουν ναι ενώ οι πιο ηλικιωμένοι να πουν όχι στην αθανασία. Σχολιασμός;
×
×
  • Create New...