Jump to content

Πρωτότοκος

Νέα Μέλη
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Πρωτότοκος

  1. :021byeHappy: :021byeHappy: :021byeHappy: Μην τρελαίνεσαι!!! Καλησπέρα!! Όλα καλά. Έχω ακούσει και χειρότερα από άλλους χρήστες! Δεν με πείραξε καθόλου! Σε ευχαριστώ για το reply σου! Καληνύχτα, Ευχές για υγεία και εσωτερική ευημερία!
  2. Καλησπέρα σας Εγώ προγραμματίζω το δεύτερό μου πτυχίο και αν μου το επιτρέψει η τύχη μου, από Σεπτέμβριο θα είμαι στη Σκωτία. Η αλήθεια είναι από άποψη γλώσσας δεν έχω θέμα αλλά μία εξαδέλφη μου, με ενημέρωσε ότι σύντομα τα σύνορα της Μ.Βρετανίας θα κλείσουν για εμάς. Οπότε παιδιά πρέπει να βιαστούν όσοι πραγματικά θα ήθελαν να φύγουν. Είναι γρήγορη και απλή διαδικασία το να φύγεις. Από εκεί και πέρα, το να βρεις δουλειά είναι το πιο δύσκολο θεωρώ. Μακάρι και το εύχομαι πραγματικά, να είμαστε ευλογημένοι και όλα να πάνε καλά!!
  3. Καλησπέρα σας και σήμερα, Ευχές για μια πολύ καλή εβδομάδα Παιδιά προσπαθώ να ξεκινήσω να φτιάχνω αιθερικό μετατροπέα, αλλά δεν ξέρω πού να προμηθευτώ το υγρό ρετσίνι, καθώς και τον καταλύτη που χρειάζεται για την διαδικασία. Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας. Καλή συνέχεια.
  4. Χρειάζομαι Επειγόντως Απαντήσεις :)

  5. Καλησπέρα Σας! Παιδιά, το poll δεν λειτουργει! Που να το αναφέρω? Καλή συνέχεια!
  6. Καλησπέρα Niphredil Σου εύχομαι Εσωτερική Γαλήνη και Ανάπτυξη, Θεωρώ ότι, "Μαγεία" είναι μία ενεργειακή οπτική γύρω από την φύση, την ανθρώπινη ύπαρξη και τις Ανώτερες Ιδέες γύρω από το ¨Ολον Σύμπαν. Πιστεύω ότι και το κίνητρο του, μπορεί να θεωρηθεί και αυτό σαν μονάδα, κομμάτι της "Μαγείας" ακόμα κι αν δεν αποτελεί κάτι άμεσου χαρακτήρα όπως ενεργειακή παρεμβολή, κ.α. Θεωρώ αρκετά "μαγικό" και το σκοπό και στόχο, καθώς και όλο το φάσμα συναισθημάτων της ανθρώπινης ύπαρξης. Άρα, τελικά, μήπως όταν είμαστε δίπλα σε ένα νεογνό φυτό, ένα άνθρωπο ή ακόμη και πάνω στο ενεργό χώμα, είμαστε ήδη πάρα πολύ κοντά στη "Μαγεία"? Και μήπως τελικά ό,τι και να κάνουμε (ομιλία, αναπνοή, ανάπτυξη, παιδεία, αγάπη, μίσος, θλίψη,....) διαπράττουμε "μαγεία" χωρίς να το καταλάβουμε? Θα ήθελα πολύ να διαβάσω τη γνώμη σου επάνω σε αυτό. Καλή συνέχεια.
  7. Καλώς όρισες Μάνο, καλό διάβασμα και καλή συνέχεια. Ευχές για Εσωτερική Ανάπτυξη.
  8. Αφιερώνω στην αδελφή ψυχή μου και σύντομα σύζυγό μου το Marco Polo - Loreena McKennitt. με μία γεύση ευλογίας, γαλήνης και ευχές η ζωή που σε λίγο θα ξεκινήσει για εμάς να είναι γεμάτη από την ευλογία του Σύμπαντος και της γλυκιάς Μητέρας μας. http://www.youtube.com/watch?v=JvPu2PGzcSg
  9. Καλησπέρα Σας, Υγεία και Εσωτερική ευημερία, Το ψευδώνυμό μου, είναι ένα είδος ορισμού που με "κυνηγούσε" από μωρό παιδί. Πάντα με φόναζαν "Πρωτότοκο" και πάντα πριν το όνομά μου. Συνεπώς, είπα να του επιτρέψω να με ακολουθήσει και εδώ. Καλή συνέχεια
  10. Σε ευχαριστώ πολύ Τιτάνια! Θα προσέξω πάρα πολύ και θα προσπαθήσω να βρω ό,τι πηγές μπορώ για να μην τους καταστρέψω. Ευχαριστώ πάρα πολύ!
  11. Καλησπέρα σας, Υγεία και Εσωτερική ευημερία, Τον τελευταίο ένα χρόνο έχω ξεκινήσει μία μεγάλη συλλογή από κρυστάλλους, ημιπολύτιμους και πολύτιμους λίθους. Προσπαθώ να συμπεριφερθώ σε αυτούς τους καρπούς της Μητέρας όσο πιο καλά μπορώ. Χαρακτηρίζομαι όμως από αδυναμία να τους καθαρίσω εξωτερικά, με αποτέλεσμα την εμφάνιση αλάτων και την απουσία της λάμψης τους. Ξέρετε τί πρέπει να κάνω (υλικώς πρώτα) για να τους καθαρίζω και να αποβάλλω από την επιφάνειά τους, τα άλατα και την σκόνη? Μερικά που εμφάνισαν προβλήματα: *Σιδηροπυρίτης *Ουβαροβίτης *Αμέθυστος *Χαλαζίες όσον αφορά τα άλατα και την θαμπάδα.. Αυτό που έκανα είναι το ότι τους έβαλα μετα ευχαριστιών, σε νωπό χώμα και μετά το κάλυψα με φύλλα και λίγο νερό. Σκοπεύω μετά από 24 ώρες να τους κάνω μπάνιο σε καυτό νερό και μετά πέρασμα με απαλή οδοντόβουρτσα. Τι λέτε? Καλό απόγευμα
  12. Torrenting!! Again, and again.....

