Jump to content

Πρωτότοκος

Νέα Μέλη
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Πρωτότοκος

 • Birthday 03/31/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Αθήνα
 • Interests
  Σπουδάζω Αστροφυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πέραν τούτου, πιάνο, βιολοντσέλο, ακορντεόν και σύντομα άρπα γεμίζουν τις ημέρες μου με το γλυκό φως της μουσικής. =^.^= Έχω και άλλα ενδιαφέροντα, τα οποία πεεριλαμβάνουν τομείς όπως τα βιβλία, οι νυχτερινές βόλτες και η ζωγραφική, αλλά δεν θα μου φτάσει ο χώρος για το κείμενο =^.^=

Recent Profile Visitors

833 profile views

Πρωτότοκος's Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

0

Reputation

About Me

Είμαι προσωρινά "under construction" το οποίο σημαίνει ότι εξελίσσομαι και αλλάζω συνεχώς. Εύχομαι οι ιστορίες που κατακλίζουν τη ζωή μου, όταν αυτή χαθεί στα χρώματα του σύμπαντος και γίνει ξανά καρπός της Μάνας, να αποδείξουν ότι έφτασα κάπου κι εγώ ο μικρός και έγινα κομμάτι του Παζλ.

Σε μία άλλη ζωή, θα μπορέσω να φτιάξω ένα σπίτι από κρυστάλλους και θα ζήσω τις τελευταίες μέρες μου μέσα του.

Στα όνειρά μου, μπορώ να δω τα χρώματα της Ανδρομέδας, να πνιγώ στο κρύο της Βηθεσδά, να πετάξω πάνω από τη Σελήνη και να δω τον εαυτό μου μωρό, να παίζει ανέμελο με τους μαρκαδόρους του και να μασάει τη συλλογή με χαλαζίες της μητέρας μου. Άλλες φορές, χάνομαι σε βαθειές σκέψεις και τραγουδάω κέλτικες μελωδίες υπό το φως μιας τρεμόμενης λάμπας, κλέβοντας μια γεύση μοναξιάς και αυτοσυγκέντρωσης από το ΕΙΝΑΙ μου.

Όλη μου τη ζωή ήθελα μία αδελφή ψυχή. Την βρήκα στα μάτια του πιο λαμπρού διάττοντα αστέρα. Τον μίσησα, τον αγάπησα, το ξαναμίσησα, τον συγχώρεσα, τον ερωτεύτηκα, τον ξανα-αγάπησα, τον έχασα και τον ξανα-βρήκα κάπου γύρω στα μεσάνυχτα, μιας κρύας ημέρας, να με κοιτάει .... και εκατομμύρια χρώματα να ξερνιούνται από την όμορφη αύρα του. Θα είσαι πάντα το μισό μου πολυαγαπημένε μου αδελφέ, φίλε και εραστή.

Έχουν υπάρξει πολλές συμφορές στη ζωή μου. Έχω πεθάνει μέσα μου χιλιάδες φορές, αλλά έτσι κατάλαβα την ουσία της ύπαρξης και τους εσωτερικούς θανάτους που πρέπει κάποιος να βιώσει στη ζωή του, για να νοιώσει την πραγματική "Ζωή μέσα στη ζωή".

Εμπαθής, ενεργητικός, υπερ-κινητικός και ανήσυχος. Άλλωστε είμαι το 7 στο Enneagram.... καταλαβαίνετε...

Το Σύμπαν και εγώ έχουμε σχέσεις μίσους και αγάπης, μιας και το Κάρμα μου πρέπει να ήταν στα βάθη της κολάσεως, αλλά, κάνω ό,τι μπορώ για να φανώ αντάξιος των δώρων που απλόχειρα μου προσφέρει καθημερινά.

Πορίσματα:
* Η ζωή είναι bendable. Stop violating Her, just bend Her and she will reveal Her most wanted secrets.
* Ο θάνατος είναι απλά, το πιο σίγουρο και πολυπόθητο τέλος. Είναι η ισορροπία της Ύπαρξης και ο γνώμονας της ανακύκλωσης στο μεγάλο "Σ".

Αγαπώ την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε οποιοδήποτε θέμα ή πόρισμα το οποίο θέλετε να φιλοσοφήσετε. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να με ενοχλήσετε όποτε θέλετε ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση πάνω σε οποιοδήποτε υπαρξιακό και μη, θέμα!

Να είστε Καλά,
Ευχαριστώ που πήρατε το χρόνο να διαβάσετε..
   :pmoonsleep:  :kitty:  :KaoAni033:

×
×
 • Create New...