Jump to content

ΜΟΡΦΕΑΣ

Νέα Μέλη
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

ΜΟΡΦΕΑΣ's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. Εγώ είμαι σκύλος με ωροσκόπο τσιμπούρι! :blblbl: Χωρίς πλάκα τώρα, Ζώδιο: Υδροχόος Ωροσκόπος: Λέων Κινέζικο: Τίγρης Κέλτικο: Κυπαρίσσι Σαμανικό: Ενυδρίδα Με φιλικούς χαιρετισμούς, Μορφέας. :angel:
  2. Νεφέλη, σ' ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα! Καλώς σας βρήκα όλους παιδιά, κι εύχομαι να κάνουμε ωραία παρεούλα στο forum (και από κοντά σε κάποιες συναντήσεις), και όμορφες συζητήσεις. Ομολογώ ότι εκτός από νέος στο Αβάπτιστο είμαι και νέος γενικότερα στον χώρο. Έχω εντυπωσιαστεί με κάποια θέματα που έχω διαβάσει και θέλω να ασχοληθώ περισσότερο. Διάθεση για μάθηση υπάρχει και ήδη έχω στην κατοχή μου κάποια από τα προτεινόμενα βιβλία. Επίσης θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα συντονιστών για το υπέροχο forum που έχετε δημιουργήσει! KEEP GOING!!!
  3. <<Μηδέν της τύχης αλλά πάντα της ευβουλίας και της προνοίας>> (Τίποτα δεν πρέπει να στηρίζεται στην τύχη αλλά στην περίσκεψη και την πρόνοια) Κάθε τι όμορφο είναι σπάνιο και τίποτα δεν είναι πιο σπάνιο από την τελειότητα!!! Θεωρώ ότι τα δύο παραπάνω ρητά έχουν σχέση και με την τέχνη που ασκούμε... :smilewink:
×
×
  • Create New...