  13. Δεν κατάλαβα ακριβώς..... Τί είναι τα dakini τελικά? Καλησπέρα!
  14. Καλησπέρα και σε αυτό το θέμα. Υγεία και Εσωτερική Ευημερία εύχομαι. Θα γίνω πολύ ειλικρινής. Για εμένα αποτέλεσε διέξοδος από μία πνευματική ζωή "καρκινική" γεμάτη κανόνες που λανσάρονταν από ανθρώπους, κομμενοι και ραμένοι να περιορίζουν τον ανθρώπινο νου σε πολύ εξωφρενικό βαθμό. Συνεπώς, και μετά από μία σειρά γεγονότων μη-συνηθισμένων, αποφάσισα να αλλάξω το οπτικό μέσο (την οπτική μου γωνία) και να προσπαθήσω να δω πίσω από το φάσμα της πραγματικότητας, με ένα τρόπο πιο.....αέρινο, πιο πηχτό, πιο βαρύ (όπως κατάλαβα μετά), πιο γνωστικό αν θέλετε. Και μετά φυσικά μπήκαν οι όροι "Ολοκλήρωση", "Εσωτερισμός", κ.ο.κ και που καταλαβαίνετε και εσείς. <<Ελπίζω ακόμη εδώ να γράφουμε για το Topic>> . Καλή σας νύχτα :smiley_abii:
  15. Ευχαριστώ πολύ musa! Καλώς σας βρήκα!
  16. Καλησπέρα σας, Υγεία και Εσωτερική ευημερία εύχομαι. Θα ήθελα να παρουσιάσω την άποψή μου επάνω στο θέμα. Αποτελλώ πρωτότοκος σε οικογενεια 6 παιδιών. Έχω συνεπώς όπως καταλαβαίνετε 5 αδέλφια και όλα μικρότερα από εμένα, με γονείς στην ουσία απόντες, και άρα τα μωρά μεγάλωσαν με την φροντίδα της γιαγιάς και την δική μου. Θα ήθελα να κάνω αρχικά, μία παρατήρηση πάνω στο θέμα "αντιμετώπισης" των μικρότερων αδελφών από τα μεγαλύτερα και κυρίως από το πρωτότοκο. Στην δική μου περίπτωση, λόγω του ότι ήταν στόχος των γονιών μου η πολύτεκνία, μεγάλωσα με παραμύθια που είχαν αναφορές σε πολύ μεγάλες οικογένειες, με την εικόνα της "παραδοσιακής" οικογένειας ως την "πρώτυπη" Ελληνική και άρα σωστή οικογένεια. Συνεπώς, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα από άποψη αποδοχής των μικρότερων αδελφών, και όχι μόνο από εμένα αλλά και από τα υπολοιπα στη σειρά αδέλφια μου, με το καλούπι να σπάει στο 5ο που η γιαγιά μας είχε πεθάνει και δεν υπήρξαν αυτές οι "διδαχές" από εμάς. Πάντως, όσον αφορά τις πνευματικές δεξιότητες κατά σειρά γεννήσεως, παρατήρησα πως, τα αδέλφια μου εμφάνιζαν όλο και σε πιο μικρή ηλικία τα ταλέντα τους, αλλά ταυτόχρονα εμφάνιζαν και σημάδια πολύ μεγαλύτερης ευαισθησίας σε αυτά. Παρ'α όλα αυτά, εγώ δεν μπορούσα να αποτελλέσω μέτρο σύγκρισης μιας και την ομιλία την άρχισα στα τρία μου χρόνια, ενώ την μουσική και τη ζωγραφική στα 4. Ένα καλό μέτρο σύγκρισης αποτελλεί η δεύτερη κατά σειρά αδελφή μου, η οποία έδειξε σε αρκετά μεγάλη ηλικία τα ερεθίσματά της, κοντά στα 8 της χρόνια. Η σειρά ήταν κάπως έτσι: 1----->3 - 4 2----->4 - 8 2----->4 - 6 3----->5 - 5 4----->4 - 5 5----->4 - 4 6----->3 - είναι μικρό ακόμα Αντίστοιχα, όσον αφορά την ανταπόκριση σε πνευματικά θέματα, μπορώ να πώ πως λόγω ύπαρξης έντονου θρησκευτικού κλίματος, στην οικογένεια όλα τα αδέλφια μου έδειξαν άμεση ανταπόκριση σε αυτά. Δεν γνωρίζω αν σε αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο τόσο η βιολογική σειρά των παιδιών, όσο μάλλον τα βιώματά τους μέσα στο πνευματικό χώρο. Άλλωστε από την εμβρυακή μας ηλικία έχουμε την αντίδρασή μας σε ερεθίσματα, πόσο μάλλον στα 2-3-4-5 μας χρόνια, που διαμορφώνεται ο χαρακτήρας μας. Ωστόσο, έχω να πατηρήσω κάτι. Η δεύτερη κατά σειρά αδελφή μου παρουσίασε ιδιαίτερη αντίδραση και έλειψη κατανόησης σε οτιδήποτε πνευματικό θέμα - με τα παιδιά που ακολουθούν να αντιλαμβάνονται με εκθετικό τρόπο, πνευματικά θέματα σε όλο και νεότερες ηλικίες - γεγονός όμως που δεν αποδεικνύει τίποτα βιολογικό, όσο "θέμα τριβής και αντίδρασης" με τα υπόλοιπα αδέλφια. Αυτά προς το παρόν. Θα συλλέξω κι άλλες πληροφορίες που θα τις μοιραστώ σύντομα μαζί σας. Ελπίζω να έθεσα κάτι ενδιαφέρον και να μην σας σπατάλησα τον χρόνο, Καλή σας συνέχεια..
  17. Καλησπέρα σε όλους σας. Ιδιαίτερα εσωτερικά και εξωτερικά αδύναμος, σε μία εποχή ολοκληρωτικής κονσερβοποίησης και brainwashing, θέλω να εκφράσω πόσο αναζωογονητικό είναι να βρίσκεις ομάδες και forums σαν και το παρόν στο διαδύκτιο, σαν μια πολύ δροσερή σταγόνα στην πνευματική ξηρασία που μας κατασπαράζει μέρα με τη μέρα. Ελπίζω να μπορέσω και εγώ να προσφέρω, αλλά, και να λάβω κάτι από την όμορφη και ιδιαίτερη κοινότητά σας, καθώς θα αποτελέσει το κύριο μέσο μου για εσωτερική ηρεμία και αποκοπή από τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα, αλλά, και δρόμος προς την Γνώση και την Ανάπτυξη του Είναι μου. Με σεβασμό και λαχτάρα για μελέτη, Να έχετε Υγεία και Ολοκλήρωση, Καλώς σας βρήκα. Υ.Γ: Λόγω πρόσφατης απουσίας μου από την Ελληνική και τον τρόπο γραφής της, μέχρι να εγκλιματιστώ θα ήθελα την άκρατη κατανόησή σας, σε θέματα λεξιλογίου και ορθογραφίας. Take Care..
  18. Διαβάζοντας περί Κοσμολογίας - *Εξεταστική*

×
×
  • Create New...